A ​család barátja 22 csillagozás

Tasmina Perry: A család barátja

Úgy gondolja, tökéletes az életed.
Szerinte nem érdemled meg.

AZ ÁLLÁSOD
Amy boldogan ajánlja fel régi barátnője lányának, hogy legyen gyakornok a magazinjánál. Josie fiatal, becsvágyó, és minden vágya, hogy megvethesse a lábát Londonban.

AZ OTTHONOD
Josie hamarosan nélkülözhetetlenné válik a munkában és a házban. Amikor Amy egy provence-i nyaralásra indul a volt évfolyamtársaival, és az utolsó pillanatban kútba esik a gyerekfelügyelet, úgy tűnik, Josie tovább marad, mint Amy szeretné…

A FÉRJED
A provence-i kánikulában Amy kezd elbizonytalanodni Josie-val és a férjével kapcsolatban. Tökéletes életében újabb és újabb repedések keletkeznek, és Amy nem tud szabadulni a gondolattól, hogy Josie nem a család jó barátja…

„Sötét és körmönfont… benne a Tasminától elvárt csillogással.” – Red
„Magával ragadó… tökéletes nyári olvasmány.” – Daily Mail
„Lebilincselő, zseniális és irgalmatlan.” – Heat

>!
XXI. Század, Budapest, 2019
432 oldal · ISBN: 9786155915659 · Fordította: Simonyi Ágnes
>!
XXI. Század, Budapest, 2019
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155915642 · Fordította: Simonyi Ágnes

Kedvencelte 1

Most olvassa 5

Várólistára tette 25

Kívánságlistára tette 29

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Benedek_Eszti
Tasmina Perry: A család barátja

Azt kell mondjam, ez tényleg egy igazi nyári regény, amely teljes mértékben kikapcsol. Lassan indul be, az igaz, de mindenért kárpótol a légkör, amelyet a kötet megteremt. Csillogás, luxus, kertészek és szolgák, luxusvonat és hatalmas villa, minden, ami ahhoz kell, hogy csajosnak érezd ezt a sztorit. Ráadásul a középpontban is nők állnak, akik bizonyítani akarnak egymásnak, hogy ők ugyan annyit érnek, mint a többiek.
Amy mellett bepillantást nyerhetünk a múltba, amelyek kiegészítik és segítik megérteni a fő vezérszálat. Bepillanthatunk a baráti társaság többi tagjának a szemszögébe, még az egyetemi időkbe visszamenőleg, mikor az utolsó egyetemi bált tartották. Itt találkozhatunk Karennel, Daviddel és Juliettel is, utóbbi Amy legjobb barátnője, az egyetem óta. Ezekben a szemszögekben nagyon tetszett, hogy nem csak a főszereplőt ismerhetjük meg, hanem a többi karaktert is sokkal alaposabban, akik által így teljesen összezavarodik az olvasó. Ezzel az írónő sikeresen el is éri, hogy igen nagy meglepetés érjen bennünket a kötet végén.
Bővebben: http://www.ahmagazin.com/konyvek/kiadok/21-szazad/tasmi…

>!
klaudia_kozak P
Tasmina Perry: A család barátja

Tele volt lényegtelen információval és ami lényeges információ volt, az is nagyon unalmas. Nulla izgalom, nulla feszültség, nulla kreativitás. Többször átfutott az agyamon, hogy kib*szom a kukába, úgy felhúzott és hiába olvastam gyorsan, hogy minél előbb megszabaduljak tőle, végig az az érzésem volt, hogy nem fogynak a lapok.


Népszerű idézetek

>!
Kókuszka P

„Azért dolgozzunk, hogy éljünk, ne azért éljünk, hogy dolgozzunk.”

427. oldal

1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Alice Feeney: Időnként hazudok
Kathryn Croft: A lány akit elvesztettél
Tom Rob Smith: A tanya
Jane Corry: Vértestvérek
Sarah Pinborough: 13 perc
Paula Hawkins: A lány a vonaton
Helena Silence: Ezüsthíd
Dot Hutchison: Pillangók kertje
John Marrs: The One – A tökéletes pár