Where ​You Are – Ahol te vagy (A sorok között 2.) 134 csillagozás

Tammara Webber: Where You Are – Ahol te vagy

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Graham ​Douglas rögtön odavolt Emma Pierce-ért, amint legutóbbi filmje forgatásán megismerkedtek, ám a lányt a szupersztár Reid Alexander szemelte ki magának. Miután Graham minden tőle telhetőt megtett, hogy ne szeressen bele Emmába a forgatás alatt, kap még egy esélyt, amikor véletlenül összetalálkoznak New Yorkban, és ezúttal ki is akarja használni a lehetőséget.

Emma Pierce feláldozta ígéretes hollywoodi karrierjét, hogy átlagos lányként élhessen. Azt hitte, úrrá lett érzésein a két ellentétes fiú iránt, akik legutóbbi filmje forgatásán vetélkedtek a szívéért, ám a sors egy manhattani kávézóba sodorja, ahol szembe találja magát azzal a sráccal, aki még mindig hiányzik neki.

Brooke Cameron épp most élt túl egy három hónapos forgatást az irtó vonzó, irtó arrogáns exével: Hollywood ügyeletes szépfiújával. Idősebb és bölcsebb fejjel Brooke most jó barátját, Grahamet szemelte ki magának, és csak egyetlen akadály áll az útjában: Emma, az a lány, akit Graham nem bír… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2011

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
344 oldal · ISBN: 9789633993194 · Fordította: Komáromy Rudolf
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
344 oldal · ISBN: 9789633993200 · Fordította: Komáromy Rudolf
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2015
338 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633993170 · Fordította: Komáromy Rudolf

1 további kiadás


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Graham Douglas · Emma Pierce


Kedvencelte 13

Most olvassa 9

Várólistára tette 82

Kívánságlistára tette 61

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Tammara Webber: Where You Are – Ahol te vagy

Lehet, hogy ez most fura, de @Tamlillával értek egyet. Nekem ez tetszett. Az egész olyan volt, mint valami Austin regény modern változata. Brooke a hazug cselszövő és Reid a szívdöglesztő nőcsábász sztárocska összefognak. Tudtam előre, hogy HEA lesz, de reméltem az írónő nem utáltatja meg velünk Reidet. Ugyanis ennek a sorozatnak még van több része is. Lehet, hogy pont jó hangulatban kapott el, de most cseppet sem bántam, hogy lassú a cselekmény. Brooke cselszövései eléggé mozgásban tartották a történetet. Igazi utálatos dög, de minden regénybe kell egy ilyen figura. A lezárásnál egy kicsit több Emma és Graham szemszöget vártam, de azt az írónő a fantáziánkra bízta. Reidről pedig majd még hallunk.

7 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Tammara Webber: Where You Are – Ahol te vagy

„Hozzád tartozom. Nincs senki más. Csak arra vágyom, hogy ott legyek, ahol te vagy.”

Nekem már az első rész is tetszett, így nagyon vártam már ezt a könyvet. Nem csalódtam! :)
A történet ott folytatódik, ahol az első rész abbamaradt. Végre kaptunk Graham szemszöget is! Ohhh…. Még mindig No.1. a srác! ;)
Emma és Graham párosa nagyon édes, Reid és Brooke pedig hozzák az első részben megszokott számító kis „párosukat”. Persze a végén mindenki megkapja méltó jutalmát. Mondtam már, hogy egy Graham-féle jutalmat én is el tudnék viselni? ;)
(Caraért nagyon odavoltam. :))

1 hozzászólás
Tamlilla>!
Tammara Webber: Where You Are – Ahol te vagy

Ez egész jól sikerült könyv lett. Nekem még az első résznél is jobban tetszett.
Broke butasága felülmúlhatatlan, nem hittem volna, hogy ennyire nem látja a fától az erdőt.
Mindenki túl naiv a való élethez képest de hát ez általában nem okoz gondot nekünk olvasóknak, hogy élvezzük a történetet.
Remélem a következő rész Reid magára találásáról fog szólni, jó lenne egy romantikus, mesés befejezés.

agi89>!
Tammara Webber: Where You Are – Ahol te vagy

Nem vonok le csillagot, ugyanannyit adok mint amennyit az első részre is adtam. Pedig szívem szerint levonnék minimum 0,5 csillagot a sz*rkavarás miatt. De csak azért mert nem bírom a való életbe se. Nem pedig azért mert annyival rosszabb ez a könyv. :D Szóval az van hogy köszönöm ezt a sorozatot, de nekem ez ennyi volt. Nem kérek belőle többet.

A legtöbb szereplőtől kb. a plafonra másztam vagy lekarmizsáltam az arcom. Leginkább Reid akasztott ki. Na és persze Brooke… Úristen az a pic$@… -.-'

A kis nyifi-nyafi Emma az utálom kategóriából nagy küzdelembe feltornászta magát a nem annyira utálom, mondjuk úgy hogy a semleges kategóriába. Nagy harc volt. :D

Graham továbbra is szívemcsücsökje. ♥
Számomra az egyetlen igazán értékelhető momentum a két könyvben.

Ha ezzel a sorozattal ismertem volna meg Tammara munkálkodását, lehet nem olvasom el a nagykedvenc Easyt. Pedig az nagyon-nagy hiba lett volna.

5 hozzászólás
SzAngelika>!
Tammara Webber: Where You Are – Ahol te vagy

„…a jellemfejlesztésben az ellenlábasok verhetetlenek.”

Ármány és szerelem a sztárság kulisszái mögött. No meg egy újabb könyves álompasi: Graham.

Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.hu/2016/01/tammara-webbe…

kocybaba P>!
Tammara Webber: Where You Are – Ahol te vagy

Kicsit aggódva álltam neki ennek a résznek, mivel az előző bár szórakoztató volt, egyáltalán nem hagyott mély nyomot bennem. Szerencsére a vége viszont elég kíváncsivá tett és ez pont ott veszi fel a fonalat ahol az abbamaradt. Nagyon szurkoltam Grahamnak és Emmának, immár másodjára, akiknek a dolgát igencsak megnehezítette nem csak a filmes világ, hanem Brooke ill. Ryed is. Azonban a cselekménytől, ahogy igyekeztek aláásni Graham és Emma kapcsolatát, nem dobtam hanyatt magam, inkább a szereplők vitték el számomra a történetet. Közülük is leginkább Graham, mivel őszinteségével, jószívűségével, romantikus alkatával, na és természetesen jóképűségével amolyan tipikus könyves álompasi. Mellette még Ryed-ot emelném ki, mert nem éppen egy pozitív karakter, de abszolút ott van benne a lehetőség, és remélem bizonyít majd. Végül jobban elnyerte a tetszésemet, mint az előző kötet, de azért bízom benne, hogy lesz ez még ennél is jobb.

Edina_Varga>!
Tammara Webber: Where You Are – Ahol te vagy

Egy fokkal jobbra sikerült, mint az első rész. A nyelvtani hibák itt is megmaradtak ugyan még, de történet kicsit fordulatosabbra sikeredett. Sajnos azonban túlságosan is kiszámíthatóan. Brooke kavarása nagyon is várható volt, ahogy intézte, az azonban kiveri a biztosítékokat. Emma és Graham azonban ripsz-ropsz megbocsájtanak egymásnak, nem is értem hogyan mehet ez nekik ilyen könnyen. Mikor a felesleges aggódásaikkal meg oldalakat töltött meg az írónő. Kibékülés meg talán 10 sor és minden újra happy. Legalább Reid a végén ráébred, hogy az ármánykodás nem célravezető. Remélem Emmának lesz igaza, és van még számára némi remény.

ZsuzskaH>!
Tammara Webber: Where You Are – Ahol te vagy

Bár nem kapott annyira magas értékeléseket, nekem már az első kötete is tetszett a sorozatnak, és így voltam ezzel a résszel is. Ami külön jó volt az előző részhez képest, hogy most 4 szereplő szemszögéből is nyomon követhettük az eseményeket és ez nagyon érdekessé tette (és egyáltalán nem volt követhetetlen, hogy most akkor épp kinek is a szemszögében vagyunk?). A sok szemszögnek köszönhetően pedig számos részlet kiderült a szereplők múltjáról is olyan eseményekkel kapcsolatban, amelyekre csak utalások voltak az első részben. Brooke terve egyszerűen ördögi volt, a végkifejlet viszont nagyon tetszett, végig szurkoltam, hogy így alakuljon. :)

1 hozzászólás
Ani249>!
Tammara Webber: Where You Are – Ahol te vagy

Ez a rész jobban tetszett mint az első. Talán Brooke intrikái miatt jobban pörgött a könyv. Igazi alattomos kígyó módon irányította a dolgokat. Graham és Emma párosa nagyon aranyos. Cara mindent visz!

christine I>!
Tammara Webber: Where You Are – Ahol te vagy

Hű. Őszintén. Köpni-nyelni nem tudtam olvasás közben. Meghökkentem, alig kaptam levegőt, és teljesen megfeledkeztem a külvilágról. Olvasás közben úgy voltam vele, hogy atyaisten, ezt most úgy lepontozom, hogy nagyon. Cselekmény szempontjából nagyon nem tudtam, hogy most mi hogy van.

Ez a rész sokkal jobban tetszett, mint az előző. Több volt benne a cselekmény, az izgalom, és – bármennyire is szar bevallani – ez a cselszövés igazán nagyot dobott a történeten. A vicces, humoros jeleneteken nagyokat nevettem – ezt is szar bevallani, de Reidnek igazán jó a humora, imádtam a megjegyzéseit. Graham pedig egy igazi… álompasi. Igen, álompasi, mégpedig a legjobb fajtából. Imádom őt, a karakterét, meg mindenét. Ebben egyet tudok érteni Brooke-al.

Elképedve olvastam, tényleg. Nem jutottam szóhoz egy jó ideig. Az, amit Reid és Brooke művelt… na, jó, ez a köcsögség legalja. Utáltam őket, pedig az első kötetben még a kedvelt karakterek határán álltak.. Mondjuk már akkor is jelen volt ez a „szakítsuk-szét-a-szerelmeseket” szindrómájuk, ami a második kötetre ki is teljesedett, de akkor úgy gondoltam, nem képesek erre. Közben pedig dehogynem. Reidben kellemeset csalódtam. Örülök, hogy nem tett olyat, amit nem kéne. Rendes srác ő, igaza van Emmának. Kár, hogy erre csak a kötet végén döbbent rá. Brooke pedig eemehet a $@!%. Akár most azonnal indulhat, és valószínű, hogy hamar odatalál. Ennyire utálatos és megátalkodott karakterrel még soha a büdös életben nem találkoztam, és remélem, hogy nem is fogok.

Picit irreális számomra, hogy az öri hari után (a végén, Emma kiakadása, Brooke áltelefonhívása, stb, stb… ) azonnal kibékülnek. Oké, nekik teljesen más a kapcsolatuk, és lehet, hogy a való életben is hamar kibékültek volna, de számomra egy picit lehetetlen küldetésnek minősül. Végül is, ők tudják.

Örülök, hogy azért mindkét karakternek van esze, és nem dőlnek be a hazugságnak. Ez egy picit ellentmond az előző bekezdésnek, de… Ha megfigyeljük, a mai fiatalok hamar bedőlnek az embereknek. Nekik legalább van eszük. Oké, hogy túl sokszor használják, és már egy kicsit túlzás, hogy mindenen átlátnak, de most nem is ez a lényeg. Legalább nem Brooke nyert, és ez a fontos. Ha ő nyert volna, tényleg hisztit kapok, ami nem a legjobb, ha a körülöttem élő emberekre is tekintettel vagyok…

Caran lepődtem meg a leginkább. Édes kislány, Emmából pedig egy csodás anyuka lesz, ha a következő két kötetben kitartanak egymás mellett Grahammel. Amiben reménykedek, mert egy ilyen történet megérdemel egy boldog véget. A másik dolog, ami meglepett, az az, hogy Brooke kihordta azt a gyereket. Nem is a miért, hanem az, hogy hogyan… Van egy olyan érzésem, hogy ennek még nagy jelentősége lesz az elkövetkezendőkben.


Népszerű idézetek

SzAngelika>!

Az első szerelem valahogy utánozhatatlan. Előtte érintetlen az ember szíve. Üres lap. Utána teleirkált-firkált felület. Amint a szerelem véget ér, nincs az a radírozgatás, ami megtisztíthatná a belekörmölt fogadkozásoktól és ráskiccelt képektől, de előbb-utóbb rájövünk, hogy a szavak között meg a margón akad hely valaki másnak.

Kapcsolódó szócikkek: szerelem
Tóth_Orsolya_3 P>!

Hozzád tartozom. Nincs senki más. Csak arra vágyom, hogy ott legyek, ahol te vagy.

Tóth_Orsolya_3 P>!

Attól, hogy egy döntésnél figyelembe veszlek, az még semmivel sem kevésbé az én döntésem.

Kapcsolódó szócikkek: Emma Pierce
Tóth_Orsolya_3 P>!

…jellemfejlesztésben az ellenlábasok verhetetlenek.

Kapcsolódó szócikkek: Graham Douglas
Lakibookfan>!

Azért mondják szerelembe esésnek ,mert nem annyira tudatos lépés,mint inkább botlás.

120. oldal

Könyvmolyképző KU>!

De hogy inkább a tárgynál maradjunk: vajon mekkora a valószínűsége, hogy ilyen hatalmas városban éppen Grahammel akadjak össze? Már attól hülyének éreztem magam, hogy fontolóra vettem a lehetőséget. Azután tessék – ott ült Graham egy MacDougal Street-i kávézóban.

Könyvmolyképző KU>!

Összesen annyi változtatás lebegett a szemem előtt, hogy megpróbálkozom a monogám kapcsolattal, ameddig egyáltalán tart. Most itt állok azzal a lánnyal szemben, aki ezt az igényt valaha egyszer kiváltotta belőlem. Brooke és Emma azonban ég és föld, ezért valószínűnek tűnt, hogy Emmával másként fog végződni a dolog. Nem mintha esélyt adott volna rá, hogy kiderítsem.

Könyvmolyképző KU>!

Egy rakoncátlan tincs az arcán kígyózott, a vége a szája szögletéhez ragadt a nedvességtől, és azt hiszem, majdnem elállt a lélegzetem, ahogy azt a hajtincset bámultam. Odanyúltam, hogy a füle mögé kanyarítsam, és közben az jutott eszembe, hogy nem, nem, nem szabad megcsókolni. Rögtön ezután pedig az, hogy azonnal megcsókolni, én idióta!

Delena>!

Én: Most szállunk le, Hívnálak, de félek az utaskísérőtől.
Emma: Haha, miért?
Én: Bajuszos a nő. És oldalszakállas. És állandóan mérges.
Emma: Csak óvatosan…
Én: Életem kockáztatásával SMS-ezem neked, hogy már csak néhány száz kilométer választ el tőled
Emma: Bárcsak már itt lennél
Én: Annyira szeretnélek látni, hogy az már fáj.

79. oldal

Tóth_Orsolya_3 P>!

Azután megismerkedtem Emmával, aki olyan logikus alkat, hogy hozzá viszonyítva meggondolatlannak érzem magam. Mit sem törődöm a következményekkel. Terveimet, céljaimat, elhatározásaimat, józan eszemet sutba dobom bármit is akarjon tőlem. Halálra rémít, egyszersmind megnyugtatja a lelkemet. Talán ez a szerelem – csupa-csupa ellentmondás, ami valahogy szépen kiegyensúlyozódik.

Kapcsolódó szócikkek: Graham Douglas

A sorozat következő kötete

A sorok között sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kristen Callihan: Managed – Kontroll
Kelly Oram: Cinder és Ella
Jennifer E. Smith: Milyen is a boldogság?
Aly Martinez: Az éjszaka gyümölcse
B. N. Toler: Lélekvesztők
Kristin Hannah: Szentjánosbogár lányok
Vi Keeland: Egomániás
L. J. Shen: Vicious – Ádáz
Jay Crownover: Az igazság bajnoka
Aly Martinez: A legsötétebb hajnal