Megjelenésének várható időpontja: 2019. szeptember 30.

Életem ​szerelme 0 csillagozás

Tina Turner: Életem szerelme

TINA ​TURNER a rock and roll koronázatlan királynője, élő legenda. Ebben a megdöbbentően őszinte és szívmelengető önéletrajzban egyedülálló karrierjéről és magánéletéről egyaránt beszámol.
Minden titkot megismerhetünk a Tennessee állambeli Nutbushban töltött gyerekkorától kezdve az Ike Turner mellett elért hírnéven át az 1980-as évekbeli, egyedülálló szólókarrierjéig, és még tovább: Tina őszintén ír a megpróbáltatásairól, a győzelmeiről és az anyaságról. Elmeséli, hogyan dolgozott együtt a zenei élet olyan kiválóságaival, mint Mick Jagger, Keith Richards, David Bowie és Beyoncé. És természetesen ír arról a váratlan találkozásról is, amikor 1986-ban megismerte élete szerelmét, akihez végül huszonhét évvel később ment hozzá. Ahogy Tina mondja: „Van, hogy akkor ismerjük csak meg az igazi boldogságot, amikor már képesek vagyunk értékelni is.” Az utóbbi években Tinát egy sor egészségügyi probléma és családi tragédia sújtotta, melyek hatására most visszatekint a múltra: láthatjuk,… (tovább)

>!
Kossuth, Budapest, 2019
288 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789630994583 · Fordította: Nagy Boldizsár · Megjelenés időpontja: 2019. szeptember 30.

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 9


Hasonló könyvek címkék alapján

Bruce Dickinson: Mire való ez a gomb?
Michael Jackson: Holdséta – Moonwalk
Bánfalvi Ákos: Marilyn Manson – A groteszk aranykora
Tom Jones: Önéletrajz
Marilyn Manson – Neil Strauss: (Nehéz) út a pokolból
Komár László: Táncoló fekete lakkcipők
Sting: Széttört zene
Patti Smith: Kölykök
drMáriás: Nem élhetek Milošević nélkül
Bruce Springsteen: Amerikában születtem