Between ​The Lines – A sorok között (A sorok között 1.) 297 csillagozás

Tammara Webber: Between The Lines – A sorok között

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Reid Alexander hozzászokott, hogy megkapja, amit akar – most pedig épp legújabb szereplőtársát, Emma Pierce-et akarja. Az egész világ fölsorakozik, hogy szépen a kezére játsszon ebben, amíg a külső forgatási helyszínen a fiú két váratlan akadállyal nem kerül szembe: egy ádáz volt barátnővel meg egy szintén Emma kegyeire pályázó vetélytárssal.
Emma Pierce csak most tette meg a nagy lépést, szakított a reklámokkal és televíziós filmekkel, amelyek éveken át foglalkoztatták. Az igazi mozifilmben – a szuperdögös Reid Alexander mellett – kapott főszerep valóra vált álommal ér föl. Emma azonban titkos vágyat rejteget a szívében:
egyszerűen normális lány szeretne lenni.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
376 oldal · ISBN: 9789633990100 · Fordította: Komáromy Rudolf
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
376 oldal · ISBN: 9789633990117 · Fordította: Komáromy Rudolf
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2014
372 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633990094 · Fordította: Komáromy Rudolf

1 további kiadás


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Graham Douglas · Emma Pierce · Reid Alexander


Kedvencelte 25

Most olvassa 16

Várólistára tette 191

Kívánságlistára tette 140

Kölcsönkérné 7


Kiemelt értékelések

_Eriii>!
Tammara Webber: Between The Lines – A sorok között

Sajnos nem vagyok kíváncsi a második részre. Félreértés ne essék, mert nem olyan rossz, de annyira elegem van a csitri hülyeségekből, hogy nem tudom elmondani. Nem a könyv hibája, hogy nem hordozza azokat a mélyebb érzelmeket amelyeket én nagyon szeretek. Az Easy után azt hittem Tammara tartani fogja a színvonalat, és egy picit pofára estem e könyv után. Nálam ezek a történetek, nagyon felejtősek. Egy hónap múlva sajnos ha agyoncsapatom magam sem tudom, hogy miről szolnak. Nem kerestem a hasonlóságot az Easy-vel, de vártam egy olyan színvonalat ami megdobogtatja a szívem. Sajnos egyre több és több New Adult könyv után ugyanazt kapjuk, Macho pasi, szende szűz és egy csomó baromság.

5 hozzászólás
Bree_olvas>!
Tammara Webber: Between The Lines – A sorok között

@BarbyMalik0112 ajánlása után olvastam. Habár már több hónapja, még mindig emlékszem erre a könyvre :D Emlékszem arra, hogy nagy meglepetést okozott. nem akarom lelőni a poént, de komolyan KÖSZÖNÖM Tamara Webber, hogy így lett vége! :D Nagyon, nagyon cseles írónő :D és köszi Barbi, hogy ajánlottad <3
spoiler
Nem is kell ide folytatás, jó így ahogy van :D spoiler :)
spoiler

7 hozzászólás
Orsi999>!
Tammara Webber: Between The Lines – A sorok között

Az elején nem tetszett a könyv, nagyon sablonosnak tűnt, de a végét imádtam.
Emmát nagyon nem értettem az elején, mert ha tényleg normális életet akart volna élni, akkor nem ment volna el a meghallgatásokra. A végére nagyon nehéz dologról kellett döntenie és szerintem jól választott. Az elején zavart, hogy nem tudott dönteni, hogy ki tetszik neki jobban Reid vagy Graham, pedig a döntés ennél nyilvánvalóbb nem is lehetet volna.
Reid szemszöge végig ugyan arról szólt, és ez a végére már unalmas volt. Szerintem felesleges volt az ő szemszögét megírni.
Graham-et pedig imádom. Ő már az elejétől kezdve szimpatikus volt, nem volt beképzelt, mint a többi színésztársuk. A végére elég érdekes dolgot tudhattunk meg róla, amire egyáltalán nem számítottam.
A következő részt mindenképpen elolvasom, kíváncsi vagyok, hogy az írónő mi mást tud kihozni ebből a történetből.

wurzel_gabriella>!
Tammara Webber: Between The Lines – A sorok között

Könnyű, egyszeri olvasásra jó volt a könyv. De sajnos annyira nem ragadott magával. Amit nem értek, mivel az Írónő másik sorozatát (Egyszeregy) nagyon imádtam.
Ez nem jött össze.:)

Tóth_Orsolya_3 P>!
Tammara Webber: Between The Lines – A sorok között

Én ismét azok táborát gyarapítom, akik a nagy átlagnak ellentmondanak, mert nekem nagyon tetszett a könyv!
Teljesen más stílusú mint az Easy, éppen ezért én nem is szeretném (és nem is szabad) összehasonlítani a két könyvet.
Számomra igenis mély érzéseket, érzelmeket, emberi sorsokat mutatott meg a könyv és végig lekötött.
Talán nem árulok el nagy titkot, ha bevallom, nálam Graham a No.1.! ;-)
Nagyon várom a következő részt!

9 hozzászólás
DarknessAngel>!
Tammara Webber: Between The Lines – A sorok között

Pedig olyan jól indult, gondoltam még 5 csillag is lesz belőle…
Tetszett, hogy színészekről szól az egész történet, érdekes volt. Én azt hittem, csak egy színész lesz benne, a férfi főszereplő, de ez kellemesen meglepett. Az egésszel nem is lett volna bajom, ha Emma nem megy át dilibe, mert ott omlott össze az egész.
Az elején még Reid érdekelt, kíváncsi voltam mit fog belőle kihozni az írónő. Viszont amikor felbukkant Graham… jaj, nekem *-* Akkor már úgy voltam, hogy bárcsak az ő fejébe láthatnánk bele Reid-é helyett.
Graham annyira édeske volt, meg olyan kedves. Mindig sokat beszélgettek Emmával, amitől csak még jobban megkedveltem a srácot. A végén viszont érdekes dolgok derültek ki, erre még kíváncsi leszek a folytatásban.
Ami Emmát illeti, hát tőle a falra másztam. Nem az elején, mert ott még bírtam a csajt. Akkor kezdett idegesíteni, amikor egyszerűen behódolt Reid-nek, mikor maga is tudta, hogy Grahammal mennyire jobban érzi magát. Úgyhogy sajnos ezért Reid se tartozott a kedvenceim közé, pedig ő se rossz karakter. Engem igazából nagyon is érdekel, hogy mi lesz vele a továbbiakban, és Brooke-kal való kapcsolata is nagyon izginek tűnik.
Megértem, hogy miért mondták le sokan a könyvet. Tammara Webber-től olvastunk már ezerszer jobbat is, de azért ez is jó volt :) Lenne mit rajta csiszolni, de szerintem egy olvasást mindenképp megér. Már csak Graham miatt is. Komolyan :D :3

agi89>!
Tammara Webber: Between The Lines – A sorok között

(Oh igeeeen azt kell mondjam, hogy tökéletesen láttam előre mennyire fog tetszeni a történet. Sajnálom, mert az írónőtől az Easy és a Breakable nagyon-nagy kedvencem.)

Nem szerettem meg a történetet, se a szereplőket, se semmit.
Csak Grahambe habarodtam bele mint állat. :'D ♥️

Rajta kívül kb. az összes szereplőt egyszer-kétszer szívesen bántottam volna. Kit verbálisan, kit fizikálisan. De Reidet mindkét módszerrel…
Ja és Emma se lett a kedvencem…

Olvastatta magát rendesen a könyv, azzal nem volt baj.
Egyszer elment, de nem valószínű hogy valaha újra olvasom.

Roxan>!
Tammara Webber: Between The Lines – A sorok között

Gondolom mindenki tudja, hogy az Easy-t ez a könyv nem fogja túl szárnyalni, vagy éppen ugyan azt a színvonalat hozni, mert nem lehet! Így nem is számítottam jobbra.
A vége felé kezdtem élvezni a könyvet, már amennyire lehetett a karakterektől. Emma egy igencsak hisztis csitri. Még mindig nem értem, miért randizik más férfival, mikor tudja hogy mást szeret. Miért? Reid se lopta be magát a szívembe. Egy kisfiú aki azt hiszi ő a megtestesült tökéletesség, mert jóképű és sikeres. Állandóan ivott, bulikba járt és az összes csajjal összefeküdt, aki jól nézett ki. Elnézem, mert gondolom a sztárok már csak ilyenek, de nekem ez egy cseppet sem volt szimpatikus.De amitől nem tudok eltekinteni ahogy az anyjával bánt… Graham volt a legjobb karakter a könyvben neki is szurkoltam, de nem ragadódtam el tőle túlságosan. Viszont a javára legyen írva az spoiler Egyik férfi karakter sem egy Lucas vagy egy Boyce.
Még ami kiakasztott, hogy a könyvben mindenki tökéletesen szexis volt, KIVÉVE azok a karakterek, akik negatívak voltak. Továbbá jobb lett volna, ha a karakterek idősebbek lettek volna. Az sokat dobott volna rajta. De jó volt ez a színészi téma, mert ilyen könyvet még nem olvastam, ez a része jó volt. Egyszeri olvasásnak megfelel, de többször sajnos nem fogom a kezembe venni, pedig nagyon akartam hogy tetsszen. De adok még egy esélyt a folytatásnak, mert azért kíváncsivá tett a vége. :)
Szóval ha Tammarától eltekintek, akkor egy átlagos New Adult könyvet olvastam, és nem volt rossz. De ha úgy veszem hogy Tammara írta, akkor egy borzalmas Boyce-asztó :D könyvet kaptam.

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2014
372 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633990094 · Fordította: Komáromy Rudolf
Kelemen_Hanna>!
Tammara Webber: Between The Lines – A sorok között

Nagyon szeretem az ilyen színfalak mögött játszódó történeteket, izgat ez a világ, a tündérmesének az a változata, amiben nem királylányok vannak és sárkányok, hanem olyan kiemelkedések, amik akár velem is megtörténhetnének. Szívesen olvasnék már egy olyan könyvet is, amiben a magyar viszonyok között játszódik le egy hasonló történet.
Szerettem ezt a könyvet is olvasni, jólesett ebben a világban elmerülni, és nagyon tetszett a könyvnek az a szemlélete, hogy a kőgazdag, híres és sikeres emberek teljesen normális és hétköznapi módon éreznek és viselkednek, miközben persze a lehetőségeik meghatároznak egy csomó dolgot az életükben. De hiányoltam a könyvből a humort.

Mrs_Curran_Lennart P>!
Tammara Webber: Between The Lines – A sorok között

Teljesen más, mint az Easy. Ne is keressünk hasonlóságokat, meg egy újabb Lucast, mert lesz nagy pofára esés. Teljesen másmilyen a történet. Lazább, kevesebb drámával. Egy film forgatásán visz végig, miközben váltakozva meséli el a történetet Emma, az ismeretlen, de tehetséges 17 éves színészpalánta és Reid Alexander, aki már befutott híresség szemszögéből. Emma már első perctől kezdve szimpatikus volt, és hamar Graham párti lettem. Ő egy egyszerű és kedves fiú, akinek a színészet a munkája és nem akar világsztár lenni. Tetszett ahogy összebarátkozott Emmával és segített neki beilleszkedni. Reid pedig az első perctől fogva idegesített. Jóképű világsztár egyben elkényeztetett ficsúr, aki úgy váltogatja a lányokat, mint más a zokniját. Most pedig Emma kell neki. Vigyázat folytatásos, durva függővég nélkül.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cheril>!

Senkit sem akarok bántani, de a filmek soha nem olyan jók, mint a könyv.

Cheril>!

– Úgy nézel ki, mint a mosott szar, spanom – közli Tadd.
Megcsóválom a fejemet, igyekszem nem röhögni, mert az fáj.
– Tapintatról hallottál már?
– Túlértékelik – véli Tadd, és a tévére sandít.

Kapcsolódó szócikkek: Reid Alexander
Cheril>!

Hogyan kérjen az ember bocsánatot azért, mert éli az életét?

Kapcsolódó szócikkek: Emma Pierce
kocybaba P>!

Ami megtörtént, megtörtént, és most már csak az számít, hogyan lépünk tovább.

45. fejezet

Wello_Book>!

– Már jó rég nem jártam Texasban. Talán ideje kideríteni, hogy minden nagyobb-e itt.
– Jesszus! – hüledezik Meredith. – Hogy te milyen romlott vagy!
– Igyekszik az ember – nevet Brooke.

Tóth_Orsolya_3 P>!

Tudom, hogy apám szeret, a maga módján. Igen, így szokták mondani: A maga módján szeret téged. Jó, és mi lesz a magaméval? Hátha arra van szükségem, hogy a magam módján szeressen?

Wello_Book>!

– Szerintem csak félsz smacizni velem – gyanúsítja meg Tadd.
– Az sincs kizárva – fordul vissza fél kezét csípőre téve a lány. Amint elhagyja a szobát, Tadd benyögi:
– Azt hiszem, most a lelkembe gázoltak.

VNoémi>!

Jól mondják, hogy az idő begyógyítja a sebeket. A var azonban ott marad, és csak arra vár, hogy valaki megpiszkálja.

239. oldal


A sorozat következő kötete

A sorok között sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Csernovszki-Nagy Alexandra: Antónia eltűnt
Marilyn Miller: Túl a maffián
Marilyn Miller – Ella Steel: Üldözöttek
Marquesate – Vashtan: Special Forces – Soldiers
Ilona Andrews: Magic Breaks
Sherrilyn Kenyon: Acheron
B. E. Belle: Árvák
Marilyn Miller: A királynő
Ella Steel: Vágyak dallama