Türkizkék ​óceán 29 csillagozás

Tasmina Perry: Türkizkék óceán

A csillogó felszín alatt sötét titok rejtőzik…
Diana és Julian Denver mindent elért, amire ember csak vágyhat: boldog házasságban élnek, van egy fiuk, és pompás otthont rendeztek be maguknak Londonban és vidéken. Kívülről nézve Diana élete maga a tökély, a látszat azonban csal…
Julian váratlan és tragikus körülmények között bekövetkező halála nem hagyja nyugodni az asszonyt, ki kell derítenie, mi történt a férjével. A húgához, Rachelhöz fordul segítségért, pedig megfogadta, hogy többé szóba sem áll vele. A korábban a bulvármédiában dolgozó Rachel látszólag paradicsomi körülmények között él, búváriskolát vezet egy thaiföldi szigeten. A valóság azonban az, hogy a családja kiközösítette, az újságírói pályafutása pedig kettétört egy telefonlehallgatási botrány miatt.
Diana felbukkanása feltépi Rachel régi sebeit, a lány mégis elszántan veti bele magát az igazság kiderítésébe, hogy jóvátegye a múltban elkövetett hibáit, kerüljön bármibe…

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
ISBN: 9789633832943
>!
Ulpius-ház, Budapest
576 oldal · ISBN: 9789633832745 · Fordította: Császár Tímea

Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 28

Kívánságlistára tette 21


Kiemelt értékelések

>!
Csoszi P
Tasmina Perry: Türkizkék óceán

Izgalmas, lebilincselő történet. Tasmina Perry ismét bepillantást nyújt a felső tízezer világába: mérhetetlen vagyon, hatalmas cégbirodalom, egzotikus utazások, fényes partik, luxusautók, házak és rengeteg pénz. A csillogás, a tökéletesség, a boldogság azonban csak látszat. És nem tudhatod, hogy ki és mikor szúrja a hátadba a tőrt. Talán a legjobb barátod, vagy éppen a családod egy tagja.

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Tasmina Perry: Türkizkék óceán

Szeretem Tasmina Perry könyveit, mert bár jó kis 500 oldalasakat ír, mégsem unatkozol közben. A könyveiben mindig van valami titok vagy bűncselekmény, ami miatt nyomozni kell. Ebben az esetben egy fura öngyilkosság. Diana, az özvegy a húgát kéri meg, hogy nézzen utána a férje dolgainak. A két nővér évek óta nem beszéltek egymással, Diana Angliában él, Rachel pedig hátrahagyva újságírói karrierjét búváriskolát vezet Thaiföldön az jóképű üzlettársával. A könyv lapjain megtudhatjuk, hogy min vesztek össze, miért kellett Rachelnek elmennie és, hogy milyen volt Dianáék házassága. Igazi csajos könyv, és bár van benne romantika is, igazából a két nővéren van a hangsúly. Diana megpróbálja feldolgozni a gyászt, eközben pedig Rachel bulldogként veti bele magát a nyomozásba. Lebilincselő, szórakoztató olvasmány. Az Ulpius kimondottan jól sikerült könyvei közé tartozik fordítás tekintetében is.

>!
Felixa P
Tasmina Perry: Türkizkék óceán

Kedvelem az írónő könyveit, szeretem a stílusát. Ez a közel 600 oldal sem rettentett el. Ráadásul pillanatok alatt a végére értem, mert egy újabb remek történetet kaptam. Már a borító magával ragadott a kép- és színvilágával együtt. A történet helyszíne pedig kitűnő választás. Ezzel már megvett magának. Az olvasmány mind a karakterek, mind pedig a cselekmény szempontjából kimondottan élvezhető, olyan igazi csajos könyv. Rejtélyes, lebilincselő és élvezetes szerzemény.

>!
Málnika 
Tasmina Perry: Türkizkék óceán

Tasmina Perry új könyvét, a Türkizkék óceánt nagy várakozással kezdtem el olvasni, és az írónő ezúttal sem okozott csalódást. A történet felépítése hasonló a többi könyvéhez: egy ártatlannak tűnő halálesettel kezdődik, szereplői a felső tízezer tagjai, életük irigylésre méltónak tűnik, ám kiderül, hogy a csillogó felszín mögött valójában sötét titkok rejlenek. A szereplők szerethetőek, a rejtély végig fenntartja az érdeklődést, a vége pedig egyáltalán nem kiszámítható. Ismét olyan emberhez vezetnek a szálak, akire nemcsak a szereplők, de az olvasók se gondolnak.

>!
Rea_Vabrik
Tasmina Perry: Türkizkék óceán

Nagyon tetszett.
Az írónő elnyerte a szeretetemet, nagyin jól ír, izgalmas, ez a története fordulatos. Általában ki szoktam találni, hogy ki tette azt, amiben nyomoznak, mégis, itt sok minden történt, fordulatos volt, és most nem jött be a tippem. Sokkal több lettem ezzel a könyvvel, és még több hasonló kell. Kell még az írónőtől több könyv.

>!
Thaliavilaga
Tasmina Perry: Türkizkék óceán

Tökéletes nyaralós olvasmány volt, se több, se kevesebb.

>!
dagikám P
Tasmina Perry: Türkizkék óceán

Teljesen különbözött ez a történet a témáját, hangulatát tekintve azoktól, amiket Perry-től már megszokhattunk.Nem volt annyi szerelmi szál és ármánykodás, mint a többi írásában. Nekem ez kifejezetten tetszett. Ennek ellenére mégsem adnék 5-t, mert Rachel nyomozásától többet vártam, kicsit erőltetett lett a végére megoldás a gyilkosság elkövetőjének személyére..

>!
Renáta_Farkas_2
Tasmina Perry: Türkizkék óceán

Nagyon kellemes olvasmany,az ironotol meg egy konyvet sem olvastam, de szerintem epp itt az ideje,h jobban megismerjem a gondolatait…a konyveit,a munkassagat….
A tortenet erdekes volt, nem unatkoztam kozben,a szereplok jol felszereltek minden tulajdonsaggal,a humor is jelen volt, szerintem ebben a borongos idoben a lelkemnek pont jol esett a szerelmi szal es a szerelmi viszony jelenlete is :)

>!
cirmilla
Tasmina Perry: Türkizkék óceán

Perry is kedvenc regényíróm. Egzotikus tájak, gazdagság némi izgalommal, nyomozással. Nem kell túl izgulni magunkat, a vége mindig jó. Kicsi titok a múltban, ami megoldásra vár, szerelem , jó pasik, csinos csajok.


Népszerű idézetek

>!
Csoszi P

A pénzügyi szakértők okos emberek, a tőkéjük rendszerint offshore számlákon pihen.

505. oldal

>!
Csoszi P

Nem lehet elégszer elmondani a hozzád közel álló embereknek, hogy szereted őket, mert egyik napról a másikra elveszítheted őket, és aztán bánhatod, hogy nem mondtad el nekik, amit szerettél volna.

444. oldal

>!
Csoszi P

A pénz és a végtelen lehetőségek immúnissá teszik az embert.

261. oldal

>!
Málnika 

De erősnek kell maradni, tovább kell menni, és amikor úgy érzed, hogy nem megy tovább, veszel egy nagy levegőt, és tovább csinálod.

216. oldal, 21. fejezet (Ulpius-ház Könyvkiadó, 2014)

>!
Kiskosar

Diana korán rájött arra, hogy a fiúk nem riválist, nem havert akarnak, hanem egy ponponlányt.

>!
Kiskosar

– Szép lány – közölte Rachel pár pillanat múlva.
– Igen, az.
– És okos.
– Az is.
– Miért szakítottatok?
– Csak mert szép meg okos, még nem biztos, hogy egymásnak lettünk teremtve.


Hasonló könyvek címkék alapján

Janet Evanovich: Egy fejvadász
Ella Barrick: Gyilkosság tánclépésben
Jessica Beck: Cukormázas gyilkosság
Böszörményi Gyula: A Rudnay-gyilkosságok
Bleeding Bride: A téboly kertje
Dan Wells: Nem akarlak megölni
Arthur Conan Doyle: Sir Arthur Conan Doyle összes Sherlock Holmes története I-II.
Karen Rose: Sikíts értem