The ​Gift (The Original Sinners 0,5) 12 csillagozás

Tiffany Reisz: The Gift

A trained submissive, Eleanor will do whatever her master commands…even spend a week with a stranger. Daniel has been a recluse since his wife's death, and Eleanor's lover thinks spending time with her will be therapeutic—especially since Daniel is also a Dom.

Despite her defiant streak, Eleanor can't resist giving in to Daniel's erotic demands. But while she'll let him have her body, she's determined to keep a guard around her heart. Even if Daniel wants to make Eleanor his permanently…

>!
Mira, Richmond, 2012
44 oldal · ASIN: B009UVK28U

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

gab001>!
Tiffany Reisz: The Gift

Alaposan kiléptem a komfortzónámból. Tartottam ettől a műfajtól, de bíztam az írónőben és a könyv rövidségében. Angolul olvasni is kihívás volt, sokat bővült a szókincsem. Alapvetően tehát pozitív élmény volt. Maga a történet is. Egy olyan helyzetről olvastam, amiről nehéz elképzelnem, hogy emberek önként keverednek ilyesmibe. Na igen, mások az elvárásaink az életünkkel kapcsolatban. Eleanor és Daniel karaktere is szimpatikus volt, s a helyzetből is sikerült a legtöbbet kihozniuk. Bár erőteljes a szex jelenléte, mégis több tudott lenni a történet. Érdemes volt elolvasni.

>!
Mira, Richmond, 2012
44 oldal · ASIN: B009UVK28U
Hajdu_Ildikó>!
Tiffany Reisz: The Gift

Tetszett, jó volt, de sehol se volt a könyvekhez képest. A stílus továbbra is kiváló, letenni nem lehet, de nem is kell, mert nyúlfarknyi. Daniel nem hagyott bennem mély nyomokat, Elenor könnyű szerelembe esései közül őt éreztem át a legkevésbé.

loveQhuay>!
Tiffany Reisz: The Gift

Igazából bűnöztem, mert tökre nem sorrendben olvastam, de hát kit érdekel :D
Tegnap olvastam a Daniel part two-t, és már ott megszerettem Danielt, szóval lehet hogy jobban is jártam így, mert ez túl rövid történet volt ahhoz, hogy Danielt igazán megismerjük. Ettől függetlenül imádtam, mert tudni akartam, hogy zajlott „Az ajándék” :D

1 hozzászólás
strawberryxxo>!
Tiffany Reisz: The Gift

Korábban olvasva a sorozat 1-es, 2-es, 3-as részét, érzem a lényegét ennek a rávezető sztorinak…
Könnyed előjáték, ami után tudod hogy mivel ( és kivel ) szeretnéd tölteni az estédet…

Olyan Tiffany-s, csak rövid és lényegre törő… nem mondanám, hogy nincs egy kicsit hiányérzetem, de ez valószínű csak azt akarja szolgálni, hogy rögtön csillapítani akarjam az „éhségem”


A sorozat következő kötete

The Original Sinners sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Liliana Hart: Riley
Ava Lore: His Inspiration
J. A. Huss: Block
Alexa Riley: Taking What's Envied
Pepper Winters: Je suis à toi
Gena Showalter: The Darkest Prison
Cassia Leo: Temperance
Sylvia Day: Afterburn / Aftershock
Double the Heat