Thief (Love Me With Lies 3.) 19 csillagozás

Tarryn Fisher: Thief Tarryn Fisher: Thief

Note to Self

Love is patient; love is kind.
Love doesn't boast or brag.
There's no arrogance in love;
it's never rude, crude, or indecent-it's not self absorbed.
Love isn't easily upset.
Love doesn't tally wrongs.
Love trusts, hopes, and endures no matter what.
Love will never become obsolete.
I'll fight for her.

Thief

Caleb Drake never got over his first love. Not when he got married. Not when she got married. When life suddenly comes full circle Caleb must decide how how far he is willing to go to get the aloof and alluring Olivia Kaspen back. But for every action in life there is a consequence, and soon Caleb finds out that sometimes love comes at an unbearably high price.

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
296 oldal · ASIN: B00E2VJVGW
>!
CreateSpace, Washington, 2013
232 oldal · ASIN: B00E2VJVGW

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Caleb Drake


Kedvencelte 1

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Tarryn Fisher: Thief

Le merem írni, hogy az írónő nem olvasóbarát. Arról ír, amiről akar, és úgy alakítja az eseményeket, ahogy az neki tetszik. Csodálom ezért. Képletesen, de nem egyszer kiszedte a szívem, darabokra törte. Ezeket a darabokat pedig mixerbe helyezte.
Ostoba döntések, önző, defektes, gyűlölködő karakterek. Én pedig hol utálva szerettem, hol szeretve utáltam őket. Akkor mégis hogy lehetett ennek a könyvnek/trilógiának ekkora hatalma felettem?!
Caleb volt ebben a sorozatban a legnagyobb kedvenc. Főként miatta, a váratlan, szokatlan helyzetek miatt szerettem ezt a sorozatot. Ez a rész viszont nagyon kellett. Ez a rész gyúrja tökéletlen tökéletessé a trilógiát. Nagyon erős idegzetűeknek ajánlott, de komolyan. Nagyon próbára teszi a tűréshatárt, az olvasó idegrendszerét. Engem teljesen kimerített, felőrölt. Viszont jó értelemben. Lehetőleg e-book-on olvasd, Azt talán nem vágod földhöz, falhoz, akárhova… Szóval Caleb POV’….
Ebben a részben választ kaptam végre azokra a kérdésekre, amiket az előző két részből hiányoltam. Szegény Caleb, de azért őt sem kell félteni. Ő sem 100-as. Annak örültem, hogy spoiler A következő probléma pedig, hogy ott van még Noah…ááááááh
Tetszett, hogy Caleb végre felelősséget vállalt a tetteiért, és beismerte hibáit. Felismerte, hogy mindvégig szabotálták a szerelmét. Ez a történet tényleg elgondolkodtatott az életről, a szeretetről és a megbocsátásról. Valóban vannak olyan tettek, amik nem mindig mindenkinek jelentik ugyanazt. Ezekből adódnak a félreértések, amit jobb lesz rögtön tisztázni, mert egyetlen ilyen helyzet megváltoztathatja az egész életünket. Néha örökre.
A könyv vége oooh.
Az érzelmi szintem teljesen a tetőfokára hágott. Totális érzelmi stressz. Örültem, szomorú voltam, reménytelenül reménykedtem és izgatott voltam. A befejezéssel végül elégedett vagyok. Korábban olyat is hallottam, olvastam, hogy itt nem is lesz happy end. Ilyen karaktereknek, ilyen befejezés a tökéletes.

4 hozzászólás
bankicsniki P>!
Tarryn Fisher: Thief

Beteg emberek beteg szerelmi története ez. De jó volt.:) Egyedi sorozat az biztos.:) Örülök, hogy olvashattam.:)

Vivuska>!
Tarryn Fisher: Thief

Azt kell mondjam, a három könyv közül ez tetszett legjobban. Egyrészt szeretem, mikor a pasi meséli a történetet, másrészt ez volt a legérdekesebb rész.
Kedvenc lett Caleb. Bár nem egy angyal, ő is követett el hibákat, de ettől olyan valós, emberi.
Olivia néha idegesített, Leah továbbra is kiállhatatlan.
Nekem kedvenc lett a sorozat 5*

6 hozzászólás
vankozsofi>!
Tarryn Fisher: Thief

Ach jaj… keserédes… ez a legjobb szó arra amit most érzek miután elolvastam a könyvet, miután a sorozat végére értem.
Nem is igazán találok szavakat.. Csak bízok benne hogy ilyen szerelem tényleg létezik, ilyen mindent elsöprő, megállíthatatlan, elnyomhatatlan, valódi és szenvedélyes. Hogy megtörténhet hogy valakit hosszú évnyi próbálkozás után sem tudsz kiverni a fejedből..és egy idő után talán rájössz hogy ha nem tudod kiverni azt a személyt a fejedből akkor talán ott kell lennie.. :)

Muszi_Nyuszi>!
Tarryn Fisher: Thief

Nagyon tetszett, hogy az egészet Caleb szemszögéből olvashattam, és meg tudtam, hogy igazából mi hogy történt. A múltban játszódó fejezetekből minden kérdésre választ kaptam, ami csak felmerült benne az első két részben. Talán egy kicsit sok volt ez a szeretem-de-nem-lehet-az-enyém dolog, de ettől függetlenül ugyanúgy élvezhető volt. Nagyon nagyon szerettem a sorozatot! ^^

k_mesi>!
Tarryn Fisher: Thief

Élveztem a könyvet, tetszett, hogy nem tökéletes, hanem inkább negatív tulajdonságokkal felruházott, ízig-vérig a saját érdekükért harcoló szereplők maradtak a karakterek, bár valóigaz, Caleb néha kicsit túlzásba vitte a fájdalomban gyötrődő Rómeó szerepét.


Népszerű idézetek

Vivuska>!

Life does not accommodate you, it shatters you. Love is mean, but it’s good. It keeps us alive

Vivuska>!

You couldn’t get rid of the past. You couldn’t ignore it, or bury it, or throw it over the balcony. You just had to learn to live beside it. It had to peacefully co exist with your present. If I could figure out how to do that, I could be okay

Vivuska>!

“Wherever we go in the next life, we’ll be together,” I say.
"Let’s not go to hell then, that’s where Leah will be.”

Kapcsolódó szócikkek: Caleb Drake
Gretii>!

I’ve got more of her in my veins than blood.

Cicu>!

Olivia Kaspen. A cross between Snow White and The Evil Queen. I had to find her.

Kapcsolódó szócikkek: Caleb Drake
Cicu>!

“Denial’s an ugly thing, Duchess.”

Kapcsolódó szócikkek: Caleb Drake
Naiva P>!

I’ve lost her three times. The first was to impatience. The second was to a lie so dense we couldn't work our way through it, and the third time – this time – I’ve lost her to Noah.

Cicu>!

Noah. He’s a good guy. I checked him out. Extensively. But, he could be the Crown Prince of England and he still wouldn’t be good enough for her. Olivia is a piece of art. You have to know how to interpret her, how to see the beauty under the harsh lines of her personality. When I think of him having her in ways I can’t, I want to pound my fist into his face until there’s nothing left.
She’s mine. She always has been, she always will be. We’ve been running in opposite directions for the last ten years, and we collide at every turn. Sometimes, it’s because we’re looking for each other, other times it’s fate.

Kapcsolódó szócikkek: Caleb Drake
Cicu>!

Olivia loves you with her lies. She lies about how she’s feeling, how she’s hurting, how she wants you when she tells you she doesn’t. She lies to protect you and herself.

Kapcsolódó szócikkek: Caleb Drake

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Broken Knight
Colleen Hoover: Ugly Love
Colleen Hoover: It Ends with Us
Colleen Hoover: Losing Hope
Colleen Hoover: Verity (angol)
Jennifer Lynn Barnes: The Inheritance Games
Jennifer Niven: All the Bright Places
Colleen Hoover: November 9 (angol)