Szerelem ​két felvonásban 4 csillagozás

Talulah Riley: Szerelem két felvonásban

Bernadette kiválóan ért az igazság elkendőzéséhez. Egész újságírói karrierjét arra a képességére építette, hogy befolyásos és gazdag férfiakkal is el tudja hitetni: a titkaik jó helyen vannak nála. Aztán egy kegyetlenül őszinte cikkekben tárja fel róluk az igazságot. De Radley Blake-ben végre az emberére talál. A pasi immunis Bernadette bájaira, és átlát minden mesterkedésén: pontosan tudja, kivel áll szemben.
Talulah Riley csodálatos első regénye tele van kétellyel a végkifejletet illetően, és felteszi a kérdést: hogyan lehetséges egyszerre küzdeni a függetlenségünkért, és félni a sorsot…
TALULAH RILEY színész, író, rendező, a Forge (a kiskereskedelemben órabérben dolgozók beosztását segítő mobilapplikáció) társalapítója és ügyvezető igazgatója. Színészként több mozifilmben és televíziós produkcióban is felbukkant, és szerepelt a West Enden. A Szerelem két felvonásban az első regénye.

Eredeti mű: Talulah Riley: Acts of Love

>!
Libri, Budapest, 2018
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633109052 · Fordította: Neset Adrienn

Most olvassa 4

Várólistára tette 28

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

>!
cintiatekla P
Talulah Riley: Szerelem két felvonásban

A szöveg egyszerű, a történet pedig sajnos teli van klisékkel, de ettől eltekintve kellemes kikapcsolódást nyújtott, hiszen nem sok romantikus regényt olvasok, ezért nem is igazán telítődtem ezekkel a fordulatokkal. A karakterek számomra felszínesek voltak, leginkább talán azért, mert a két kézzel szórjuk a pénzt gazdagokról szólt, ahol úgy éreztem, hogy az igazi érzelmek elsikkadnak, és a látszat az, ami mindennél fontosabb. Bernadette volt az, akit a leginkább nem tudtam hová tenni, hiába hajtogatta a traumáit, a másik pedig Radley, aki első blikkre teljesen normálisnak tűnt, de egy kicsit belegondolva az ő húzásai is enyhén szólva érdekesek és érthetetlenek voltak. Tim és Elizabeth nem kaptak akkora hangsúlyt, mint a két főbb szereplő, de számomra ők is a miért?-kategória.

Bővebben: http://www.teklakonyvei.hu/2018/10/talulah-riley-szerel…

>!
Lucky_Saint
Talulah Riley: Szerelem két felvonásban

Sokat vártam a könyvtől , óriási csalódás. Tele van klisével, lapos történet . Az hiszem az írónő maradjon inkább a telefonos appok készítésénél. Mindenki jobban jár.

>!
Csokiskeksz
Talulah Riley: Szerelem két felvonásban

Zavaros. Nagyon trendi és romcsi -értsd romantikus – akart lenni, de annyira nem jött át, hogy nem szenvedek vele tovább. Sajnos borító alapján ítéltem.

6 hozzászólás
>!
Neduddmegki
Talulah Riley: Szerelem két felvonásban

Elfújta a szél modern köntösben, egy az egyben. Igaz rövidebb, de az általános rongyrázás nem tud annyi oldalt kitölteni mint a polgárháború.
Bernadette borzasztóan irritált, kb. annyi értelem szorult belé, mint egy marék döglött lepkébe.


Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
Susan Elizabeth Phillips: Zsák a foltját
Susan Elizabeth Phillips: Törékeny szív
Gail Honeyman: Eleanor Oliphant köszöni, jól van
Julianne Donaldson: Edenbrooke
Janet Evanovich: A négy fejvadász
Veronica Henry: Álmaink otthona