Dirty ​Red (Love Me With Lies 2.) 15 csillagozás

Tarryn Fisher: Dirty Red Tarryn Fisher: Dirty Red

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Leah Smith finally has everything she has ever wanted. Except she doesn't. Her marriage feels more like a loan than a lifelong commitment, and the image she has worked so hard to build is fraying before her eyes. With a new role and a past full of secrets, Leah must decide how far she is willing to go to keep what she has stolen.

>!
278 oldal · ASIN: B00ARNWQ98
>!
278 oldal · ASIN: B00ARNWQ98

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Caleb Drake · Leah Smith


Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Ittimi78>!
Tarryn Fisher: Dirty Red

Jézusom, végig undorral és gyomorgörccsel olvastam.

Hihetetlen, hogy vannak ilyen nők, pedig vannak. Sokan vannak. Ááá, a falhoz vágtam volna legszívesebben – vagy százszor – ezt a könyvet!

Erős idegzetűeknek ajánlott, különösen, ha már anyák. Ez a nő egy szánalmas, tenyérbe mászó, szívtelen, érzéketlen, számító, törtető, pszichopata dög! Valahogy az se érdekel, hogy milyen háttérből jött, ez nem mentség arra, amit azzal a szerencsétlen babával művelt.

Borzasztóan nagyon remélem, hogy a harmadik rész már nem lesz ennyire húzós, mert jó volna egy kis nyugi. A szomorú helyzet azonban az, hogy szinte érzem, hogy az is ilyen lesz. De muszáj elolvasnom, mert egyszerűen tudnom KELL, hogy mi lesz ennek a vége.

Az első részen bőgtem. Ezt gyűlöltem. Milyen lesz a harmadik?

14 hozzászólás
bankicsniki>!
Tarryn Fisher: Dirty Red

Egyszerre imádtam és utáltam ezt a könyvet!
Leah…nincsenek rá szavak, hogy mennyire gusztustalan ez a nő! Ó anyám, egy-két mondata annyira durva volt, hogy le is kellett tennem a könyvet. A baj az, hogy még tuti, hogy hallunk erről a nőről… :/
Kíváncsi vagyok a következő részre, neki is kezdek!:)

Maggie>!
Tarryn Fisher: Dirty Red

Valamilyen, általam nem pontosan ismert okból én bolondulok ezért a sorozatért. Rajongtam már sokféle főszereplőért, vámpírért vagy akár egy sorozatgyilkosért, és most..
Van nekünk egy lány, akiről azon túl, hogy miután rájött, hogy elbénázta, gyakorlatilag bármit megtenne a történetben, és adott egy másik lány, aki egy buta, önző és kibírhatatlan liba, de a felszín alatt…Úgy érzem, Leah személyisége sokkal jobban kidolgozott, mint Oliviáé, és ha csak a múltbéli részeket olvastam volna, még akár szerethetném is Őt. Rajta jobban látom, miért és hogyan jutott el ide, ahova, és miért kapaszkodik abba az egyetlen férfiba, aki bár foglalkozik vele, láthatóan nem bolondul érte úgy, ahogy mi nők elvárnánk..Miért marad bárki egy olyan ember mellett, aki nem szereti viszont? Leah mindenképpen egy nagyon érdekes karakter, akivel érdemes lenne még foglalkozni, én nem éreztem őt minden ízében gonosznak, bár többször meresztgettem a szememet, HOGYMIVAN?
Megmondom őszintén, nekem Ő jobban kedvencemmé vált, mert hát, ebben a történetben mindenki hunyó, és mind az előző, mind ebben a kötetben Leah lett beállítva rosszként. Ez egy beteg hármas, akárhogy is nézzük.
És én mindezt imádtam.

Lille>!
Tarryn Fisher: Dirty Red

Ez sokkal jobb volt mint az első rész. Nagyon beteg, minden egyes szereplő romlott, önző, önpusztító, közveszélyes. Igazán üdítően hat a sok sablonos királylányt megmentő herceg után. Ezt a részt már nem éreztem olyan káoszosnak mint az elsőt és megértettem mindenkit mit miért tett. Ajánlom mindenkinek hangoskönyv formában mert a narrátor nagyon jó!

vankozsofi>!
Tarryn Fisher: Dirty Red

Észrevettem, hogy akkor olvasok a legtöbbet ha nyomás alatt vagyok (érettségi, most épp ZH-k..). Na így jutottam én el ehhez a könyvhöz amit pedig olyan sokáig halogattam. Még a nyáron olvastam a sorozat első részt és imádtam minden sorát. De akkor valahogy nem éreztem úgy hogy kedvem lenne a „gonosz” szemszögéből végigolvasni egy egész könyvet (bár nagyon kíváncsi voltam a folytatásra)
De végre eljött a pillanat amikor félretettem az előítéleteimet (na meg a fősulis jegyzeteimet is..) és kezembe vettem a könyvet.
Minden elvárásomat felülmúlta azt elárulhatom. Szórakoztató volt de jópárszor ledöbbentem, mérges voltam, csalódtam.
Leah maga a megtestesült gonoszság, senkinek se kívánom hogy dolga legyen ilyen noszeméllyel. Senkire nincs tekintettel csupán saját magára, önző, sekélyes, felszínes.
Ezzel ellentétben ott van Caleb… aki azért néha kiverte nálam a biztosítékot. Sokszor haragudtam rá is (nem csak ebben a részben), mert döntésképtelen, aztán mégsem az, akarja Oliviat aztán mégsem annyira, feladja .. Bár nagyon szeretem a karakterét, a szívem szakadt meg az Oliviával való kapcsolatáért.. Nem igazán láttam kiutat már annyi év szenvedés után.
Na de nem spoilerezek, mindenki szépen olvassa el, nagyon jó kis átvezetés a jövőbeli történésekhez (és visszatekintés a múltba).
Nálam egyértelműen 5/5 :)

Vivuska>!
Tarryn Fisher: Dirty Red

Nekem ez is 5*, mint az első rész. Nagyon jó, hogy most Leah szemszögéből ismerhetjük meg a történetet. Az írónő ebben a részben is váltakozva mutatja be a jelent és a múltat.
Leah továbbra sem szimpatikus, de bizonyos mértékben érthető miért lett ilyen. Tényleg szereti Calebet, és bármit megtesz érte hogy ne veszítse el. Ami nagyon de nagyon nem tetszik, hogy a gyerekével bánik.
A könyvben azért vannak az ő esetében is pozitív változások. De továbbra se szeretem.
Érdekes volt megismerni a múltat az ő nézőpontjából. Mindemellett folyamatosan haladt tovább a történet a jelenben. Okos írói húzás, mert sok esetben amikor a második könyv más nézőpontból mutatja be a történteket, unalmassá válik. Ez esetben nem ez történt.
Alig várom, hogy elolvassam a harmadik részt, úgy érzem az fog legjobban tetszeni, szeretem a pasi szemszögéből megismerni a történetet, és a harmadik részt Caleb meséli el. :)

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cicu>!

Some people never change. I guess I’m one of them.

Kapcsolódó szócikkek: Leah Smith
Cicu>!

“I’m more than that,” I say. “You know I am.”

His next words spear through my soul, laying me out in the most profound hurt I have experienced.

“I think I’ve fooled myself into believing you are.”

Kapcsolódó szócikkek: Caleb Drake · Leah Smith
Lille>!

I was just about to turn down the radio when Caleb turned it up. Coldplay, he listened to them as if they were whispering truth to him. I never understood his fascination. They were always trying to dress up big concepts with piano vamps. I drummed my fingers on the armrest as I waited for the song to be over. Like anyone could fix anyone else.


A sorozat következő kötete

Love Me With Lies sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo
Renee Ericson: More Than Water
Kerry Lonsdale: Everything We Keep
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Sylvia Day: Butterfly in Frost
Colleen Hoover: Too Late
Alessandra Torre: Black Lies
K. A. Tucker: One Tiny Lie
Jay McLean: Kick Push
Katie McGarry: Pushing the Limits