Reveal ​Me (Shatter Me 5,5) 6 csillagozás

Tahereh Mafi: Reveal Me

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

This fourth companion novella to Tahereh Mafi’s New York Times bestselling Shatter Me series is narrated by fan favorite character Kenji Kishimoto!

The explosive revelations in Defy Me have left readers reeling and desperate for answers. This fourth and final novella in the series will bring readers back to the world of the Shatter Me before the final novel installment hits shelves in winter 2020.

And don’t miss Find Me, the gorgeous paperback bind-up that brings together Shadow Me and Reveal Me in print for the first time!

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
HarperCollins, New York, 2019
86 oldal · ISBN: 0062906275
>!
HarperCollins, New York, 2019
112 oldal · ASIN: B07MLS4PY3

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Kenji Kishimoto · Nazeera Ibrahim


Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
Tahereh Mafi: Reveal Me

Kenjit nem lehet megunni. Annyira imádom a srácot, azért pedig csak még inkább, hogy tényleg ő az egyetlen, akit érdekel Adam és James sorsa. Esküszöm, ha valami rossz történik Adammal a befejező kötetben, azt nem fogom megbocsátani. :(
Ez a Kenji+Nazeera dinamika annyira üdítő. Én személy szerint, teljesen oda vagyok a párosért. Szegény Kenji, őt is nagyon megviseli az egész szituáció, de reméljük, hogy a következő részben már mindenki fellélegezhet és boldogan élhet. Castle meg a többi karakter engem hidegen hagy, viszont Adam, Kenji, James és Nazeera muszáj, hogy túléljék a közeledő összecsapást.

SzRéka >!
Tahereh Mafi: Reveal Me

Kenji érzései már a Shadow Me-ben is képesek voltak könnyeket csalni a szemembe, viszont most egyenesen a szívem szakadt meg érte. A többiek szemén át figyelve őt nem is látszik, hogy mi játszódik le benne nap mint nap, csak Juliette veszi észre, amikor együtt vannak. Az egyik legszomorúbb rész lehetett volna, ha a vége miatt nem fagytam volna le a rémülettől. Az erdőben futkosás után elég váratlan volt a dolgok alakulása, és ahhoz képest, hogy ez egy kiegészítő kötet, elég lényeges történéseket tartalmaz. Kicsit még félek is – az utolsó mondattól még a hideg is kirázott, úgyhogy muszáj minél előbb elkezdenem a legutolsó részt (ami 71%-on áll? Remélem nem csalódok). A borítót pedig most is imádom. ♥

Beatrice8 P>!
Tahereh Mafi: Reveal Me

Kenji szegény nem volt a legjobb formájában, minden tönkrement, ami az előző rész végén jó volt… Persze etttől még tetszett, csak rosszul esett az előző után hirtelen beleesni a pöcegödörbe. De, szerencsére a következő, befejező rész készen állt számomra.

Nalina P>!
Tahereh Mafi: Reveal Me

Kenjinek rossz napja volt. Így tudnám röviden és tömören összefoglalni ezt a novellát. Egyrészt megértem az érzéseit, de ez tipikusan az az eset, amikor nevetségesen kezd el viselkedni az ember amiatt, hogy nem tudja kontrollálni az érzelmeit. Amikor pedig lenyugszik, akkor rájön, hogy mennyire kínosan viselkedett…
Még mindig ő a kedvenc szereplőm ebben a sorozatban, viszont már az ő drámáit is nehezen viselem el. Történet szempontjából a novella azon részei voltak érdekesek, amikor épp nem balhéztak egymással a szereplők. A vége viszont nagyon felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy már várom, hogy elkezdjem az Imagine Me-t.

Rileey>!
Tahereh Mafi: Reveal Me

Zuhanórepülésben van nálam ez a sorozat, és ez a novella sem nyűgözött le. A legjobb, legviccesebb karakterből hogy lett ilyen picsogógép, de most tényleg?


Népszerű idézetek

DarknessAngel>!

„I stayed and I watched you like a creep, and when you caught me I was so mortified I nearly killed you for it.”

3 hozzászólás
SzRéka >!

“You were looking at her like you were in love with her!”
“Jesus Christ, woman, I look at you like I’m in love with you!”
“I— Wait. What?”

Kapcsolódó szócikkek: Kenji Kishimoto · Nazeera Ibrahim
DarknessAngel>!

I run after her, grab her by the waist and spin her around, and she looks surprised, and then uncertain, and I say:
“Why me?”
She goes still. “What do you mean?”
“I mean— That day, when you kissed me. You chose me that day, didn’t you? For your first kiss.”
After a moment, she nods.
“Why?” I say. “Why’d you choose me?”
All of a sudden, her eyes go soft. The tension in her shoulders disappears. “Because,” she says quietly, “I think you might be the best person I’ve ever met.”

Kapcsolódó szócikkek: Kenji Kishimoto · Nazeera Ibrahim
SzRéka >!

I’ve lost my appetite.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Kenji Kishimoto

A sorozat következő kötete

Shatter Me sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

An Enchanted Season
Marissa Meyer: Glitches
Ransom Riggs: Tales of the Peculiar
Alexandra Bracken: In Time
Kiersten White: Annie and Fia
Jody Lynn Nye – Anne McCaffrey: The Dragonlover's Guide to Pern
Suzanne Collins: The Ballad of Songbirds And Snakes
Stephen King: The Wind Through the Keyhole
Judith McLaughlin – Edward Winters – Phil Brucato: Technocracy: Void Engineers
Chris Hind – Phil Brucato: Technocracy: Iteration X