English ​for Everyone: Kezdő 1. munkafüzet 2 csillagozás

Thomas Booth: English for Everyone: Kezdő 1. munkafüzet

Az ​English for Everyone angolnyelv-oktató kurzus anyagát kifejezetten arra tervezték, hogy a nyelvtanuló tanár segítsége nélkül, önállóan is fejleszthesse nyelvtudását. A kurzus négy szintből áll, mindegyik szinthez egy nyelvkönyv és egy munkafüzet kapcsolódik. A tananyag a Közös Európai Referenciakeret (KER) A1-C1 szintjét öleli fel.

A kezdőknek szánt 1. szint éppúgy ajánlható azoknak, akik csak most kezdtek el angolul tanulni, mint azoknak, akik már rendelkeznek némi nyelvtudással. A tananyag magába foglalja a KER A1 szintjén elvárt tudásanyagot.

Az English for Everyone: Kezdő 1. munkafüzetben több száz feladatot és gyakorlatot találunk a hozzájuk kapcsolódó hanganyaggal, amelyek segítségével gyakorolhatjuk a kezdőknek szánt 1. szint nyelvkönyvében tárgyalt szókincset és nyelvtant.

Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást, az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést.

A rövid modulok lehetővé teszik,… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: English for Everyone

>!
HVG Könyvek, Budapest, 2018
176 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633045794 · Fordította: Weisz Böbe

Most olvassa 5

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 7

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

csillagka P>!
Thomas Booth: English for Everyone: Kezdő 1. munkafüzet

Önmagában érzésem szerint tanulni csak kiegészítéssel használható, magyarázatok a tankönyvben találhatok (azért mértékkel) de gyakorolni tökéletes. 100% leköveti a tankönyv anyagát, hozzá nem tesz, csak bevési az eddigi ismereteket.
A tankönyv is sok feladatott tartalmaz, de ez megfejelve a munkafüzet feladataival, már tényleg maradandót alkot. Szerettem a rengeteg hanganyagot, a sokféle különböző feladatott, minden részletre figyel, van benne szövegértés szóban, írásban, hibajavítás, mondat összerakás….A netes elérés itt is szükséges. A rengeteg név, szituáció, érdekes valóságos és tényleg hétköznapi életben elképzelhető, kivéve hogy kimondottan szereti a kígyót háziállatként beállítani, ami számomra elrettentő. (bár mint sok mindenben ebben se vagyunk egyformák) Nagyon szépen szedett, mutatós, fűzött munkafüzet, amibe szerintem szégyen lenne akár egy betűt is beleírni. Imádtam.

3 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Thomas Booth: English for Everyone: Kezdő 2. munkafüzet
Rachel Harding: English for Everyone: Kezdő 1. nyelvkönyv
Rachel Harding: English for Everyone: Kezdő 2. nyelvkönyv
Budai László – Kökény Sándor: Angol nyelvű gépírás
Mestra Ágota: Easy Listening
John Soars – Liz Soars – Sylvia Wheeldon: New Headway – Pre-Intermediate without key – Érettségi munkafüzet
Dóczi Brigitta – Prievara Tibor: B&T's Testfighter
Carrolyn Barraclough: Project nyelvtan
Budai László: Steps – Angol munkafüzet kezdőknek
Helen Davies – Françoise Holmes: Kezdők angol nyelvkönyve