The ​Queen (The Original Sinners 8.) 17 csillagozás

Tiffany Reisz: The Queen Tiffany Reisz: The Queen Tiffany Reisz: The Queen

One ​upon a time, Nora and Søren made a fateful deal—if he gave her everything, she would give him forever.

The time has finally come to keep their promises.

Out of money and out of options after her year-long exile, Eleanor Schreiber agrees to join forces with Kingsley Edge, the king of kink. After her first taste of power as a Dominant, Eleanor buries her old submissive self and transforms into Mistress Nora, the Red Queen. With the help of a mysterious young man with a job even more illicit than her own, Nora squares off against a cunning rival in her quest to become the most respected, the most feared Dominatrix in the Underground.

While new lovers and the sweet taste of freedom intoxicate Nora, she is tempted time and time again by Søren, her only love and the one man who refuses to bow to her. But when Søren accepts a new church assignment in a dangerous country, she must make an agonizing choice—will the queen keep her throne and let her lover go,… (tovább)

>!
Mira, Richmond, 2015
448 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780778318439
>!
Mills & Boon, London, 2015
448 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780263918045
>!
Mira, Richmond, 2015
448 oldal · ASIN: B00URKUITG

2 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Tiffany Reisz

175 tag · 739 karc · Utolsó karc: 2022. május 12., 09:32 · Bővebben


Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Søren (Marcus Stearns) · Kingsley Edge · Nora Sutherlin · Griffin Fiske · Michael Dimir (Angyal) · Zachary Easton · Alec Thornberry 'Thorny' · Juliette Toussaint


Kedvencelte 5

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Ms_thebetty P>!
Tiffany Reisz: The Queen

Ó, hogy a Jezsuiták csinálnák meg!

Nem megy…én…én…én képtelen vagyok normális, felnőtt nőhöz méltó értékelést írni.
A szemem még mindig vörös a zokogástól, a szívem még mindig ki akar ugrani a mellkasomból, közben pedig nem tudom abbahagyni a mosolygást.
Ez szerelem, kérem! Őszinte, tiszta, megingathatatlan.

A könyv fantasztikus. De mit is várunk Tiffanytól? Ha akarna, sem tudna rosszul írni.
A történet vezetése és leírási módja zseniális. Visz előre és az ember nem tehet mást csak hagyja, hogy sodorja az ár. És el is sodorja. Ó, de még mennyire, hogy el! Annyira, hogy nem is tudja, hogyan kászálódjon újra a „partra”.
Amikor elkezdtem olvasni ezt a könyvet, sok mindenre számítottam. De még annál is többet kaptam: szerelmet!
spoiler
Ez a könyv tökéletes! Tökéletes elbeszélése a barátságnak, az önfeláldozásnak, a hovatartozásnak, az igaz szerelemnek és az örök hitnek!

Mivel ez az utolsó kötet engedjétek meg, hogy néhány szót, külön is ejtsek a három fő szereplőről.

Nora. Nora a legerősebb női karakter, akiről valaha olvastam. Inspiráló nő. Egyenes, nyílt, melegszívű, bátor, kemény, igazi harcos. Szembenézett a legnagyobb félelmével –hogy Søren nélkül éljen– és túlélte, hogy aztán hazataláljon hozzá, oda, ahová tartozik. Köszönöm, hogy megismerhettelek!

Kingsley. Így a nyolcadik könyvnél, azt hiszem nem kell bemutatni. Kingsley az Kingsley! Egy szívbemarkolóan fantasztikus ember. Egy sérült kisfiú. Egy arrogáns francia……. :) Barát, szerető, apa, király! Örökké szeretni foglak!

Søren. Szívem egyetlen Sørenje! Ódákat tudnék zengeni rólad, de visszafogom magam. Tökéletes vagy. Nagylelkű, önfeláldozó, igaz, reménykeltő, vigyázó. A sor végtelen. És igen, megvan benned az a megfoghatatlan őserő és hatalom, ami miatt én is, minden feltétel nélkül ott térdelek a lábadnál életem végéig.
Jeg elsker dig. Du er mit hjerte. Book of Ruth, chapter one, verses sixteen and seventeen. This is my confession to you, Sir!

P.S.: Tiffany, I kneel at your feet and kiss your boots! ♥

5 hozzászólás
Nüx_Játékterme>!
Tiffany Reisz: The Queen

„God creates out of nothing. Wonderful you say. Yes, to be sure, but he does what is still more wonderful: he makes saints out of sinners.”

Mivel ez a kötet tette fel a sorozat I betűjére a pontot, nem tudom csak önmagában értékelni a könyvet, csak a sorozat egészével együtt.

♥ Tiffany:
Ez a sorozat (és a Queen is) egy olyan felejthetetlen mestermunka, hogy amíg élek, nem fogok (és nem is akarok) szabadulni tőle. Fiktív szereplőkkel, fiktív módon mutatott be egy olyan valóságos dolgot, ami 7 milliárd emberből 7 milliárdban megvan: ösztön vagy tudatos viselkedés, szunnyad vagy ordít benned, elnyomod vagy a világ orra alá dörgölöd, nem számít. Benned van, mert ember vagy. Egy önismereti könyv nem mutatott meg magamról annyit, mint amennyit az Original Sinners sorozat. Elnézést, hogy ezt írom húsvétkor, de a vallásos neveltetésem ellenére azt kell hogy írjam, hogy többet megtanított az alázatról, a szerénységről, hitről, a lelki nagyságról és a szeretetről, mint X év hittana és miséi.

„You're only punishing yourself.” "And yet it's you who is begging."

♥ Eleanor:
Nora karaktere a sorozat legvégére állt össze, ezért aki az első néhány kötet után leribancozta, semmit nem ért belőle (és valószínűleg saját szexualitásából sem, de igyekszem nem ítélkezni). Soha nem mondtam, és nem is fogom mondani, hogy bárkinek is olyannak kell lennie, mint Norának, vagy morális leckét osztogatok arról, hogy egy skálán mennyire helyes/helytelen Nora életvitele, mert nem erről van szó. Nora a női vágy szimbóluma, és Tiffany végigvezet minket a női vágy egész skáláján. A 15 évesen a külsejével lázadó, felnőttnek tűnni akaró fruskán át a 20 éves koráig szűz, de szexuálisan nagyon is érett és vágyakozó lányon át a magát megadó, szubmisszív kapcsolatot élvező, de a vanília szexszel is megpróbálkozó és biszexuális fiatal nőn át a domina hajlamú, férfiakat térdre kényszerítő magabiztos öntudatos nőig mindent láttunk. A végtelenül szerelmes nőtől a testi és lelki poligámiáig mindent láttunk.
Nora minden nő.
És Tiffany zseniaitását, történetvezetését és karakterfejlesztését dicséri az, hogy minden nőt egybefogva ábrázolta Eleanort.

„What's your poison?” the bartender asked, and Kingsley answered, “Blonds.”

♥ Kingsley:
Szerintem Kingsley testesíti meg férfiban azt, amit Nora nőben, plusz hozzá jön még a mazochizmus is. Kingsley is Tiffany-hez méltó összetett személyiség. Végigkövetve a sorsát és a lelki világát Kingsley-t is csak imádni lehet, mert kemény, de őszinte, kegyetlen, de sebezhető és ahol kell gyengéd, odaadó és önzetlen. Kingsley az a fajta személyiség, akinek mindenki elfér a szívében, és ölni is képes értük. Kinsgley szemléltette nekem legjobban, hogy lehet egy ember annyira összetett, hogy egyszerűen nem való neki a monogámia, mert nem tudom elképzelni, hogy Juliette, Nora vagy Søren közül bármelyiküket is tudná nélkülözni az életéből. Tiffany elképesztően jól tud toleranciát „tanítani”. Kinget képtelenség NEM elfogadni olyannak, amilyen. Sosem felejtem el őt.

“If it had been fire, I would have walked through fire,” she whispered.
“If it had been fire, I would have carried you through it.”

♥ Søren:
A világnak olyan szüksége van egy Sørenre, mint egy éhhalál szélén állónak egy falat kenyérre. Tiffany egy csodát hozott létre: egy tökéletlen múlttal, tökéletlen jelennel és tökéletlen jövővel rendelkező emberből a világ legtökéletesebb férfiját kovácsolta össze… hitelesen. Akárkit is képzelünk el Sørennek, soha senki nem lesz hozzáfogható, senki nem lesz annyira valós fiktív személy, hogy szinte érzed a jelenlétét olvasáskor. Søren karaktere teljesen összezavarja az érzékeket, amikor róla olvasol, egyszerre érzed hogy nagyobb lesz a szíved, egyszerre fáj minden, de közben ő biztosítja a balzsamot a sebre, amit feltép benned. Testet-lelket próbára tesz az ellentmondás, ami őt övezi.
Régóta olvasok, és szinte minden műfajból olvastam már életem során, de az, hogy sok száz éves irodalommal rendelkező világban a 21. században valaki ennyire eredeti, ennyire markáns, ennyire larger than life karaktert tud megalkotni, akinek a hibái, a bűnei, az erényessége, a szadizmusa, a szerelme, az alázata és az önteltsége egyformán a szívedbe tud markolni, és soha többé el nem ereszti, amíg élsz…

…ez Tiffany Reisz Original Sinners sorozata.

8 hozzászólás
loveQhuay>!
Tiffany Reisz: The Queen

Egyik szemem sír, a másik meg…. ja igen, az is sír.

Once you start loving him, you can never stop.

Nem is tudom elhinni, hogy vége. Ennyi volt. Ennyit kaptunk Sorenből, Kingből és Norából. 8 könyvet és sok-sok plusz sztorit, kiegészítő novellákat, meglepetés részeket. Nekem mégis kevésnek tűnik.

Először is köszönet Tiffany Reisznek amiért megalkotta ezt a világot, és elhozta nekünk Sorent. Soren örökre beleégette magát a szívembe és a lelkembe.
Legszebb és legjobb szerelmi történet ez az egész sorozat. Aki meg mást mond, az hülye.

Szép lezárása volt az egésznek, és mindent megkaptunk, mindent megtudunk amit akartunk. Persze én még simán olvasnám bármilyen formában az életüket de hát én telhetetlen vagyok Nagyon sokat nevettem közben, Nora hozta a szokásos stílusát, és imádtam amikor Mistress vált belőle. A Milady-s sztoriknál a hajamat téptem, mert legszívesebben kitéptem volna a csajt a lapok közül és jól ellátom a baját. De persze ezt is Mistress Nora tökéletesen elintézte ;) szarrá röhögtem magam a Milady megaláztatásán Na meg az emberi „vörös szőnyeg” eset is hatalmas volt.
King hiába szerepelt, kevés volt. Jó, jó, tudom, ha King szerepel sokat akkor Soren hiányzik, ha Soren szerepel sokat, akkor King hiányzik. Sehogy se jó ez :)
Soren. Na ő az akit nem kell bemutatnom senkinek :) Rajta is nevettem sokat. A vége felé inkább már bőgtem, de hát ki nem? :')
Az utolsó pár fejezet már a hullámvasút vége volt és nem tudtam magam kontrollálni, már folyamatosan a könnyeimmel küszködve olvastam végig. Tudtam én, hogy este nem szabad kiolvasnom, mert nem tudtam volna így aludni. Jobb volt, hogy reggelre hagytam a végét.

Nem tudok mit mondani. Ezt át kell élni, érezni, és szeretni. Máshogy nem lehet.
megyek, bőgök a nap további részében

17 hozzászólás
bankicsniki P>!
Tiffany Reisz: The Queen

Hát kérem szépen, Tiffany újból megcsinálta!!
Fantasztikus lett, mint mindig. Együtt őrlődtem, sírtam és nevettem Nora-val, akármi történt. Az utolsó fejezeten annyira meghatódtam, hogy alig bírtam végigolvasni.:) De a lényeg, hogy Nora, Søren, Kingsley…annyira szeretem őket (a többieket is, de őket a legjobban) :). Remélem olvashatok még róluk, akármilyen formában!:) Vagy ha nem, akkor újrakezdem, hiszen ezt a sorozatot sosem lehet megunni.:)

8 hozzászólás
brigi11 P>!
Tiffany Reisz: The Queen

Úgy emlékszem, hogy valahol a második részben meséli el Michael Griffinnek a csuklója történetét, amire Griffin azt mondja, hogy annyira szerette utálni a papot, de ezek után már nem tudja. És én most pontosan így érzem magam. Én nem szerettem Sorent, sőt az Úrnő után kifejezetten utáltam, de erre a részre nincsenek szavak. Minden amit ebben a részben mond és tesz, arról nem lehet könnyek nélkül beszélni. És Nóra, ó egek, végre megint Nóra volt és nemcsak Eleanor és én megint annyira szerettem.
Persze a nagy szerelem az még mindig Kingsley és ezt semmi nem fogja megváltoztatni és csak Soren szavaival tudok búcsúzni:
„„Do not presume to tell me how I fell about Kingsley!”

_Eriii>!
Tiffany Reisz: The Queen

Erre nincsenek rendes szavaim.Útalak Tiffany Útalak,hogy ez az utolsó könyved(talán?)hogy vagy olvashatunk még vagy sem Sorenrol,Kingrol,Griffinrol,es Mickrol.
Annyira a hatása álla kerültem,hogy nincsenek rendes gondolataim.
Lehet ennyire szeretni valakit?Lehet…..
Tiffany egy olyan sorozatot hozott össze amit büszkén mondhatjuk a LEGJOBB.
A szívem…gyerekek őszintén mondom darabokba van.Hogyan lehet meg írni egy Szadistáról szóló könyvet úgy,hogy azt hidd o a mindenség?
Soren nekem a mindenség,annyira jól meg írta Tiffany a karakterét,hogy úgy érzem nekem is csak a lábainál volna a helyem,nem mellette hanem a lábainál.Annyira össze hozta hogy úgy érzem csak a kézcsokra vagyok alkalmas Sorennel. Istenem……
Soren King Es Nora páros hjajjjj annyira jók,annyira örülök,hogy ok vannak egymásnak. Annyira ki kiegészítik egymást.
King mert o tényleg Király,Nora mert o tényleg királynő,és Soren aki a legerősebb a bábu mozgató.
Remélem meg fogsz írni róluk Tiffany mert hjajjjj meg jobban utálnálak.
Örök szerelmeim vannak ezekben a könyvekben.

DoraTheReader>!
Tiffany Reisz: The Queen

Az egész sorozat értékelése:
Ez a nő a 8 könyv alatt a szívemet szétzúzta, kidobta az ablakon, átszúrta, rátapiskolt, kosárlabdának használta, elrúgta, mint egy focilabdát, de megérte.

rafaelo0824>!
Tiffany Reisz: The Queen

Végre elértem a kötetig, amit még nem olvastam. Az biztos, hogy ha az írónő lineáris sorrendben írja meg az eseményeket rengetegszer kiakadtam volna, de így, hogy tudtam, mi lesz a vége mindennek sokkal könnyebb volt elviselni ezt a rengeteg fájdalmat, amin a szereplők átmentek. Remek sorozat ez, mindhárom főszereplőt imádtam, így a legvégére elégedettebb nem is lehetnék. Hatalmas élmény.

CsepAdri>!
Tiffany Reisz: The Queen

Imádtam minden sorát…
Egy bajom van, h nincs több…
Aki egyszer bele kezd, mindig sóvárogni fog Noraért, Sørenért, Kingért és a többiekért, még az utolsó könyv után is.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

AniTiger P>!

“I now pronounce you husband…and husband.”

Griffin took Michael’s face in his hands and kissed him.
And kissed him.
And kissed him.

Ms_thebetty P>!

„Don't interrupt me,” Søren said, giving her at the barest glance over the top of the book. „I'm reading.”
She plucked the book out of his hands.
The Red by Nora Sutherlin.
„You can't read this book,” she said.
„Why ever not?”
„It's pornographic.”
„I'm a grown man. I can read anything I like, and I like this book.” He took it back from her.

286. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nora Sutherlin · Søren (Marcus Stearns)
Ms_thebetty P>!

„Søren…”
„Yes?”
„I can't come back to you, but I know what you need, and I know sometimes I'm the only person who can give it to you. So if you ever do need me, I will come to you.”
„You shouldn't make such a promise, Little One.”
„Why not?”
„I always need you.”

174-175. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nora Sutherlin · Søren (Marcus Stearns)
1 hozzászólás
Ms_thebetty P>!

„Tell me you love me.”
„I love you, sir.”
„I love you, too… Nora.”
Her eyes flew open. He had called her Nora.
„Sir?”
„I know how much it hurt me to lose you. I wouldn't ask you to lose you, either. You can be Nora with everyone else as long as you are Eleanor, my Little One, with me.”
„I can still…”
„Yes.”
„Simone? Sheridan?”
„If I can watch sometime,” He said with a wink.
„Every time.” She threw herself into His arms, and He gathered her to Him. „I didn't think… I thought you'd make me give it all up.”
„I promised you everything, didn't I?”
„Yes, you did.” She looked at up Him.
„Now you know, Little One, when I make a promise, I keep it.”

244. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nora Sutherlin · Søren (Marcus Stearns)
27 hozzászólás
AniTiger P>!

“Jeg elsker dig, min lille en.”
I love you, my Little One.

Kapcsolódó szócikkek: Søren (Marcus Stearns)
Ms_thebetty P>!

„I’ll come home,” Søren said. „I promise.”
„Please,” she said. „You take my heart with you.”
He kissed her forehead. „Little One, you are my heart.”

400. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nora Sutherlin · Søren (Marcus Stearns)
3 hozzászólás
Ms_thebetty P>!

„You’re staying the night,’ Søren said. Not a question, a statement of fact.
„I’d stay until you were healed completely if I could. You know that, right?” she said. Resting her head on his chest. He wrapped his good arm around her.
„A fool’s errand, Little One. If you waited until all my wounds were healed, you would be here forever.”

292. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nora Sutherlin · Søren (Marcus Stearns)
2 hozzászólás
Ms_thebetty P>!

„Jealousy is a sign of insecurity.”

58. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Juliette Toussaint
Ms_thebetty P>!

„Zorro was kinky? That explains the mask. You think he was a switch?” Nora asked as they reached the playroom door. Kingsley opened the door and ushered her inside. „Can I have Zorro for my whip teacher?”
„No,” Kingsley said. „But you can have him.”
Nora gasped. For there standing in the playroom wearing his off-duty uniform of black jeans and a long-sleeved black T-shirt was…
„Søren.”

131. oldal

6 hozzászólás
AniTiger P>!

She didn’t want to go back to him.
She didn’t want to go back to him.
God, she wanted to go back to him.

Kapcsolódó szócikkek: Nora Sutherlin · Søren (Marcus Stearns)

A sorozat következő kötete

The Original Sinners sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Meghan March: Ruthless King
Laurelin Paige: Last Kiss
Maya Banks: Fever
J. Kenner: Damien
Kendall Ryan: Filthy Beautiful Love
E. K. Blair: Echo (angol)
Jodi Ellen Malpas: This Man Confessed