The ​King (The Original Sinners 6.) 26 csillagozás

Tiffany Reisz: The King Tiffany Reisz: The King Tiffany Reisz: The King

Cunning. Sex. Pure ​nerve. Only this potent threesome can raise him to his rightful place as ruler of Manhattan's kink kingdom.

Bouncing from bed to bed on the Upper East Side—handsomely paid in both bills and blackmail fodder—Kingsley Edge is brilliant, beautiful and utterly debauched. No carnal act or chemical compound can relieve his self-destructive apathy—only Søren, the one person he loves without limit or regret. A man he can never have, but in whose hands Kingsley is reborn to attain even greater heights of sin. He plans to open the ultimate BDSM club­: a dungeon playground for New York's A-list that'll change the scene forever.

The club becomes Kingsley's obsession—and he's enlisted some tough-as-nails help. His new assistant Sam is smart, secretive and totally immune to seduction (by men, at least). She and Kingsley make a wicked team. Still, their combined—and considerable—expertise in domination can't subdue the man… (tovább)

>!
Mills & Boon, London, 2014
448 oldal · ISBN: 9780263246391
>!
Mira, Richmond, 2014
448 oldal · ISBN: 9780778315834
>!
Mira, Richmond, 2014
444 oldal · ASIN: B00L0XO1VK

2 további kiadás


Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Søren (Marcus Stearns) · Kingsley Edge · Grace Easton · Mistress Felicia · Samantha Jean Fleming (Sam)


Kedvencelte 8

Most olvassa 2

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

_Eriii>!
Tiffany Reisz: The King

Eszméletlen volt újból a múltba járni, ezúttal a fiatal Kingsleyel és Sørenel. Olyan jó volt megtudni, hogy hogyan találkoztak, hogyan alakult ki köztük ez a szoros kapocs. King fiatal korában is hozta a maga formáját, és Søren fiatalon is egy arrogáns állat volt. Nem tud Tiffany olyat írni ami ne tetszene az OS sorozatba, egyszerűen bármit is ír róluk én hajlandó vagyok mindet elolvasni. Nagyon ajánlom…

loveQhuay>!
Tiffany Reisz: The King

Egy baj van. Minél többet olvasom, annál többet akarok. Normális ez? :D
Imádom Kingsleyt, bár ezzel a könyvvel kapcsolatban másra számítottam. Visszatértünk vagyis még mindig benne vagyunk a múlt meséléséhez. Hogy lett Kingsley-ből King.
Nekem kevés volt :( Soren kevés volt. És számítottam legalább egy Soren-King keményebb részre. De ettől függetlenül a Soren-King részeket imádtam, imádom amikor együtt vannak, beszélgetek, a múlton elmélkednek, és ahogy King próbálja Sorent az ágyába csalni.
És hát ott van Fionn. Most legalább biztosra tisztázódott minden. Már a Mistress végén is egyértelmű volt spoiler
Justin :DDDDD Jajj hát oda meg vissza voltam a King-Justin jelenetekért. Na meg amikor mondta Sorennek, hogy miatta vitte ágyba :DDD hát eszméletlen. A King-Soren ittas jelenet mindent vitt♥ és hát a Rollce Royce.
Alig várom a folytatást!

>!
Mira, Richmond, 2014
448 oldal · ISBN: 9780778315834
24 hozzászólás
Nüx_Játékterme>!
Tiffany Reisz: The King

Fél csillagot levonok, mert nem adhatok rá annyit, mint a The Saint-re vagy a The Angelre, mert azok totálisanhalálosan levettek a lábamról. De!
A könyv zseniálisan van megírva, ismét minden elismerésem Tiffanynek, megérdemli a csillagokat MÉG AKKOR IS (khm, khm…), ha nekem King nem kedvenc karakterem.

A 28 éves Kinget nagyon sajnáltam, és totálisan meg tudtam érteni, hogy miért volt ilyen önpusztító. Amiket megélt, tetézve azzal, hogy fiatalkorában belekóstolt abba, milyen az élet, ha ott van neki egy Søren, majd x évnyi megvonás, ami ráadásul benne úgy csapódott le, hogy Søren felkereshetné, de nem kíváncsi rá… Én is bekattantam volna. Visszavonhatatlanul. És én rohadtul nem fogadtam el Søren magyarázatát arra, hogy miért kellett a letartóztatott Nora ahhoz, hogy ismét felvegyék a kapcsolatot: spoiler De lehet, hogy szimplán csak még mindig nem tudom elfogadni, hogy Søren pap :D

Most pedig egy érzékeny kérdés következik: Nem merült fel senkiben az a kérdés olvasás közben (és ha nem, kövezzetek meg, a feminista énem már amúgy is itt szorongatja a köveket), hogy Sørennek miért hiányzott egy Nora az életéből? Mármint az, ami Kinggel volt neki, az számára fizikailag és érzelmileg is nagyon kielégítőnek tűnt. Megmondom őszintén, a The Kingben Nora nekem egyszerűen nem hiányzott, pedig általában szeretem a karakterét, szeretem azokat a könyveket, amelyekben főszereplő. De itt valahogy szóba került, én meg ilyen „meh…” voltam vele.

Imádtam Søren és King párbeszédeit, nem lehetett nem imádni Søren türelmét és King szándékos félreértéseit és provokációit.

Ami a kerettörténetet illeti, még mindig nem értem, hogy spoiler

A vége pedig… grr Tiffany és a függővégei…

13 hozzászólás
Ms_thebetty P>!
Tiffany Reisz: The King

Mon Diue!
Parfait!
Kingsley, mon amour, merci beaucoup!
Vive le roi!

„Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy királyság nélküli király…”
És most már azt is tudjuk, hogy lett királysága a Királynak. Ezzel a kötettel még több dolog a helyére került. Tetszett, hogy több, az előző kötetekben olvasott dolog előzményére is fény derült. A Rolls Royce-os híres idézet, King királyi öltözéke, a klub létrejötte. Sok volt az újdonság is, de nem szeretném lelőni a poént, elég az hozzá, hogy ez a könyv, úgy, ahogy van, az első oldaltól az utolsóig: zseniális!

Én csak megköszönni tudom Tiffanynak. Köszönöm Kingsleyt, köszönöm Norát, köszönöm ezt az eredendően bűnös világot, de mindenekelőtt köszönöm Sørent, illetve Søren és Kingsley kettősét!

P.S.: Sørennek ebben a könyvben is sikerült megríkatnia. Kedvenc mondat lett a spoiler

1 hozzászólás
brigi11 P>!
Tiffany Reisz: The King

Nem lehet más, mint 5 csillag és ha lehetne adnék rá többet is.
Pedig rosszul kezdődött. A második oldalon, amikor kiderült, hogy kinek fog mesélni elhajítottam a könyvet.
Aztán Kingsley elkezdett mesélni és èn imádtam. Ez a könyv 100% Mr. Kingsley Edge.
Nora rajongók lehet nem fogják annyira szeretni, de Soren imádoknak csak hűtő közelében ajánlott.

9 hozzászólás
eSsZ P>!
Tiffany Reisz: The King

je t'aime
i love you
jeg elsker dig
amo te
ma armastan sind

1.spoilert tartalmazhat
2. vulgáris szavak előfordulhatnak
3. soren rajongók ne olvassák

szóval majd' egész nap ezen agyaltam.
félre értés ne essék. imádtam minden sorát. Kingsley- ből a sok is kevés. Ő kívül-belül gyönyörű. igen, mindentől függetlenül :D akkor mégis mi a franckarikán gondolkodtam? az egészen. a soren és közte lévő kapcsolaton. komolyan mondom voltak részek ahol soren-t jól megcsapkodtam volna. egyik felem szívből utálja a másik felem.. meg.. nos.. igen. szeretem.
az igaz, hogy lényem egy része megbékélt ezzel a helyzettel.. de! king-nek soren mellett a helye. soren-nek pedig king mellett. ebben nincs apelláta. nem engedek. miss N igen is közéjük állt, semmi keresni valója nem lenne itt' velük. ezt sosem fogom megbocsájtani papotoknak sem tiffany-nak.

mondtam már párszor, hogy az a fajta kötődés, szeretet ami e két pasi között van,valami megfoghatatlan. nem e világi. gondolom nem vagyok egyedül amikor azt mondom, hogy .. szóval igen.. ragyog? fénylik? melegít? simogat mint a nyári nap? igen.. mindegyik. a mosoly az levakarhatatlan volt az arcomról szinte végig. amikor pedig valami olyan volt és olyat tett/mondott papotok… na akkor viszont szemrebbenés nélkül meglegyintettem volna..
king mesél, de még hogy! letehetetlen. fantasztikus. annyira jó volt végig hallgatni. sok mindenre fény derül, sok új dolog. alapjáraton a hercegből, hogy lett király.. szó minden féle értelmében.
sokat nevettem :D anyám amikor a paplakban berúgnak… soren mintha enyhén féltékenységi rohamot kapott volna… ilyet tenni egy alkoholmámorban úszó ööö alvó emberrel :D nagyon szeretem amikor együtt vannak, legyen mély beszélgetés vagy csak felületes … imádom :) keresztelés a medencében… akkorát röhögtem king beszólásán :D jó lenne egy kicsit több soren, olyan értelemben, hogy mit és hogy érez, gondol… valahogy kerekebbé tenné az egészet.
olvastam volna még. hiába tudtam meg dolgokat, nagyon kevésnek éreztem.
kinget hallgatni, a fejében lenni.. nekem csodás :)
érzelmeim hullámoztak, kingsley-vel együtt éltem át mindent. le a kalappal, tiff ragyogóan ír.
kedvenc jelenetem amikor a végén ölbe veszi fionn-t, nem volt meglepetés..az úrnő végén a telefon hívás mindent elmond váratlanul ért, nem számítottam már ilyen megható jelenetre…. bizony elbőgtem magam.
mit is mondhatnék még? megérte egész éjszaka olvasni.
szívem széléről araszolgató tejszínes trüffelkrémem.. te vagy a királyom most és mindörökké. ámen :)

17 hozzászólás
Lady_E>!
Tiffany Reisz: The King

Oh hogy hiányoztak nekem ezek a kinky emberek. Annyira örülök, hogy a múltba is betekintést kaptunk az írónőtől, hogy hogyan is váltak azokká az emberekké, akiket megszerettünk és akiket boldogan szolgálnánk. ;)
Remélem magyarul is meg fog jelenni a sorozat folytatása, mert így a polcom még félig üres.

bankicsniki P>!
Tiffany Reisz: The King

Abszolút kedvenc! (Nem meglepő:D)
Fantasztikus volt,alig vártam már, hogy megtudjam, Kingsley,hogy is építette fel a birodalmát. És egy percig se kellett benne csalódnom.:) Imádom azt az embert!Annyira jó volt, hogy legszívesebben újra kezdeném az egészet azonnal. :D

13 hozzászólás
rafaelo0824>!
Tiffany Reisz: The King

Nem sokat tudok hozzátenni a sorozat többi kötetéhez írt értékeléseim itt is érvényesek. Szeretem Kingsleyt és imádom Sorent. Ehhez hozzájön még Fionn is, imádom ezt az egész családot. Jó volt olvasni, mi történt Sammel, és hogyan hozta létre Kingsley a klubját.

Nusejka_Sentellion>!
Tiffany Reisz: The King

Egy kicsit tartózkodón fogtam hozzá ehhez a kötethez, mert Kingsley sosem volt a kedvencem, sőt, bár az évek során azért már kissé megenyhültem az irányában. Ezzel együtt is ugyanolyan élvezetesnek találtam ezt a részt is, mint az összes többit.

Szeretem ezt a szövevényes történetet, amihez minden egyes kötet újabb mozaikdarabot tesz hozzá. Hiába tudunk meg egyre többet erről a különleges társaságról, mindig csak újabb kérdések merülnek fel és titkok kerülnek napvilágra.

Nagyon szeretem azt, ahogy Tiffany ír a BDSM-ről, semmi fakszni, egy tény, egy körülmény, a szereplők számára természetes és hétköznapi dolog. Sokkal szimpatikusabb, mint amikor azt érzem egy írásban, hogy maga az író is viszolyog a saját témájától. Az is csak hozzátesz a karakterek hitelességéhez, hogy Reisz érezhetően tudja miről beszél. Imádom a sorok között elrejtett apró titkokat és igazságokat, és a humorának köszönhetően úgy is élvezetes volt olvasni, hogy nem voltam kifejezetten kíváncsi a főhősre :D Pluszpont volt viszont, hogy ezúttal egy mazochista/switch nézőpontján keresztül mutatta be a történéseket. Kingsley-t is könnyebb ebből a nézőpontból megérteni :)

Az egy csillagot viszont azért vontam le, mert számomra egy kicsit most túl sok volt a részletes szexjelenet. Korábban pont azt szerettem benne, hogy úgy tud a szexről írni, hogy nem folynak a testnedvek minden második lapról, most meg egy ponton azt éreztem, hogy na ne, már megint?! Persze azért nem mondom, forró és izgalmas jelenetek voltak ;) De nah. Talán pont emiatt éreztem azt is, hogy a fő szál egy kicsit el lett nagyolva, szívesebben olvastam volna több nyomozásról és konfliktusról az ellenféllel.

Kíváncsian várom a folytatásokat, mert szeretem, ahogy Tiffany Reisz ír, és mindig nagyon érdekes gondolatokat feszeget. Amire még nagyon kíváncsi lennék, az Nora korai évei, remélem ezt a nézőpontot is megkapjuk hamarosan.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cicu>!

“You son of a bitch.”

“My mother was a saint,” Kingsley said. “I’m the only bitch in the family.”

Kapcsolódó szócikkek: Kingsley Edge
4 hozzászólás
Cicu>!

“Rich people don’t look rich. When you have enough money, you don’t have to impress anyone.”

Kapcsolódó szócikkek: Kingsley Edge
2 hozzászólás
Cicu>!

“So, where are we going?” Sam asked as the car pulled into the street.

“To a hotel.”

“Why?”

“Before I answer that,” Kingsley said, “let me ask you a question.”

“Ask.”

Kingsley stretched out his leg and put his high-heeled foot on the seat next to her.

“Have you ever had sex in the back of a Rolls Royce?”

Kapcsolódó szócikkek: Kingsley Edge · Samantha Jean Fleming (Sam)
12 hozzászólás
Cicu>!

“Do you remember the story in the Bible known as the Judgment of Solomon?” Søren asked.

“Why can’t we have phone sex like normal perverts?” Kingsley asked.

“The story is found in 1 Kings, chapter three.”

“So that’s a no to phone sex?”

Kapcsolódó szócikkek: Kingsley Edge · Søren (Marcus Stearns)
8 hozzászólás
Cicu>!

“Better,” Signore Vitale said. “Much better. Soon we’ll have you looking like a new you.”

“I thought the old me looked good.”

“You dress like a gay hobo,” Signore Vitale said.

“That’s not true,” Sam said, coming to Kingsley’s defense.

“Merci,” Kingsley said.

“He dresses like a bisexual hobo.”

Kapcsolódó szócikkek: Kingsley Edge · Samantha Jean Fleming (Sam)
2 hozzászólás
Ms_thebetty P>!

“Have you ever had sex in the back of a Rolls Royce?” Kingsley asked, trying not to rip Søren’s shirt in his rush to unbutton it. He needed Søren’s skin on his skin right now.
“No,” Søren said. “But ask me that question again in an hour.”

296. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kingsley Edge · Søren (Marcus Stearns)
2 hozzászólás
Ms_thebetty P>!

„Kingsley, it’s three in the morning,” Søren said. He sounded more annoyed than sleepy.
„What are you wearing?”
„An angry scowl,” Søren said.
„It’s a good look for you.”

361. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kingsley Edge · Søren (Marcus Stearns)
1 hozzászólás
Ms_thebetty P>!

„Kingsley?”
Kingsley looked back at Søren.
„Jeg elsker dig,” Søren said.
„I hate it when you speak Danish,” Kingsley said.
„I know you do.”
„Will you tell me what it means?” Kingsley asked.
„It means good luck.”

Kapcsolódó szócikkek: Kingsley Edge · Søren (Marcus Stearns)
1 hozzászólás
Cicu>!

“Who is this girl?”

“Friend of a friend,” Kingsley said.

“You have friends who are friends with fifteen-year-old girls?”

“I have interesting friends.”

Kapcsolódó szócikkek: Kingsley Edge
Cicu>!

"[…] I met this guy outside a club. He told me some rumors about this place.”

“Believe them,” Kingsley said.

“You don’t know what rumors I heard.”

“Doesn’t matter.” Kingsley took another sip of the bourbon. “All of them are true.”

Kapcsolódó szócikkek: Kingsley Edge

A sorozat következő kötete

The Original Sinners sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

C. J. Roberts: Seduced in the Dark
Sierra Cartwright: Boss
Jodi Ellen Malpas: This Man
E. L. James: Fifty Shades Freed
J. R. Ward: Lover Unbound
Sylvia Day: Reflected in You
Lorelei James: Long Hard Ride
Meghan March: Ruthless King
Laurelin Paige: Last Kiss