Elveszve ​Amerikában 3 csillagozás

Tímár Natália: Elveszve Amerikában

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Tímár Natália igaz története

Natali elveszett, de meglett. Regénye sok szülőnek adhat reményt.
Több éve sikeres a diákcsereprogram, ezért is fogadta megdöbbenéssel mindenki a hírt, az egy éve Oneontában tanuló és befogadó családnál tartózkodó 18 éves Tímár Natália eltűnt. Hónapokig nem volt hír felőle.
Rokonai az életéért aggódtak. Aztán Brooklyn félelmetes negyedében megtalálta egy magyar származású magánnyomozó. Natali hazatért, és a könyvben elmeséli mindazt, ami kimaradt a híradásokból. Hol volt, mit csinált, kikkel volt együtt?
Mire kényszerítették, mit akartak tőle azok a férfiak, akikkel egy lakásban élt?
Megrázóan őszinte vallomás egy diáklánytól, aki megjárta a poklot, de onnan visszatért, és azt vallja, amit az ember túlél, az csak megerősítheti.

>!
Lapcom, 2008
152 oldal · ISBN: 9638767493

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Damian>!
Tímár Natália: Elveszve Amerikában

Az elején tetszett a könyv, aztán úgy éreztem, hogy a lány eltűnése utáni események erősen eltúlzott, kitalált történetek.

Psyszah>!
Tímár Natália: Elveszve Amerikában

Szeretem az olyan könyveket amiknek valóságalapjuk van. Ennél a könyvnél azt éreztem, hogy néhol elég nagy túlzással él az író. Tetszett és hamar elolvastam, nem csalódtam benne.


Népszerű idézetek

Andii123>!

A mai napig sokszor teszem fel a kérdést magamban, hogy miért éltem túl, hogy egyáltalán miért történt velem, ami történt. Válasz persze nincs, de én abban hiszek, hogy minden okkal történik az életben, és sokszor nem akkor rögtön tudjuk meg a miértet. Lehet, hogy később, lehet, hogy soha. Úgy gondolom, mindenkinek az élete elején eldőlt a sorsa azzal kapcsolatban, hogy mikor kell elmennie, meghalnia. Ha valakinek nem jött el az ideje, akkor bármit túlél. Az, hogy ez az élet áldás vagy teher, attól függ, mit hozunk ki belőle.

96. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Csalog Zsolt: Parasztregény
Széchenyi Zsigmond: Ahogy elkezdődött…
Moldova György: Aki átlépte az árnyékát
Hatala Csenge: Hírzárlat
Vrabec Mária: Hedvig
Moldován Tamás (szerk.): Gyilkosság az őrhelyen
Moldova György: A szent tehén
Szabó László: Kamera előtt a tettes
Csalog Zsolt: Börtön volt a hazám
Dáné Tibor: Az évszázad bűnügye