42. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
78. legjobb kortárs könyv a molyok értékelése alapján

Az ​angyal (Eredendő bűnösök 2.) 284 csillagozás

Tiffany Reisz: Az angyal

Egyetlen menekülőszó sem védheti meg a szívet.
A hírhedt erotikus regények szerzője, a profi domina, Nora Sutherlin valami olyasmit tesz, ami egyáltalán nem vall rá: bujkál, mégpedig luxuskörülmények között. Házigazdája, a vagyonos és gátlástalan Griffin Fiske boldog, hogy vendégül láthatja Norát vidéki birtokán, különösen pedig annak örül, hogy megismerheti Nora társát, a fiatal, tapasztalatlan és angyali szépségű Michaelt.
Nora pártfogoltja titokzatos, de nem annyira, mint Søren, a nő egykori és mindenkori szeretője. Vajon lelepleződik ez az izgalmas, lelki és testi sebekkel tarkított viszony? Ki az a nő, aki folyton Søren körül legyeskedik? És miért nyomoz a pap után? Milyen titkokat leplez Michael? Vajon fiatalsága elég csábító lesz-e ahhoz, hogy Nora ne térjen vissza régi szeretőjéhez? Legyőzi-e a fájdalmat a szerelem?

Eredeti mű: Tiffany Reisz: The Angel

>!
Egmont-Hungary, Budapest, 2013
472 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633433867 · Fordította: Márton Andrea

Kapcsolódó zóna

!

Tiffany Reisz

161 tag · 716 karc · Utolsó karc: 2019. január 15., 11:26 · Bővebben


Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Søren (Marcus Stearns) · Nora Sutherlin · Kingsley Edge · Wesley Railey · Griffin Fiske · Michael Dimir (Angyal) · Zach Easton · Suzanne Kanter


Kedvencelte 109

Most olvassa 6

Várólistára tette 87

Kívánságlistára tette 71

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
_Eriii P
Tiffany Reisz: Az angyal

Ha az első könyvet szeretted, a második ezerszer jobb. Sokkal több mindent megtudunk a szőke pápáról, Nóráról. Michaelt és Griffint eszméletlenül szerettem együtt. Forró minden oldala ennek a könyvnek. Fogalmam nincs Tiffany hogyan csinálja, de minden egyes könyve egyre és egyre jobb. Nagyon ajánlom.. Számomra az újraolvasásnáln is kedvenc maradt…

>!
Cicu
Tiffany Reisz: Az angyal

OMG! ♥ Amazing! ♥
Ez valami brutálisan jó volt, még most is tiszta libabőr vagyok :)
Azt hiszem ez volt életem egyik legromantikusabb könyve ♥
Romantikus és perverz vagy perverzül romantikus?
Griffin és Michael igazi szerelemgombócok voltak, imádtam őket!
És jézusom, mik derültek ki Søren fiatalkoráról.
Azt hittem az első részt nem lehet felülmúlni, de tévedtem, sikerült!
IMÁDTAM! ♥
Jöhet a következő rész ;)

18 hozzászólás
>!
csillagka P
Tiffany Reisz: Az angyal

Csaltam, na jó csak egy kicsit, ezt a könyvet jutalomként, esti édességként olvastam, napi munka, feladat utána, csak semmi kötöttség, két éjszaka, két fáradt zombiként töltött nap jutalma a befejezés, és még van három a türelmemet tesztelni, meddig is bírom ki józanul. Tiffany az éjszakai kilencedik pokol ragyogó királynője.
Søren ebben a közegben az Isten, akit akkor se vagyok hajlandó kedvelni, szívem az „elátkozottaké” aki félnek, remélnek, hibáznak és szeretnek, sokkal mélyebben mint a romantikus maszlagokban. Felejthetetlen, letehetetlen, ragyogó, vonz mint a bogarat a lámpafény, és bizony tartok is tőle, hogy a lapokon keresztül is megperzselődöm.
Éjszakai olvasmány.

2 hozzászólás
>!
agi89
Tiffany Reisz: Az angyal

Amikor először olvastam az első 3 részt két fő érzelmet váltott ki erőteljesebben:
1. totálisan beleestem Sørenbe és
2. rettenetesen utáltam Wesleyt.
A többi szereplővel jó volt a viszonyom.

Annyira intenzív volt az egész „élménycsomag” amit kaptam Tifftől elsőre, hogy éreztem csomó minden felett elsiklottam.
Így hogy tudok már sok mindent, szóval így olvasva annyival több és több dolgot fedezek fel a történetbe.
Annyira sokrétű és komplex az egész! Annyira imádom!
Ennél a résznél is bebizonyosodott hogy mennyire hihetetlenül jó a humora, olyan alpári és mégis annyira kifinomult. Vigyorogtam és pukkadoztam a nevetéstől a vonaton…Gondolhatjátok. :D

Erről a könyvsorozatról és Tiffany Reiszről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni.

Nem lehet igazán elmondani hogy mennyire jó, meg kell tapasztalni!

Egyre jobban és jobban:
IS∅REN

>!
Egmont-Hungary, Budapest, 2013
472 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633433867 · Fordította: Márton Andrea
>!
Ms_thebetty P
Tiffany Reisz: Az angyal

„ – Túlságosan szeretlek ahhoz, hogy akaratod ellenére magam mellett tartsalak.” Søren
*******************

Nekem az összes közül ez a rész tetszik legkevésbé, mivel Angyal és Griffmadár története nem különösebben nőtt a szívemhez, de még így is zseniális írás ez. Már-már tökéletes.

Søren megingathatatlan és önfeláldozó szerelme viszont példaértékű lehet mindannyiunk számára! ♥

16 hozzászólás
>!
Black_widow
Tiffany Reisz: Az angyal

Az első rész nem lett kedvencem nem is igazán tudom miért, de mivel rengeteg általam nagyra becsült Moly imádja ezt a sorozatot akik ízlésében maximálisan megbízok, és persze jó pár könyvet ez alapján is olvasok el úgy döntöttem ez a sorozat is megér még egy misét!
Óanyukámborogass! Ez a második rész valami fenomenális volt. Ami hiányérzetet keltett bennem az első rész olvasása közben, hát az most teljesen eltűnt. Egyszerűen nem tudom szavakba önteni mennyire imádtam minden egyes sorát a történetnek. Egyszerűen úgy tökéletes, ahogy van. Nora hatalmas kedvenc. Az életfelfogása és a személyisége magával ragadó, igazi badass, akivel nem lehet szórakozni spoiler jó példa arra, hogy a gyönyörű külső néha veszedelmes belsőt tud takarni és valljuk be az ő esetében ez maximálisan így van! Az első részben volt valami a kapcsolatában Sørennel, amivel nem tudtam megbékélni. De ebben a részben mindenért kárpótlást kaptam …. ez a pap wááá miatta én is naponta látogatnám a templomot! Kingsleyért egyenesen odavagyok annak ellenére, hogy rettentő kevés szerep jut neki, ami remélem a következő részekben megváltozik! Bárcsak lehetne több csillagot is adni 5-nél, ez a könyv megérdemelné! :)

5 hozzászólás
>!
perpetua P
Tiffany Reisz: Az angyal

Uhh, hát ez megint fantasztikus volt… *-*
Meg is érdemli a 5 csillagot, de nekem azt hiszem az előző kicsit jobban tetszett. :)
Nora életét még mindig imádom. Ennyi esemény nem is fér bele egy ilyen fiatal nő éveibe, illetve olvashatjuk, hogy mégis…. :) Az első részhez képest kicsit háttérben volt a mi írónőnk, mondhatni a sebeit nyalogatta, de nem hazudtolta meg magát, mert igyekezett most is az élet napos oldalát keresni és nem magába zuhanni. Michael-el Griffin-nél töltik a nyarat és én az olvasás elkezdésekor nem is gondoltam volna, hogy milyen szerelem bontakozik ki az ott töltött idő alatt. Még a hosszas vágyakozós, félek megszólítani időszak is tetszett, mert furcsa módon mintha mélyítette volna az egymás iránti érzelmeket. Azért kicsit több szexjelenetet nem bántam volna, mert szeretem a stílusukat. :P A lezárásuk is nagyon szép volt, boldog vagyok boldogságuk miatt és most is remélem, hogy elvétve találkozunk még velük is a folytatásokban.
Viszont nem meglepetés, hogy a másik történeti szálat élveztem jobban. :) Jó ötlet volt, hogy botránygyanús tevékenységek miatt nyomozni kezdenek Soren után, ez jól volt megoldva. De Suzanne, mint szereplő, rendkívül idegesítő volt. Miatta ingott meg az 5 csillag. :S Értem én, hogy mindent a sztoriért, meg alapos nyomozás kell, hogy mindent megtudjon az ember, de akkor is szörnyű dolog valaki magánéletében ennyire vájkálni. Tudom, hogy Soren, se szent, sok vitatható dolgot tesz, de nekem senki ne mondja, hogy az ilyen újságírókat nem lehet elítélni. Sőt én a saját múltbéli sérelmét is megértem, hogy ez hajtja mások „megmentésekor”, de nem lehet általánosítani. Attól, hogy egy ember elkövet valami nagy bűnt (jó lehet, hogy nem egy :D), de akkor se törvényszerű, hogy mindenki más is ugyanolyan. Tehát ő nagyon idegesített, ha nem emiatt ismertük volna meg jobban, Soren múltját, biztos gyengébbre értékeltem volna a könyvet.
És hát Soren… *-* Eszméletlenül várom, hogy az ő szemszögéből is olvashassak, mert ismerni szeretném a gondolatait, szeretném látni a tettei valódi indítékait. Már Nora múltján is csodálkoztam, de a pap még jobban meglepett. Durva volt az ő családi háttere is és kínzás, hogy csak ilyen apró foszlányokkal jutunk közelebb a teljes megismeréshez. Szeretnék még, még, még Sorent… :))
Jaaa és még egy dolog, amibe bele tudok kötni. :D Nem létezik, hogy egyszerre, viszonylag egy helyen ennyi gyönyörű, sőt éteri szépségű ember legyen. :D
Mint, írtam nagyon várom, hogy Soren-t jobban megismerjem, de azt hiszem egyelőre Kingsley-vel is teljesen elégedett leszek, na meg újra Wesley-vel, úgyhogy azonnal folytatom is az olvasást. ^-^

12 hozzászólás
>!
SzAngelika 
Tiffany Reisz: Az angyal

Tiffany Reisz könyvei olyanok, mint a féket vesztett lángok. Felperzselik az embert, miközben ámulatba ejtően gyönyörűségesek is egyben.
Megbotránkoztató, mocskos szájú, agyafúrt, elképesztő, szívfacsaró… I-m-á-d-t-a-m!

5 hozzászólás
>!
Zsuzsanna_Makai
Tiffany Reisz: Az angyal

Baromi jó volt ez is, mint az előző! Amikor Nora pofont kapott az anyjától, hangosan felnevettem. Griffint nagyon megkedveltem, hihetetlen egy figura. King is nagyon nagy arc. Maradjunk annyiban, hogy HŰŰŰHA! A kinevezés-újságíró-nyomozás is mekkora már?!?!?

>!
AniTiger MP
Tiffany Reisz: Az angyal

Érdekesség: 2013-ban egyszer beleszerettem ebbe a borítóba és ebbe a címbe. Aztán az első oldal elolvasása után fintorogva félretettem Reiszt. Az eleje most sem tetszett jobban, de kár lett volna kihagynom, már látom. Ha az elején Nora és Søren közös jeleneteit nem nézem, akkor ez egy fantasztikus és humoros történet volt! Némi izgalmat okozott a nyomozási mellékszál, de számomra Michael története vitte a prímet. Imádom ezt a srácot!

Tulajdonképpen olvasás közben végig drukkoltam, hogy úgy legyen befejezve, ahogy szeretném. Mázlim volt, még azt is eltaláltam, hogy mit rejt az a titokzatos boríték! Persze nem kiszámítható, félreértés ne essék, mert többet kaptam a komornyik beszólásaival, a családi kötelékekkel, a párkapcsolati eszmefuttatásokkal és Kingsley felbukkanásával, mint amit a történettől vártam.

Élvezetes, vicces, értelmes, érzelmes és – a műfaja ellenére – kedves történet.
Kedvenc szereplők: Alfred, a komornyik (szövege). Michael. Griffin. (Ki gondolta volna mi?)

Bővebben: http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2015/04/tiffany-rei…


Népszerű idézetek

>!
Cicu

– Nora okos nő. Ügyvéd is lehetett volna, de nem akkora szadista.

274. oldal

1 hozzászólás
>!
ncsn87

Azt értékeljük a legtöbbre, amit fel kell áldoznunk, hogy a miénk legyen.

468. oldal, 25. fejezet

>!
SzAngelika

A szerelem az a nyílt seb, amiről azt reméled, hogy soha nem gyógyul be.

388. oldal, 22. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: szerelem
>!
SzAngelika 

– Szentséges ég – lihegte Griffin, és sötét szeme kitágult Michael láttán. (…) Nora… – mondta Griffin kétségbeesett hangon. – Azt hiszem, szerelmes vagyok.
– Felizgultál, Griff. Nagy különbség.

6. fejezet - 115. oldal

2 hozzászólás
>!
SzAngelika

A flörtölés azoknak való, akik nem gondolják komolyan, Wes – mondta egyszer Nora. – Én csábítok.

284. oldal, 16. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: csábítás · flört
>!
Cicu

Ha én kapcsolatba kezdek valakivel, azt akarom, hogy az illetőnek szüksége legyen rám. Szeretnék vigyázni valakire, szeretném kényeztetni, megvédeni.

232-233. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Griffin Fiske
>!
Cicu

– Viszontlátom még? – kérdezte a férfi. Hangja tökéletesen összeszedett volt. Suzanne semmi flörtöt, semmi kísértést nem hallott a hangjában. Csak kíváncsiságot.
– Minden héten látni fog, amíg ki nem derítem, mit rejteget a gallérja mögött.
A férfi felhúzta a szemöldökét.
– Semmit, csak a torkomat.
– Szombat este van. Üres a templom. Tényleg mindig hordja a gallért?
– Nem mindig. Alszom is és zuhanyzom is. – A közömbösen kiejtett szavak azonban képeket hoztak Suzanne lelki szemei elé, olyanokat, amilyeneket nem akart. Vajon milyen ez a férfi szigorú fekete papi ruhája alatt? Milyen a teste, amikor víz csöpög róla? Milyen a bőre a hófehér lepedőn?
– Értem…Hogyne. Ideje, hogy én is levegyem az én galléromat. Jó éjt, Stearns atya.
Biztos, hogy még találkozunk.
Suzanne megfordult, hogy elinduljon.
– Örömmel várom.
Suzanne majdnem megbotlott, de ment tovább.
– Miss Kanter?
Suzanne megállt, majd lassan szembefordult vele.
Istenem, látott valaha életében ilyen szép férfit?
– A gallérom…Szeretne úgy látni, hogy nincs rajtam?

222-223. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Søren (Marcus Stearns) · Suzanne Kanter
6 hozzászólás
>!
Cicu

Annyira kívánom, hogy az már fáj. Fizikailag fáj, Nora. És nem csak szexet akarok. Nem tudom megmagyarázni, mi ez, de…

312. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Griffin Fiske
>!
Cicu

– Visszajövök – ígérte. – Mindig visszajövök magához.
– Tudom – mondta a férfi hűvös, kemény arroganciával.
– Ha nem hinném, nem engednélek el.

470. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nora Sutherlin · Søren (Marcus Stearns)
>!
Cicu

Egy időzített szexuális zaklatási per vagyok.

273. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Griffin Fiske

A sorozat következő kötete

Eredendő bűnösök sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Chuck Palahniuk: Cigányút
Chuck Palahniuk: Fulladás
Laurell K. Hamilton: Elnyel a sötétség
Stephen King: Bilincsben
Julia Quinn: Ma éjjel táncolnék
J. R. Ward: Feloldozott szerető
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi
Marni Bates: Segítség, YouTube-sztár lettem!
Claudia Gray: Afterlife – Az életen is túl