Az ​igazság álarcai (Kovac és Liska 3.) 13 csillagozás

Tami Hoag: Az igazság álarcai

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A Haas családban történt hármas gyilkosság elemi erővel rázza meg a várost, s csak a gyilkos, Karl Dahl elítélése tudná valamelyest megnyugtatni a kedélyeket. Csakhogy Carey Moore bírónő szerint a gyilkosnak kijár az ártatlanság vélelme, és az esküdtszék nem szerezhet tudomást a gyanúsított rovott múltjáról. Döntése közfelháborodást kelt, s halálos veszélybe sodorja a bírónőt is. Ismeretlen tettes támad rá, mire a minneapolisi rendőrség a két legjobb nyomozóját bízza meg a védelmével: Sam Kovac kemény kötésű, vérbeli zsaru, és társa, a bájos és ránézésre törékeny Nikki Liska sem sokban múlja alul. Amikor a hármas gyilkosság vádlottja megszökik az előzetesből, az első pillantásra egyszerűnek tetsző ügy könyörtelen ámokfutássá fajul. Ráadásul a tét még nagyobb lesz, amikor a bírónőt elrabolják. Kezdetét veszi hát a kíméletlen hajsza a különösen szövevényes, baljós labirintusban, ahol senki és semmi nem az valójában, mint aminek elsőre látszik.

Eredeti megjelenés éve: 2006

>!
Alexandra, Pécs, 2009
398 oldal · ISBN: 9789633709290 · Fordította: Cserna György

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Kovtünci>!
Tami Hoag: Az igazság álarcai

Maga a cselekmény nagyon jól ki lett találva, csak sajna elég laposan lett megírva. Sajnos az író nem fejtette ki benne, hogy mi miért történt úgy ahogy történt a könyvben. Maradt bennem egy csomó megválaszolatlan kérdés. Mindent egybevéve 3 és fél csillagot megérdemel. Hát sajna nem egy Karen Rose!

briggg>!
Tami Hoag: Az igazság álarcai

A két nyomozózsaru már a másik könyvében is a kedvencem volt. Ebben a könyvben is volt zűrzavar és keveredés bőven. Tetszett nagyon.

mate55 P>!
Tami Hoag: Az igazság álarcai

A történet pörgős és izgalmas, egyik fordulat jön a másik után, sodornak magukkal az események. Bár a gonosz személye könnyen kikövetkeztethető, a végéig tartogat meglepetéseket. Jól sikerült krimi, igaz a műfajt ugyan nem újítja meg, de kiválóan szórakoztat.

colman>!
Tami Hoag: Az igazság álarcai

Úgy vagyok ezekkel az amerikai írónőkkel, hogy nem várok tőlük kiemelkedően magas teljesítményt, de azt a szintet többnyire mindig hozzák, ami elvárható felőlük. Ha egy jó kis krimire vágyok, mindig kéznél vannak. :)

Anheszenamon>!
Tami Hoag: Az igazság álarcai

Ez volt az első könyv, amit olvastam Tami Hoagtól és azt hiszem nem az utolsó. Nagyon tetszett az egész történet. A végén nekem már mindenki gyanús volt. Jól kitalált sztori változatos karakterekkel. Végig fenntartotta a figyelmemet, ha egy kis időm volt, rögtön kezembe vettem a könyvet és faltam az oldalakat.


Hasonló könyvek címkék alapján

Robert Ludlum: A Fantom
John Dickson Carr: A kísértetek háza
Ed McBain: A heccelődő
Carola Dunn: Daisy és a télikert rejtélye
Steve Berry: Veszedelmes hazafiak
Charlaine Harris: Holtak klubja
James Ellroy: Perfídia
George P. Pelecanos: Fekete tűz
Patricia Highsmith: A tehetséges Mr. Ripley
George P. Pelecanos: A nagy leszámolás