Rejtély ​Párizsban (Tea angyalai 5.) 40 csillagozás

Tea Stilton: Rejtély Párizsban

Hogy kicsoda Tea Stilton? Sportos, talpraesett, elbűvölő egérlány! Ő a Rágcsáló Hírek különleges tudósítója. Az újság szerkesztőségét bátyja, a híres Geronimo Stiltonvezeti. Tea könyvei öt rendkívüli nyomozólány barátságáról és kalandjairól szólnak. Ők Tea Angyalai! Rejtély PÁRIZSBAN Milyen titok lappanghat a híres Cinnmódi Divatakadémia falai között? Miért lopja el valaki Julie ruhakollekcióját? A párizsi vakáció újabb megoldásra váró rejtélyt tartogat Tea Angyalai számára, akik a tolvaj nyomába erednek az Eiffel-torony árnyékában…

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Alexandra, Pécs, 2011
224 oldal · ISBN: 9789632971322 · Fordította: Kotsis Orsolya
>!
Alexandra, Pécs, 2009
212 oldal · ISBN: 9789632971322 · Fordította: Kotsis Orsolya

Kedvencelte 2

Most olvassa 3

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 10

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Lillsz
Tea Stilton: Rejtély Párizsban

Régen nagy kedvenc volt. Most sem okozott csalódást, könnyed és nagyszerű olvasmány, tele képekkel. Kicsit hosszabb mint a megszokott 100 oldalas Tea könyvek. :) 5/5

>!
Felixa P
Tea Stilton: Rejtély Párizsban

Egy igazi útikalauz Párizsról gyerekeknek. Telis-tele ismeretterjesztő leírásokkal, rengeteg szókincset bővítő kifejezésekkel. Egy igazi tudástár. Mellette persze nem elhanyagolható a történet, ami igazi kaland rejtélyekkel fűszerezve. A tipográfia itt is sokat emel a külalak színvonalán, plusz a színes rajzok minősége is emeli a könyv értékét.

>!
Szelén
Tea Stilton: Rejtély Párizsban

No végre megkaptam a válaszaimat a korábbi részek során felmerült kérdéseimre.
Miszerint kik Tea Angyalai, hol van Tea.
Tartok tőle, hogy rossz sorrendben olvastam a könyveket.
Mindenesetre így végre értelmet nyert pár dolog, és ez nem is olyan idegesítően butuska történet, mint a másik sorozat, a Cinnfordi kalandok.
Párizsról gyerekeknek, némi oktató jelleggel, de egyáltalán nem irritálóan. Aranyos, kedves, bájos, amilyen egy gyerekkönyvnek kell lennie.
Némi nyomozás, és intrika ebben a történetben is szerepel azért.
A könyvecske végén rózsalekvár receptje is megtalálható, vagy házi szivárvány készítése vagy tesztet is kitölthet a gyermek. :)

>!
Alexandra, Pécs, 2011
224 oldal · ISBN: 9789632971322 · Fordította: Kotsis Orsolya
>!
H_Anita
Tea Stilton: Rejtély Párizsban

Nagyon kis aranyos történet volt! Tetszett! Tea angyalai mindig nyomozásba cseppennek, ez most sem volt másképp. Tetszett a „ruha térkép”… Nem tudok mit hozzá fűzni, el kell olvasni! :D Kb. 1,5-2 óra alatt elolvasható… :D

1 hozzászólás
>!
Sabinomi 
Tea Stilton: Rejtély Párizsban

Már egy rakat Geronimo Stilton könyvet olvastam, de Teától nem olvastam. Rájöttem, hogy ez csajos lesz, így bíztam benne, hogy jobban fogom élvezni. Sajnos, tévedtem. Hiányoltam Geronimót. Főleg, hogy még Tea is csak alig szerepelt. Talán más lett volna, ha ő is benne van, mert én mindig bírtam a bevállalós személyiségét. Kicsit hiányoltam az eredeti szereplőket…
A sztori amúgy eléggé hajazott az eredeti sorozatra, csak lányossá téve. Alapból Párizs adott egy jó kis hangulatot, a rejtély pedig hasonló kaliberű volt, mint Geronimóéknál szokott. Mondjuk elsőre le lehetett vágni ki az elkövető… De, ezeknél a könyveknél nem is ez számít. Ami miatt nem fogott meg ez a történet az a szereplők. Nekem egy lány se nőtt igazán a szívemhez, annyira sztereotípiák voltak. Idegesítettek, főleg Colette. Ettől még egy aranyos történet volt. Szeretek néha ilyen laza, gyerekes könyveket olvasni. Kikapcsolt. De szerintem inkább maradok az eredeti Geronimónál :)

>!
Julie_Chiffon
Tea Stilton: Rejtély Párizsban

Ez a könyv telis-tele van izgalommal, rejtéllyel (nem hiába a könyv címe Rejtély Párizsban). Tényleg nagyon jól meg van írva a könyv. Nagyon tetszik,hogy öt helyről öt lány ilyen jó barátnő tud lenni! :)

>!
Szabina_Bodnár
Tea Stilton: Rejtély Párizsban

ez tetszett a legjobban, persze ez annak is köszönhető, hogy Párizsban játszódik. :) <3

>!
Camelia
Tea Stilton: Rejtély Párizsban

Kiskoromban olvastam, és nagyon tetszett. Mikor megláttam egy kihívást ahol olyan könyveket kell olvasni, amin eiffel torony van, rögtön erre gondoltam. Hát fogtam és újra elolvastam. Most sem tudtam Geronimo Stiltonban csalódni, egyszerűen fantasztikus író. Nagyon jó ez az egerekről kitalált történet… :)

>!
Polyák_Margit P
Tea Stilton: Rejtély Párizsban

Izgalmas kis történet. Igazi jó barátság van a lányok közt, ami manapság nagy érték. Sok rejtély, furfangos, vagy épp kézen fekvő megoldásokkal. Nagyon tetszett.Én is szerettem volna ilyen izgalmas vakációt.

>!
Gabi10
Tea Stilton: Rejtély Párizsban

Nagyon tetszett ez a könyv,és egyáltalán nem gyerekes a történet.Sok mindent meg-tudhattam Párizsról.


Népszerű idézetek

>!
Szelén

A fal mentén a hortenziák lila és a kék összes árnyalatában pompáztak.


A sorozat következő kötete

Tea angyalai sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Geronimo Stilton: Sajtsárga lakókocsi
Nyulász Péter: Helka
Valeria Screwy: Miss Screwy csavaros árvái
Lakatos István: Dobozváros
Böszörményi Gyula: Rúvel hegyi legenda
Lezsák Levente: Emerson & Tsa., avagy a titokzatos mordiai bűneset
Soman Chainani: Jótett helyébe
Dodie Smith: Száz meg egy kiskutya
Michael Ende: A Végtelen Történet
Scheer Katalin: Nefelé