家庭教師ヒットマンREBORN! ​(Katekyo Hitman Reborn!) 12. (Katekyo Hitman Reborn! 12.) 0 csillagozás

天野明: 家庭教師ヒットマンREBORN! (Katekyo Hitman Reborn!) 12. 天野明: 家庭教師ヒットマンREBORN! (Katekyo Hitman Reborn!) 12. 天野明: 家庭教師ヒットマンREBORN! (Katekyo Hitman Reborn!) 12.

仲間を失いたくない!!…超モードでランボの危機を救ったツナ。しかし、それは勝負への妨害と見なされ、ランボは敗北、雷のリングはヴァリアーのものに…。そのうえ、ツナの持つ大空のリングも奪われてしまう!!

Eredeti megjelenés éve: 2006

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

集英社 (Shueisha), Tokió, 2012
208 oldal · ASIN: B00ATLM5R6 · Illusztrálta: 天野明
集英社 (Shueisha), Tokió, 2006
208 oldal · puhatáblás · ISBN: 9784088742656 · Illusztrálta: 天野明
>!
208 oldal · ASIN: B009GZKK6E · Illusztrálta: 天野明

A sorozat következő kötete

Katekyo Hitman Reborn! sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

尾田栄一郎: One Piece 65.
久保帯人: Bleach 6.
真島ヒロ: Fairy Tail 11.
岸本斉史: NARUTO―ナルト― 34.
あだちとか: ノラガミ (Noragami) 7.
諫山創: 進撃の巨人 (Shingeki no Kyojin) 18.
枢やな: 黒執事 (Kuroshitsuji) 1.
星野桂: D.Gray-man 24.
望月淳: PandoraHearts 22.
堀越耕平: 僕のヒーローアカデミア (Boku no Hero Academia) 18.