The ​Only One (Dark Saga 9,5) (Companion 0,5.) 10 csillagozás

The Only One

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

For Each,
There Could Be Only One

They came from the darkest places: secluded monasteries, the Carpathian mountains, galaxies under seige. They were men with the blackest pasts- warriors, vampire monks, leaders of armies- but whose passions burned like dying stars. They han one purpose: to find those women who fullfilled them, completed them, and made them rage with the fire both holy and profane. They sought soul mates whose touch consumed them with desire, yet whose kisses refreshed like the coolest rain.And each man knew that for him theree was only one true love- and in finding her, he would find salvation.

A művek szerzői: Christine Feehan, Susan Grant, Susan Squires

>!
Leisure Books, New York, 2003
366 oldal · ISBN: 9780843951707

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Veress_Éva>!
The Only One

Azt kell, hogy mondjam, teljes mértékben felejthető rész. Biztosan nem ez lesz a kedvencem.

brigitta244>!
The Only One

Az idén ez a második Kárpátok vámpírjai sorozatból való kötet amit elolvastam. Nagyon szerettem ezt a részt. A párunk között elég hamar össze jött a kapcsolat és meg is találták egymást. A fél regényt a barlangból való kijutás ölelte fel így jobban megismerhettük Tariant és életpárját Joiet és testvéreit Judot és Cristinát. A kémia Traian és Joie között már a legelején megjelent a regényben. Nagyon sok cselekmény volt benne és sok mindent megtudtunk a vámpírokról. Kíváncsi vagyok, hogy Juddal mi a következő terve az írónőnek remélem nem fog elütni a sok karakter között. Cristinára is ugyan így kíváncsi vagyok hisz ha a húga életpárja lehet egy kárpátinak akkor ő is és akár a gyermek problémára is rájöhet a közeljövőben.

vklara >!
The Only One

Eddig ezen szórakoztam a legjobban.
Rengeteg pont nekem való humor. Az a csokoládé ízű csók?
Traian, ismét egy ősöreg, még a meggyilkolt herceg küldte el a nagyvilágba harcolászni a vámpírokkal. (Bővült az elsődobogós csapat).
Joie a legszórakoztatóbb nő, a jónéhány eddig megismert életpár közül. Fej-fej mellett haladnak Sarával (Falcon párja).
És pont úgy, mint a Sarának írott könyvbe való betekintés hiánya, Joie szüleinek nem megismerése is elszomorított. Annyira szerettem volna találkozni velük, és a varázsló anyuka szemmel verése és egyéb boszi/varázs trükkök bevetése, majd az apuka rezignált vőjelölt elfogadása…. Talán még lesz rá alkalom.
Mint ahogy Gary is felbukkan jó sok rész kihagyással ugyan, de még tán az ő szíve is szerelem esik Gabrielle-vel. Gary megkomolyodott, kellőképp beleásta magát a Kárpáti életbe és harcmodorba, Mikhail belső körének tagja (Gregori mellett), és azért ez elég sokat jelent.
Gabrielle-t első látásra beszippantja Gary bűvköre, amit eleinte a közös szakmai érdeklődésükkel magyaráz, de hát kit is akar becsapni? Engem nem sikerült, hát még a testvéreit?
Kár, hogy kevés a Kárpáti nő, mert érzésem szerint Jubal is képes lenne eggyel megbirkózni. Az a karkötő fegyver roppant izgalmasnak tűnik, ami a varázslóbarlangban a karjára ugrott.
De mi lesz, a jégbe fagyasztott sárkánnyal?
Imádtam-imádtam-imádtam hármójuk szeretetteljes piszkálódásait, cukkolódásaikat. Nagy szükségem volt már néhány jóleső röhögésre.


A sorozat következő kötete

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás
Companion sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sherrilyn Kenyon: Seize the Night
J. R. Ward: The Beast
Gail Carriger – Rem: Soulless – The Manga 1.
Patricia Briggs: Silver Borne
Kresley Cole: Lothaire
Jeaniene Frost: Shades of Wicked
Jeaniene Frost: Home for the Holidays
Larissa Ione: Pleasure Unbound
Ilona Andrews: Magic Burns
Jeaniene Frost: Twice Tempted