Nyersreceptek ​ínyenceknek 1 csillagozás

Teresa-Maria Sura: Nyersreceptek ínyenceknek

Hagyd, ​hogy Teresa-Maria Sura elcsábítson vitálínyencségeinek csodálatos világába! Tapasztald meg, milyen érzés minden egyes étkezéssel szeretetet venni magadhoz és úgy készíteni el az ételt, hogy az egyaránt gyönyörködtessen szemet és ízlelőbimbót. Bátran vidd bele az ételkészítés folyamatába a saját kreativitásodat is, és tapasztald meg az étkezés egy teljesen új dimenzióját. A nyers étkezésről sokaknak csak a saláták, az uzsonnára elrágcsált alma és répadarabok jutnak az eszébe. A hazánkban is egyre népszerűbb, új táplálkozási hullám ennél sokkal változatosabb étrendet kínál. Pizzák, rakott zöldségek, aszalt kenyerek és csodálatos desszertek kerülnek ki a kreatív szakácsok keze közül. Fontos szempont, hogy a nyers alapanyagokból készült fogások egészségesek, segítenek az ideális testalkat elérésében és megtartásában, továbbá – főzési idő hiányában – jóval gyorsabban elkészíthetőek, mint hagyományos társaik. Nem egyszerűen nyersrecepteket tartalmaz ez a könyv, sokkal több annál:… (tovább)

>!
Bioenergetic, Budapest, 2012
272 oldal · ISBN: 9789632911595 · Fordította: Németh Gábriel

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
gjudit8 
Teresa-Maria Sura: Nyersreceptek ínyenceknek

A fordítás egy kicsit leveszi a könyv értékét, mivel nem illeszkedik a már megszokott elnevezésekhez, melyek akár Lénárt Gitta, akár V. Boutenko könyveiben előfordulnak.
Sajnos néhány alapanyag – egyelőre – beszerezhetetlen, de még így is érdemes a különleges étkeket, íz- és alapanyag-kombinációkat kipróbálni.


Hasonló könyvek címkék alapján

Z. Tábori Piroska (szerk.): Húst pótló ételek hústalan napokra
Hémangi Dévi Dászi: Népek konyhája
Joan van Rooijen: Napeledel
Martha Day: Nagy karácsonyi szakácskönyv
Justh Szilvia (szerk.): Vegetáriánus konyha
Vegetáriánus konyha
Isa Fuchs: Vegetáriánus konyha
Jenny Stacey: Vegetáriánus konyha
Elek Mária: Főzzünk vega módra
S. Deli Magda: Szója konyha