終末のラフター ​(Shuumatsu no Laughter) 2 csillagozás

大ヒット作田辺イエロウ最新作。終末を迎えた世界に舞い降りた一人の男。悪魔と呼ばれるこの男はこの世で何を成すのか!?

【編集担当からのおすすめ情報】
サンデー掲載時の内容に加え、新たな描き下ろしページも満載です!!

小学館 (Shogakukan), Tokió, 2013
166 oldal · puhatáblás · ISBN: 9784091242822 · ASIN: 4091242820 · Illusztrálta: 田辺イエロウ

Kaosmagier>!
田辺イエロウ: 終末のラフター (Shuumatsu no Laughter)

Nagyon izgalmas kis történet érdekes koncepcióval, első pillanattól megfogott és folyamatosan csak egyre jobb lett.
Nagyon tetszett, hogy tele volt csavarokkal, és habár a standard főhőst-megverik-mégis-végül-győz klisét követi a történet, mégse érződik annyira elcsépeltnek az egész.
Nagyon örültem volna, ha van folytatása is, mert van még benne lehetőség, de sajnos ez csak egy egykötetes manga.

A rajzstílusa nagyon tetszett, imádtam. Mint kiderült, régebben pont ebből a mangából volt egy szuper háttérképem, amit imádtam (de valamiért nem néztem utána, hogy honnan is való), ezért volt olyan ismerős a főhős :D

heysunny>!
田辺イエロウ: 終末のラフター (Shuumatsu no Laughter)

Amikor először megláttam a borítót, azt gondoltam: ki ez a Naruto-hasonmás? :D

Viccet félretéve a főszereplő dizájnja valóban sokban hajazott kis buzgómócsing szőke hajú nindzsánkra, csak menőbb volt. A sztoriért azonban kár, ugyanis úgy gondolom, ilyen rövid mangában képtelenség egy egyébként tök érdekes alapsztorit elmesélni és kiaknázni, a csavarok jók voltak, de túl rövidnek éreztem, és a rajzolás is néhol nem volt valami egyértelmű, nem igazán értettem, mi is folyik a lapokon. Igazán lehetne ebben a világban egy hosszabb történetet írni. :(