68. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján

A ​herceg (Eredendő bűnösök 3.) 261 csillagozás

Tiffany Reisz: A herceg

Nora Sutherlint két, vagyonnal és szenvedéllyel csábító világ hívogatja… és bármelyiket is választja, ez lesz élete legnehezebb döntése.
Hacsak valaki nem dönt helyette…
Wes Railey Nora vágyainak legszelídebb, mégis legőrjítőbb tárgya, akit nem tud elfelejteni. Fiatal. Jóképű. Nemesi vér csörgedezik az ereiben. Amikor Kentucky-ban hosszú idő után újra összetalálkoznak, most Nora van Wes világában. Azonban a hírhedt New York-i domina nem kifejezetten az a szenvelgő déli szépség, és Nora hiába vágyik arra, hogy beilleszkedjen új környezetébe. De vajon Søren – Nora gazdája, szeretője – elengedi-e valaha is a nőt?
De mi történik, ha a domina elhagyja birodalmát? Milyen kibogozhatatlan kötelék fűzi össze Kingsley-t és Sørent? Képes lesz-e Kingsley ésszerűen dönteni, ha megfenyegetik? Szembe tud nézni a múlt árnyaival?

Eredeti megjelenés éve: 2012

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Egmont Sens

>!
Egmont-Hungary, Budapest, 2013
464 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633433874 · Fordította: Márton Andrea

Kapcsolódó zóna

!

Tiffany Reisz

170 tag · 721 karc · Utolsó karc: 2020. április 21., 18:20 · Bővebben


Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Søren (Marcus Stearns) · Kingsley Edge · Nora Sutherlin · Wesley Railey


Kedvencelte 101

Most olvassa 7

Várólistára tette 87

Kívánságlistára tette 68

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Cicu
Tiffany Reisz: A herceg

Hűha, hirtelen nem is találok szavakat…Ez valami botrányosan jó volt! IMÁDTAM! ♥
Legszívesebben most azonnal újraolvasnám.
Erre most több csillagot adnék, mint ami az égen van :)
Ennyi szenvedélyt, vágyat, izgalmat egyetlen könyvbe belesűríteni, elképesztő, amúgy is a gyengéim a domináns, szadista pasik ♥
Most azonnal írok a Jézuskának, hogy Sørent kérem karácsonyra :)
Ez volt a LEG
A legerotikusabb
A legperverzebb
A legizgalmasabb
a három kötet közül.
Søren és Kingsley, múlt és jelen, imádtam!
El sem hiszem, hogy a legizgalmasabb résznél lett vége és nincs a kezemben a folytatása. Grrrrrrrrrr.

8 hozzászólás
>!
csillagka P
Tiffany Reisz: A herceg

Gondban vagyok, harmadik rész, minden sorozatban várható egy megtorpanás. (nálam most érkezett el, persze magasról indul és így is magasabb, mint sok minden más) Nem volt Mick, nem voltak játékos jelenetek, nagyon még erotika se. Tesztoszteron és hatalomvágy, legyőzés és játszmák minden felé. Ami tetszett az Nóra és az ő lovagló ostora, na azt jó helyen és időben használta (kétszer mindenképpen)
Ez a rész, egy kis múltidőző felvezetés a végső nagy összecsapásra. Kevés és sok egyszer. Nem lesz Soren a férfi ideálom az már látszik, túl messzire hajlik az inga, még a pozitív oldalon se bírom elviselni, a másikról pedig ne is beszéljük. Várom az estéket a következő résszel, mert még mindig éjjeli könyv, nappal már perverzió lenne ilyesmit olvasni.

7 hozzászólás
>!
Ms_thebetty P
Tiffany Reisz: A herceg

Søren a nyakához nyúlt, és levette papi gallérját. Visszalépett Kingsley hálószobájába, és bezárta maga mögött az ajtót.
Isten lehunyta szemét.
******************

Tiffany nem tud hibázni. Nekem A szent után ez a kedvenc részem.

Ebben a kötetben végre sokat kapunk Kingsleyből, bár azt kell mondjam, Kingből a sok is kevés. Szívem királya! :)

És Sørenből is sokat, sokat és sokat. Bár ha egy egész életen át mást sem csinálnék csak la prêtre-ről olvasnék, sem lenne elég nekem. Jeg elsker dig, min preæst! ♥

És végül Søren és Kingsley együtt.
Csodás, igaz és örök szerelem az övék, gyönyör volt olvasni minden sort. ♥

26 hozzászólás
>!
perpetua P
Tiffany Reisz: A herceg

Eddig egyértelműen ez volt a legjobb… *-* Befejeztem és percekig csak bámultam magam elé, hogy most komolyan?!
Magamhoz képest lassabban haladtam az olvasással. Általában a hosszú, leíró bekezdések közül átugrok, vagy csak a szememmel átfutok nem is egyet. De itt tényleg minden szót elolvastam, mert annyira jól volt tálalva az egész történet, hogy egy soránál se unatkoztam. Most is ki kell emelnem, hogy az írónő, olyan csodálatosan tud fogalmazni, olyan gyönyörű mondatokat tud alkotni, hogy már csak ezért érdemes olvasni a könyvet. Eddig nem is tűnt fel teljesen, de örülök neki, hogy a szereplőink többsége, nem fiatal, tizenéves, hanem kicsit idősebbek. Így sokkal hitelesebb, hogy ennyi viszontagságot éltek már meg.
Most három szálon futott a cselekmény és most egyformán szerettem mindegyiket. :)
Az előző részből hiányzott Wesley, örömömre, most újra az események részese lett. :) Norával igazán szórakoztató, vidám párost alkotnak. Nagyon jókat nevettem rajtuk. Itt nem a történeti rész tetszett, hanem, hogy újra egy helyen vannak, és nem szenvednek egymás hiányától (legalábbis éppen nem, ki tudja mit tartogat még a jövő… :D). Jót tett Wesley-nek, hogy kicsit érettebb lett, még ha a gondolkodásával eddig se volt baj, kellett, hogy „emberesedjen” picit. :) Ennek a résznek a végén Nora nagyon meglepett, nem gondoltam volna, hogy ilyen fordulatot vesznek az események. :O Várom mi fog kisülni a dologból.
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire fogom élvezni Kingsley és Soren múltját. Érdekes körülmények „hozták” össze a két fiút, de fiatalkorukban is imádni valóak voltak. :) A 3 szál közül egyértelműen a múlt volt a kedvencem és ott is kedvenc jelenetem az volt, amikor arról beszélgettek, hogy találnak majd egy lányt aki mindkettőjüké lesz. :) Továbbra se tudom, hogy mennyi meglepetést tartogat még Soren, nem is hiszem el, hogy minden részben képes igazán meglepni. :O
A jelenük meg nagyon nagyon izgalmas volt. Ahogy haladtam gondoltam magamban, hogy na a végén, hogy fokozódjon a hangulat, majd megtörik ez a észak múlt-észak jelen-dél sorrend. De így is idegtépő volt, hogy amikor váltás jött tudtam, hogy még két fejezet van hátra, hogy megtudjam mi is következik. :D A csattanó pedig, hm…. Elég hamar ki lehetett találni, hogy ki is a titokzatos személy, aki fenyegetést jelent szereplőinkre. Mégis teljesen leesett az állam, amikor ténylegesen kiderült, mert olyan oldalról volt megközelítve a dolog, ami teljesen elkerülte a figyelmemet. :O
Zseniális könyv volt ez és tényleg azonnal folytatást kíván. Hiába alkotok verziókat a folytatásra, mert az írónő úgyis meg fog lepni. Már most hálás vagyok az új kiadónak, hogy felkarolta a sorozatot és olvashatjuk tovább. :)

8 hozzászólás
>!
agi89
Tiffany Reisz: A herceg

Tényleg nem lehet szavakba önteni hogy mennyire tökéletes az egész.

Søren úgy belemászik az agyamba, a lelkembe ahogy semelyik másik könyvszereplő sose tudna. Tökéletes! ♥

Kingsley meg…Imádom. Őbenne látom meg magam, mintha egy kis lélektükörbe néznék.

Wesleyt zsigeri szinten utálom és kiveti magából a szervezetem! Tiffany nagyon jól keveri az ember lányának érzelmeit. Mert amúgy mi a baj Wes karakterével? Ha belegondolok, nagy vonalakba semmi probléma. És mégis… Tiff zseni!

Emiatt a kis sutyerák miatt Norat is nagyon nem kedvelem ebben a részben. Haragszom rá! Nem tudom megérteni, hogy mégis mi a francot lát W-ben? Mert olyan üres és semmilyen.

>!
Egmont-Hungary, Budapest, 2013
464 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633433874 · Fordította: Márton Andrea
>!
AustraliaFan P
Tiffany Reisz: A herceg

Elolvastam, mert bizonyosságra volt szükségem, hogy mennyire is tolerálom én a MM regényeket. Jelentem semmi bajom nincs velük, csak fő a szabad akarat, és a kétszereplős felállás.

Mellesleg pedig rájöttem én is, hogy Tiffany Reisz egy zseni. Ez a nő úgy tud írni, ahogy kevesen. Nem számított, hogy a 2. részt kihagytam, az sem, hogy Nora nem igazán szimpatikus nekem, Wesley meg egyáltalán nem érdekel….. Mert sikerült ráéreztem a karakterek sokrétű személyiségére, és mélységeire.
Az erős Soren teljesen más színben tűnt fel Kingsley-vel, majdhogynem esendő és sebezhető volt. A múlt ahogy összefonódik a jelennel és összeáll a kép………. tényleg jó volt :)

Tipikusan az a ritka könyv, ahol nem tetszik a történetszövés, de az írásmód, meg ahogy elmeséli elvarázsol :)

Kár a sorozatért, mert itt még a fordító is remek munkát végzett szerintem:)

61 hozzászólás
>!
Black_widow
Tiffany Reisz: A herceg

Reisz egy zseni! Mint az előző, ez a rész is fantasztikus volt. Tetszett, hogy kicsit többet tudtunk meg ebben a részben Kingsley és Søren közös múltjáról, valamint, hogy betekintést nyertünk Kentucky Hercegének birodalmába … ohhh Wes komolyan úgy érzem Tiffany férfi karakterei szándékosan ilyen ellenállhatatlanok, hogy kínozzon bennünket Forró, fülledt, perzselő, olykor teljesen kiszámíthatatlan és még mindig tele fordulatokkal. Imádom! *-* Hivatalosan is új kedvenc szerzőt avattam! :)

>!
AniTiger MP
Tiffany Reisz: A herceg

Nos… nem hittem volna, hogy egy Reisz könyvben, amelyikben Wesley ilyen sokat szerepel engemet egy másik pasi fog elbűvölni… Mindenre számítottam, de erre nem! Elvakultan akartam, hogy Wesley boldog legyen Norával, de most Kingsley boldogságát tartom fontosnak. Norával vagy Nora nélkül, a kötet után abszolút nem érdekel. Mindkettő (illetve mindhárom) szál nagyon tetszett; imádtam a déli történéseket, szerettem az északon történő és kiderülő dolgokról olvasni. Aztán a szívem észak felé húzott jobban és már nem is érdekelt Kentucky…

Csupán egy parányit volt gyengébb, mint az előző kötet (vagyis kevés volt benne az egy főre eső Michael). Persze a fél pont levonása inkább a benne maradt sok helyesírási hibának, elütésnek szól.

Kedvenc jelenet: Nora és Mrs. Railey beszélgetése.
Imádtam: az „Észak – a múlt” részeket. Kingsley picit összetörte a szívemet. Imádom!

Bővebben – http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2015/04/tiffany-rei…

3 hozzászólás
>!
kellyolvas P
Tiffany Reisz: A herceg

Miért rajongok a sorozatért? Mert minden egyes szereplő tökéletesen eltalált, kielégítik az igényeimet. Egyszerűen nem tudok kiemelni kedvencet közülük, mert mind azzá lett, ahogy a szerző is. Úgy tudja párosítani az erotikát a karaktervezérelt történettel, ahogy senki más. Na jó, Wes a kedvencem, és ebben a részben végre sokat szerepelt. Soren és Kingsley pedig szavamat veszik, annyira kegyetlenül jók.

>!
Zsuzsanna_Makai
Tiffany Reisz: A herceg

Søren szerelme olyan volt, mint az égbolt – hatalmas és mindenütt mindig jelen levő. Nora úgy gondolta, ha Søren szerelme elmúlna, az olyan lenne, mintha egyszer csak kisétálna éjszaka a szabadba, és a csillagok nem volnának a helyükön.

Hogy Jenice szavaival éljek; Ó!TE!JÓ!ÉG!
Nem találok szavakat. Søren nekem eddig szinte közömbös volt, de inkább kedveltem, mint nem, mert Nora imádta, és bíztam az értékítéletében. Aztán az Angyal után már-már szerettem, de most…hát szerelmes vagyok belé én is. Hogy Nora – Wesley poénjaival jöjjek én is, ilyen csak a regényekben létezik. Nagyon tetszett a váltogatott helyszín, és idő, utoljára a Trónok harcával voltam így, hogy hajnali kettőkor a „még egy fejezetet elolvasok, aztán tényleg megyek aludni”, totál izgalomban tartott azzal, hogy megtudjam, mi jöhet még. Azt kell hogy mondjam; Tiffany Reisz egy zseni!!!

– Az ilyet, mint te, hogy nevezik?
– Intelligens.

Csak annyit tennék hozzá a végéhez, h „nem tudsz te semmit, Havas Jon”, hogy még egyszer bedobjam a Trónok harcát.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Cicu

– Egy napon majd megtanulod, hogy ne tedd fel azokat a kérdéseket, amikre nem akarod hallani a választ.

238. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Nora Sutherlin
>!
Sołya

… Ha megbocsátasz, most visszatérek a portugál nyelvleckémhez.
– Te portugálul is tanulsz? – kérdezte Kingsley. – Hány nyelven beszélsz?
– Nyolc.
– Én kétnyelvű vagyok. Az ilyet, mint te, hogy nevezik?
Stearns felhúzott szemöldökkel nézett rá.
– Intelligens.

Kapcsolódó szócikkek: Kingsley Edge · Søren (Marcus Stearns)
>!
Cicu

– A könyvtárnak palotának kell lennie.

145. oldal

>!
Cicu

Az örökkévalóságig tartó várakozás az én meghatározásom szerint a pokol másik neve.
De egy örökkévalóságot együtt lenni azzal, akit szeretsz? Az a mennyországé.

452. oldal

>!
Cicu

– Az emberek máshogy néznek arra, akinek pénze van.

163. oldal

>!
Cicu

Hiányoznának a bűneim, és én is hiányoznék nekik.

214. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kingsley Edge
1 hozzászólás
>!
inka0507

– Hány nyelven beszélsz?
– Nyolc.
– Én kétnyelvű vagyok. Az ilyet, mint te, hogy nevezik?
– Intelligens.

46. oldal

1 hozzászólás
>!
Cicu

– Te itt vagy. És emiatt ez egy csodálatos vidék.

243. oldal

1 hozzászólás
>!
Cicu

Ez az élet. A fájdalom, a szex, a félelem, a bűn…

306. oldal

>!
Cicu

Ha nem vagy perverz, az is egyfajta perverzitás.

237. oldal


A sorozat következő kötete

Eredendő bűnösök sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata
Sierra Cartwright: Megláncolva
Meghan March: Tiéd vagyok
Kendall Ryan: Szeress és akarj
Christina Lauren: Gyönyörű játékos
Sylvia Day: Hozzád kötve