Rögtönzött ​szerelem (Szerelem 2.) 97 csillagozás

Tina Reber: Rögtönzött szerelem

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Az ​igazi szerelemre nem lehet felkészülni.

Amikor a híres filmcsillag, Ryan Christensen a visítozó rajongók elől bemenekült Taryn Mitchell kocsmájába, a lány nem is sejtette, hogy az élete örökre megváltozik. Most azonban, nyolc hónappal a mindent elsöprő románc kezdete után, a lány Ryan hollywoodi hotelszobájában ébred, a bal kezén minden kincsnél értékesebb gyémántgyűrűvel – az arcát pedig minden pletykalap a címoldalon hozza.
Ryan nagyon is nyilvános lánykérésén csámcsog a sajtó, a menedzseri csapata aggódik, Tarynnak pedig ki kell okoskodnia, hogy illeszkedhet be egy kisvárosi lány a sztárok csillogó világába. Hogyan tartható életben a kapcsolat a villogó vakuk, mindennapos kísértések és féltékeny rajongók mellett, akik bármit megtennének, hogy elszakítsák az ember lányát az élete szerelmétől?
Taryn és Ryan kénytelen forgatókönyv és főpróba nélkül belevetni magát a valódi életbe, és rögtönözve, spontán megküzdeni a szerelmük életben tartásáért.
(tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: I.P.C. Mirror I.P.C.

>!
I.P.C., Budapest, 2015
494 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636355098 · Fordította: Fügedi Tímea

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Ryan Christensen · Taryn Lynn Mitchell


Kedvencelte 14

Most olvassa 7

Várólistára tette 40

Kívánságlistára tette 26

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Tina Reber: Rögtönzött szerelem

Lehet, hogy pont jókor kapott el, de én most kimondottan élveztem ezt a könyvet. Taryn nem nyafog annyit mint az első részben, bár itt is akadnak meglepetések. Mike és Marie nagyon aranyosak együtt, a paparazzókat meg már ismerjük. Rohadt dögkeselyűk mind.
Nagyon szép lezárása is lett a sztorinak, de meglestem a goodreadsen, az írónő már a harmadik részt írja. El sem tudom képzelni mi következik a nagy HEA után.

3 hozzászólás
loveQhuay>!
Tina Reber: Rögtönzött szerelem

Van par dolog ami zavar, de osszessegeben akkor is szeretem ezt a sorozatot.

Az elso reszben szerelembe estek, itt pedig probaltak megatalni a kozos utat a jovojuk fele. Ryan Christansen tokeletes pasi es mindig tudja mit kell tennie vagy mondania. Taryn jo noi szereplo es tartja magat a sajat elkepzeleseihez es nem futamodik meg semmitol.

Hozzaszokhattunk mar az elso reszben ahhoz hogy Tina Reber mennyire reszletesen es hosszasan mesel el mindent, ami egy bizonyos szintig jo, de aztan atcsap az unalomba. Voltak jelenetek amiket bem ertettem miert kellett oldalakon keresztul nyuzni, mig mas fontos jelenetek; ertem ez alatt az eskuvot, naszutat vagy a szulest, lezavarta fel vagy egy oldalban. Nem ertem. Egesz konyv alatt arra vartam hogy legyen eskuvo vagy gyerek spoiler.

Nem mondom hogy untam, de neha mar sok volt nekem is. De mint mondtam, szeretem ezt a sorozatot es ezert el kellett ezt is olvasnom.

Aki szerette az elso reszt, annak ez is fog tetszeni, de akinek mar az sok volt, ebbe bele se kezdjen.

Egyebkent siman el lehetett volna intezni az egeszet egy konyvben, de mint tudjuk, igy tobb penzt hoz…

+ most neztem hogy iden jon a harmadik konyv, Mike es Marie konyve *-* na arra meg befizetek :P

>!
I.P.C., Budapest, 2015
494 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636355098 · Fordította: Fügedi Tímea
Dittta87>!
Tina Reber: Rögtönzött szerelem

Nagyon szerettem ezt a sorozatot, és várom, hogy legyen még folytatás. Humoros, romantikus. Ryan és Taryn nagyon szerethetőek. És a 2.részben már Taryn se bizonytalankodik, „nyávog” annyit. Mike és Marie egymásra találása is tetszett, Tammy viszont eléggé kifordult magából és idegesített.

nypiro P>!
Tina Reber: Rögtönzött szerelem

Nagyon tetszett a könyv. Ryan és Taryn karaktere is. Volt benne némi izgalom, lelki dráma. Szerettem az írónő stílusát. Szívesen olvasok még tőle. Nekem egy szerethető kis sztori kerekedett belőle. Fél csillag levonás az őrült rajongóknak szól.

Tyna>!
Tina Reber: Rögtönzött szerelem

Valahogy nem volt az igazi… vègig olyan èrzèsem volt, hogy ez a rèsz, csak kènyszerből íródott. Persze, az ember lànya mindig vàgyik arra, hogy megtudja, mi van az „ès boldogan èltek amíg…„ utàn, de lehetett volna benne valami több. Ehhez hasonló könyveket olvastam mostanàban, amik feszegetik a sztàr èlet àrnyèkos oldalàt is, de azokban valahogy több volt. Ha az emlèkezetem nem csal bàr nem mostanàban volt az első rèszt szinte le sem tudtam tenni. Ezzel nem volt ilyen gondom. Tamryn màr nem volt annyira szimpatikus ès Ryan sem dobogtatta màr meg a szívem :( Ez van, amikor nem tudjàk mikor kell abbahagyni. Kàr èrte…

1 hozzászólás
Kathreen>!
Tina Reber: Rögtönzött szerelem

Kellett még ez a kötet Taryn és Ryan történetéhez.
Tetszett, hogy mindent meg tudtak beszélni és oldani együtt.

1 hozzászólás
hovi P>!
Tina Reber: Rögtönzött szerelem

Kellemes olvasmány volt, nekem nagyon tetszett, talán még jobban mint az első rész.
Nem vártam nagy magvas gondolatokat és pont így volt jó.
Tar elhivatottságát szerencsére semmi nem törte le. Ryan viszont egy kicsit érzelgősebb volt a kelleténél.
Tetszett, hogy Taryn mégis „családra” talált.
Mike-ot és Marie-t is nagyon megszerettem, Tammy-t viszont jól megszorongattam volna.

Moncsi22>!
Tina Reber: Rögtönzött szerelem

Na újra olvashattam e nem hétköznapi szerelmes történetét. Még mindig a hatása alatt vagyok, pedig nem először olvastam ki és még mindig akár hónapok után is megfogott ez a dolog. Sok nehézséggel kellett megküzdeniük az igaz. Ez tényleg mesében illő történet csak ajánlani tudom

Mayya>!
Tina Reber: Rögtönzött szerelem

Mostanában a legtöbb könyv nem vesz meg magának. Nem tudom miért. Ez a sztori például, lássuk, az első rész egészen elviselhető volt. Még némi mondani valót is bele lehetett préselni a média elnyomásáról és szegény sztárokról, akik nem élhetnek magán életet. Na, ugyanezt a csontot rágja le másodjára, nem lép előre a könyv első kétharmadában egy lépést sem, aztán pedig helyből távolugrásban lefutja a maratont. Na, ez a bajos szerkesztés iskola példája.

Veress_Éva>!
Tina Reber: Rögtönzött szerelem

Alapvetően a végét imádtam, nagyon jó volt, és tetszett az igazi boldog befejezés, ugyan akkor kicsit soknak kicsit nyújtottnak éreztem ezt a köttetett.
Ez egy kellemes sorozat, szerintem idővel újra elő fogom venni, mert szerettem a főszereplőket, és a stílus az írásmód is teljesen rendben volt.


Népszerű idézetek

loveQhuay>!

Megmondtam neked, hogy mindig te leszel számomra az első, és ezt komolyan is gondolom. Neked akarom adni a világot, sosem veszem vissza, és nem is hagyom, hogy ezt bármi megakadályozza.

147. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ryan Christensen · Taryn Lynn Mitchell
loveQhuay>!

Miért van az, hogy mikor az ember kissé pityókás, és kényelmetlen cipőket visel, egy kilométert kell gyalogolni a női vécéig?

318. oldal

loveQhuay>!

Körbepillantottam a zsúfolt összejövetelen, a szemem megakadt Ian Somerhalder nagyon csinos fenekén. Zac Efron bő egy méterre állt, és beszélgetésbe mélyedt valakivel. Kit érdekel ek az MTV menő ajándéktáskái: ez határozottan nagyobb ajándék volt minden másnál. Olyan közel kerültem hozzájuk, hogy kezdtem átalakulni idétlen rajongóvá.

315. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Taryn Lynn Mitchell
loveQhuay>!

Nekem te a mindenem vagy, Taryn, nem a titkom.- Ryan jobbja most az arcomhoz emelkedett, a bőrömnél valami többet érintett meg. – Egyszerűen nem akarom az egész világgal megosztani egy talkshow-ban a legdrágább kincsemet. Te az én mindenem vagy, kicsim. Az enyém. Nem az övék. Engem megkaphatnak, de téged nem.

59. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ryan Christensen · Taryn Lynn Mitchell

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Sarah J. Maas: Queen of Shadows – Árnyak királynője
Lisa Kleypas: Az ördög télen
Mia Sheridan: Archer's Voice – Archer hangja
Kim Holden: Bright Side
Lisa Kleypas: Ördöngös tavasz
B. N. Toler: Lélekvesztők