Vérlázadás (Bűntestvérek 1.) 5 csillagozás

Tíria Devil: Vérlázadás

Gordon ​Mortimer Griffin Ravenheart de Caire Newchershire leggazdabb és egyben legszívtelenebb örököse. Az ifjú de Cairetől még a saját családja és a legközelebbi hozzátartozói is tartanak, nem ok nélkül. Olyan hidegséget, érzéketlenséget, amely benne vert tanyát, csupán azok a hajósok ismerhetnének, akik valamikor elérték Grönland vagy az Antarktisz partjait. Senkivel sem tud kedvesen bánni, még a saját édesanyja is retteg tőle, mivel Gordon előszeretettel hord le bárkit, aki nem a társadalmi pozíciója szerint viselkedik. Temperance Ravenheart talán emiatt sem érzett magában bátorságot ‒ ha férje vagy más kérte rajta számon mulasztását ‒, az elmaradt fészekaljának „megszüléséhez”. Ördögből elég egy is Newchershireben, vélekedett az istenfélő asszony, hite szerint bölcsen.
De a sors maga írta át a híres család történetének fejezeteit, amikor váratlanul a nyakukba szakadt Titania, „a mongol hercegnő”. Gordon tizenegy évesen bátyja lett apja, – Lazarius de Caire gróf –… (tovább)

>!
EkönyvBazár, Isaszeg, 2019
170 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158116435

Most olvassa 2

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
christine P
Tíria Devil: Vérlázadás

Tíria Vérlázadása szerintem, mint történelmi romantikus regény, megállja a helyét. Az erotikus részekkel imitt-amott nem voltam megelégedve, ettől függetlenül viszont pozitívan csalódtam. A történet olvasmányos, hiteles a beszéd szempontjából, és tele van elhamarkodott döntésekkel, egy szenvedélyes szerelemmel, aminek a története sokáig bennem fog maradni, ugyanis ez az élethelyzet, bár elcsépeltnek hangzik, nagyon nem az, és Tíriának sikerült kihoznia belőle a legjobbakat.
Bővebben: https://zivataroskonyvek.blogspot.com/2019/03/tiria-dev…

1 hozzászólás
>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P
Tíria Devil: Vérlázadás

Bűntestvérek 1

Először is a szép borító vonzott meg az hogy megint megismerhetek egy újabb hazai szerzőt. Jó könyv volt, még ha találtam is benne hiányosságokat. Tetszett, ha kedvenc nem is lett.
Csavaros történet volt rengeteg erotikus tartalommal, sok titokkal. Igazi macska egér játék a fiatalok között, aminek a motivációja is csak a vége felé derült ki.
Ezzel együtt a kedvenceim a szülők voltak, a grófi pár, akik a saját fiuk mellé örökbe fogadták az árván maradt mongol hercegnőt. Bájosak és kedvesek voltak, jóindulatúak és szerető szívűek.
Ami nem tetszett, eléggé sok volt a könyvben a magyartalan megfogalmazás, néha nehezen tudtam kihámozni a valódi tartalmat olvasás közben. Úgyhogy van még hová fejlődni a szerzőnek. Vagy ha külföldön élő magyar az alkotó, akkor egy jobb korrektorra van szüksége, mielőtt megjelenik a sorozat következő része.

3 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Hajdú-Antal Zsuzsanna: Utánad
Bleeding Bride: A téboly kertje
Ugron Zsolna: Erdélyi menyegző
Bálint Tamás: Hibalista
Szász Hargita: 365
Méhes György: Szép szerelmek krónikája
Wass Albert: Eliza és a ház, amit Jacob épített
Wass Albert: Eliza
Bánffy Miklós: Milolu
Jósika Miklós: A nagyszebeni királybíró