Elképesztő ​novellák 17 csillagozás

Tímár György (szerk.): Elképesztő novellák Tímár György (szerk.): Elképesztő novellák

Figyelem! Ha Önben, kedves Olvasó, van némi vállakozó kedv, szeret kellemesen borzongani, kiállja a horror próbáját, osztozkodhat az elégtételben azokkal, akik – e kötet novelláinak tanúsága szerint – képesek voltak túlélni minden ármánykodást. Mit lát a kisfiú a tűzlétráról? Hogyan született meg a várva várt kis Hitler? Miért baj az, ha áldozatunknak ikertestvére van? Valóban el lehet követni gyilkosságokat büntetlenül? Kedves Olvasó! Legyen erős, készüljön fel minderre (és még sokkal-sokkal többre), de elsősorban olvassa el az Elképesztő novellák-at!

A művek szerzői: Dorothy Sayers, Hillary Waugh, John Dickson Carr, Mary Roberts Rinehart, Cornell Woolrich, Alec Ross, Joyce Porter

Tartalomjegyzék

>!
Európa, Budapest, 1988
314 oldal · ISBN: 9630746158 · Fordította: Tímár György

Kedvencelte 2

Most olvassa 3

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Bla IP>!
Tímár György (szerk.): Elképesztő novellák

Novellák, bűnügyi történetek, 22 db rövidebb-hosszabb írás gyűjteménye ez Timár György szerkesztésében – életről és halálról, tervekről és megvalósulásról. Egy-két ismertebb, s több újonnan felfedezett szerző alkotta írások. Helyenként hullák, vér, talányok – akár így is történhettek/történhetnének a dolgok. Izgalmas, idegborzoló percek. De néhány órás, vagy félnapos szórakozásnak nem utolsó!

Ornicar>!
Tímár György (szerk.): Elképesztő novellák

Voltak benne közepesebb történetek is, de fél pontnál nem tudok többet levonni, mert jópár meg annyira zseniális, megdöbbentő vagy mellbevágó… Ernst W. Heine nevét pedig meg kell jegyezni. :)

Péter_Szombati>!
Tímár György (szerk.): Elképesztő novellák

A tűzlétra nagyon jó, meg a Kurta Zseb krimi is, de másra nem emlékszem ebből az összeállításból. Nyilván lehetett volna jobbakat találni, sajnálom, hogy nem sikerült Tímárnak.


Hasonló könyvek címkék alapján

Agatha Christie: Három vak egér
Agatha Christie: A karácsonyi puding esete
Agatha Christie: A Listerdale-rejtély
Arthur Conan Doyle: Sherlock Holmes kalandjai
Agatha Christie: Miss Marple mesél
Agatha Christie: Poirot-történetek
Agatha Christie: Adventi krimik
Jeffrey Archer: Árulkodó nyomok
Agatha Christie: Cinkostársak
Kovács Nemere (szerk.): Áldozati báránycomb