Sinders ​And Ash (The Pennymaker Tales 1.) 2 csillagozás

Tara Lain: Sinders And Ash Tara Lain: Sinders And Ash

What if the glass slipper was size 12?

Housekeeper Mark Sintorella (Sinders) works diligently at a resort hotel while designing clothes anonymously, hoping to get into fashion school. Then his carefully planned life is upended with the arrival of Ashton Armitage, son of the fifth richest man in America—and the most beautiful guy Mark has ever seen.

Ash must find a wife or he’ll lose his grandfather’s inheritance, and he settles on Bitsy Fanderel. But secretly Ash is gay, and the guy who cleans the fireplaces sets his heart ablaze.

Further stirring the pot is the little elf of a man, Carstairs Pennymaker, who has Mark wearing his own designs and masquerading as a girl to impress the fashion investors in the hotel.

When the clock strikes twelve, two beautiful princesses line up for the wedding—but one isn’t a woman. Will the slipper fit? Only Mr. Pennymaker knows for sure.

>!
194 oldal · ASIN: B08F4L2JPG
>!
192 oldal · puhatáblás · ISBN: 9798672074634
>!
138 oldal · ISBN: 9781611249170

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

vikiniki2 P>!
Tara Lain: Sinders And Ash

Nagyon aranyos történet. A Hamupipőkét helyezte az írónő a mi időnkbe, és két férfi főhőst is kaptunk mindehhez.
Imádtam a karaktereket, annyira aranyosak, szerethetőek és viccesek voltak.
Sinder, vagyis igazi nevén Mark, egy hotelben dolgozik, és szinte minden munkát elvállal, mert pénzt gyűjt, hogy divattervező iskolába mehessen. Közben pedig megtesz minden tőle telhetőt, hogy ne tűnjön fel senkinek, mivel többször bajba került már a kinézete miatt.
Ash pedig, a „herceg”, aki egy gazdag család leszármazottja és csak akkor juthat az örökségéhez, ha megnősül. Az egyetlen probléma ezzel, hogy meleg a lelkem, és erről még a családja sem tud.
A „jó tündér keresztanya”, pedig egy ugyancsak gazdag, skót, hóbortos pasi, aki szerint úgy lehet a legjobban felhívni a figyelmet Mark ruháira, ha ő maga viseli őket, persze mindezt nőnek öltözve.
A feleségjelöltek nagy részéről, kár szót is ejteni. Bár, az nagyon tetszett, amikor végre talált magának Ash egy megfelelő jelöltet, de elég sokáig nem esett le neki, hogy miért ez a lány az egyetlen, aki nincs oda érte.
Persze mindebből elég nyilvánvaló, hogy rengeteg fordulat van a történetben, van benne néminemű dráma, de sok vicces jelent is.
Összegezve ez egy nagyon jól sikerült mese feldolgozás, arról nem is beszélve, hogy az írónő utal a történet során egy másik könyvére is, amit nagyon szerettem.


A sorozat következő kötete

The Pennymaker Tales sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Madeline Miller: The Song of Achilles
Avon Gale – Roan Parrish: Thrall
Nora Sakavic: The King's Men
Eli Easton: Boy Shattered
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him
Suanne Laqueur: A Charm of Finches
T. J. Klune: The House in the Cerulean Sea
Cassandra Clare: The Course of True Love (and First Dates)
T. J. Klune: Ravensong
Benjamin Alire Sáenz: Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe