Carrie ​Soto is Back 12 csillagozás

Taylor Jenkins Reid: Carrie Soto is Back Taylor Jenkins Reid: Carrie Soto is Back Taylor Jenkins Reid: Carrie Soto is Back Taylor Jenkins Reid: Carrie Soto is Back Taylor Jenkins Reid: Carrie Soto is Back

Carrie ​Soto is fierce, and her determination to win at any cost has not made her popular.

By the time Carrie retires from tennis, she is the best player the world has ever seen. She has shattered every record and claimed twenty Slam titles. And if you ask her, she is entitled to every one. She sacrificed nearly everything to become the best, with her father as her coach.

But six years after her retirement, Carrie finds herself sitting in the stands of the 1994 US Open, watching her record be taken from her by a brutal, stunning, British player named Nicki Chan.

At thirty-seven years old, Carrie makes the monumental decision to come out of retirement and be coached by her father for one last year in an attempt to reclaim her record. Even if the sports media says that they never liked the 'Battle-Axe' anyway. Even if her body doesn't move as fast as it did. And even if it means swallowing her pride to train with a man she once almost opened her heart to: Bowe… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2022

>!
370 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781529152128
>!
Penguin, London, 2022
>!
Penguin, London, 2022
368 oldal · ISBN: 9781529152142

5 további kiadás


Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Bowe Huntley · Carrie Soto · Gwen Davis · Nicki Chan


Kedvencelte 5

Várólistára tette 20

Kívánságlistára tette 18


Kiemelt értékelések

Kriszta_89 P>!
Taylor Jenkins Reid: Carrie Soto is Back

Úgy vártam Taylor Jenkins Reid új könyvét, mint a kisgyerekek a mikulást, hanem jobban. És igen és igen, iszonyatosan tetszett, megvett kilóra szőröstől bőröstől.
Úgy megírta ezt a könyvét, hogy képes voltam a tenisz szabályait bújni két éjszaka is, mivel nem voltam ezekkel tisztában. Így totálisan rá tudtam kapcsolódni és, ahogy olvastam a tíz körmöm lerágtam a meccseknél, előttem pattogtak a labdák és ujjongtam a megnyert szetteknél vagy éppen óbégattam az elvesztetteknél. Még arra is rávett, hogy azóta meccseket nézek a tv-ben :)
A cselekmény a múltban kezdődik, ahol megismerhetjük Carrie gyerekkorát, hogy vált belőle sportoló, majd egy gyönyörű ívvel megérkezünk a jelenbe, ahol visszatér és csak pattogunk a meccsek között.
Imádtam benne azt a rengeteg támogató gondolatot, hogy álljon akár egy egy meccshez, mit nézzen, hogyan gondolkodjon vagy éppen, hogy viszonyuljon az élethez. Rengeteg pozitivitás van benne, tanító jelleggel is. Karakterek is erősre sikerültek, Nickit én biza utáltam rendesen :D
Külön köszönet érte, hogy így közelebb kerültem a sport világához, és remélem már írja a következő könyvét az írónő! :)

pribrgre P>!
Taylor Jenkins Reid: Carrie Soto is Back

The b♥tch is back.

Már a Malibu Risingban kaphattak az olvasók egy kis ízelítőt Carrie Sotoból. Habár nem gondolom, hogy nagy szimpátiát váltott volna ki az emberekből, én bírtam, kíváncsivá tett és nagyon vártam a saját könyvét.

Szeretem az írónő könyveit, mégis tartottam is ettől a történettől a tenisz miatt, ugyanis sosem érdekelt különösebben ez a sport, féltem tőle, hogy unni fogom.
És mekkorát tévedtem! Imádtam. Nagyon tetszett mennyi számomra új dolgot megtudtam erről a sportról, a felkészülésről, a versenyekről, erről az egész világról. Ráadásul a meccsek olvasása közben úgy izgultam, mintha ott ülnék egy valódi meccsen. :D

Carrie karakterfejlődését pedig öröm volt nyomon követni, a történet végén igazán elégedett voltam azzal, ahogy az élete alakult. :)

2 hozzászólás
unveiling_scarlet P>!
Taylor Jenkins Reid: Carrie Soto is Back

Atyaég… el sem hiszem, hogy ilyen hamar kiolvastam. Boomer!
No, nem is ez a lényeg…

Taylor Jenkins Reid nevét egyszer még biztosan aranyba foglalom majd. Már annyi, de annyi jó történettel örvendeztetett meg, hogy azt hinné a naiv olvasó, hogy immár csak a szintet fogja hozni. Hát… nem. A Carrie Soto is Back immáron a második kedvenc Reid könyvem.

Pedig fogcsikorgatva indultam neki. Mármint imádom Reid-ben, hogy mindig olyan sztorit kerekít, aminek a témáját imádom – tenisz, éjjel-nappal tudnám nézni, pelenkás korom óta minden évben ott vagyok a Roland Garros-on –, de valahogy mindig csavar egyet a dolgon, hogy aztán csak pillogjak, mint az a bizonyos halacska a szatyorban. Node, fogcsikorgatás. Már az elején tudtam, hogy imádni fogom a sztorit, duh, de Carrie valahogy nagyon nehezen szerválta be magát a szívembe. De amint letettem a könyvet, tudtam: imádom ezt a nőt. HATALMAS karakterfejlődésen ment át, nem lövöm le a poént, de ezt azért elárulhatom. Bowe-t és Carrie apukáját is imádtam, remek wingmen-jei voltak a visszatérő teniszcsillagnak.

Reid nem győz elámítani, nagyon bízom benne, hogy már nem kell sokat várni következő regényének megjelenéséig. (Magasról teszek arra, hogy miről szól. Csak jöjjön már.)


Népszerű idézetek

unveiling_scarlet P>!

My entire life’s work rests on the outcome of this match.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Carrie Soto
pribrgre P>!

“Falling in love is really quite simple,” she says. “You want to know the secret? It’s the same thing we are all doing about life every single day.”
I look to her.
“Forget there’s an ending.”

Kapcsolódó szócikkek: Gwen Davis
unveiling_scarlet P>!

A lot of people hated me in 1984. But I kept my head down, and I took three Grand Slams. I set a record for most weeks at number one. And winning, I’ve found, does sway a lot of people. I seemed to have won some of their affection back.

Kapcsolódó szócikkek: Carrie Soto
unveiling_scarlet P>!

„You act like you’ve dedicated your life to tennis. But you came back to win, not to play. That’s why they’re all pissed at you for returning. You’ve got no heart.”

Kapcsolódó szócikkek: Bowe Huntley
unveiling_scarlet P>!

Bowe grabs my waist and spins me toward him.
And I wonder for a moment why I have spent all my time worried about losing things, when there is so much here.

Kapcsolódó szócikkek: Bowe Huntley · Carrie Soto
unveiling_scarlet P>!

Nicki smiles.
I know that smile. I’ve been here before.
On the next point, Nicki takes the game.

Kapcsolódó szócikkek: Nicki Chan

Hasonló könyvek címkék alapján

Stephen King: Shawshank Redemption
Kristin Hannah: Firefly Lane
Rachel Barenbaum: Atomic Anna
Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me
Kathryn Stockett: The Help
Rainbow Rowell: Eleanor & Park
Patti Smith: Just Kids
L. J. Shen: Broken Knight
Susan Elizabeth Phillips: It Had to be You
Walter Tevis: The Queen's Gambit