Ház ​medencével 5 csillagozás

Tasmina Perry: Ház medencével

Valaki ​hazudott. Valaki meghalt.
EGY HALÁLOS NYÁR
Jem Chapman számára ez élete lehetősége. Ki tudna nemet mondani egy meghívásra, hogy szálljon be egy nyaraló bérlésébe Hamptonsban? De amikor megtudja, mi történt az előző nyáron, Jemet akaratlanul is kirázza a hideg.
Egy fiatal nőt holtan találnak a ház kerti úszómedencéjében, belefulladt. A nyaralótársak azt mondják, hogy Alice zavart volt. Sokat ivott. Nem tudott úszni…
EGY TITOK, AMELYÉRT ÖLNI IS ÉRDEMES
Ahogy Jem egyre jobban megismeri elbűvölő új nyaralótársait, rájön, hogy mindegyiküknek van valami rejtegetnivalója. Mi történt valójában tavaly nyáron? És ki az, aki hajlandó volna bármeddig elmenni, hogy elhallgattasson valakit?

Magával ragadó, gyors tempójú regény néhány sötét csavarral, amelyekre nem számítottam – tökéletes nyár végi olvasmány. – Daily Mail
Sodró lendületű, épp a megfelelő mértékben szexi, és tele van hihető (ám teljesen váratlan) csavarokkal. – Cosmopolitan
(tovább)

Eredeti cím: The Pool House

>!
XXI. Század, Budapest, 2018
464 oldal · ISBN: 9786155759253 · Fordította: Simonyi Ágnes
>!
XXI. Század, Budapest, 2018
464 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155759246 · Fordította: Simonyi Ágnes

Most olvassa 4

Várólistára tette 30

Kívánságlistára tette 41

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Anarchia_Könyvblog P
Tasmina Perry: Ház medencével

Nos, azt kell mondanom, hogy ez a könyv most annyira kellett mint szomjazónak egy csepp víz. Mostanában nagyon belemerültem a keményebb thriller, illetve horror témába, így már nagyon hiányzott egy olyan történet, amely könnyed, de mégis magával ragadó. Tasmina Perry legújabb megjelent regényében, a Ház medencével, megadta nekem ezt a feltöltődést, amire igazán szükségem volt. Egy igazi csajos thriller, amitől kapsz egy jó adag agyalni valót, de kihagyja a véres jeleneteket, így aki szereti ezt a könnyedebb zsánert, csak ajánlani tudom. Hampstone, nyár, luxuskörnyezet, pénz, szépség, divat, ármány, árulás, intrika, gyilkosság. Tényleg minden megvan benne egy fordulatos, és izgalmas történethez. Amit olvasása alatt éreztem, azt egy szóval tudnám jellemezni: Imádtam.
Magával ragadó, könnyed, letehetetlen. Igazi nyári olvasmány, melytől még jobban kedvet kapunk a napsütéshez, a tenger parthoz, koktélokhoz, és mindenhez, amiről egy nyárnak szólnia kell. Ami biztos, én kedvet kaptam Tasmina Perry további könyveihez.
Teljes ajánló itt:
http://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/06/13/tasmina…

>!
Inmelius_Mudri_Jolcsi
Tasmina Perry: Ház medencével

Igazi, remek, nyári könyv. Boldog örömmel legyintenék, hogy limonádé, de „sajnos” nem az. Korrekten egybeszerkesztett, kifejezetten pihenésre való kikapcsolódást ígérő, de fantáziát folyamatosan munkára késztető thriller.

Nagyon szerettem olvasni és ennek folyományaként feltérképeztem magamnak az író más munkáit is. Éppen a Sztárok ügyvédjé-ken vagyok túl: hasonlóan briliáns mű. Megvett magának ez a Tasmina Perry.


Népszerű idézetek

>!
Sz_Cs_Böbi 

…te vagy a hang a fejemben. Te vagy az, akihez beszélni akarok, amikor reggel fölébredek, akihez beszélni akarok, amikor szomorú vagy levert vagy fölvillanyozott vagy büszke vagyok. Te vagy az, akivel mindezt meg akarom osztani.


Hasonló könyvek címkék alapján

Blake Crouch: Wayward Pines
Claire Douglas: Lány a mólón
Ania Ahlborn: Vértestvérek
Steve Berry: Veszedelmes hazafiak
Dan Brown: A Da Vinci-kód
A. J. Waines: Lány egy vonaton
Stephenie Meyer: A Vegyész
Paula Hawkins: A víz mélyén
Nora Roberts: Megszállottság
Jo Nesbø: Hóember