Meztelen ​igazság 11 csillagozás

Tabitha Flyte: Meztelen igazság

A harmincas éveiben járó Sally nyakig ül a pácban. Munkahelyén maradi kollégái nem hagyják érvényesülni, és barátja, Will is lapátra teszi. Újdonsült szerelme, Marcus csak további bonyodalmakat okoz – a jóképű srácról csak számos vad szeretkezés után derül ki, hogy még a tizennyolcat sem töltötte be.
Ráadásul Sally élvhajhász főnöke, Mr. Finnegan rájön Sally titkára, és alaposan megkéri a hallgatás árát# Sőt a furcsa pároshoz hamarosan Ms. Penny Feather, Sally perverz főnökasszonya is csatlakozik, s később a bizarr szerelmi (egészen pontosan szexuális) sokszög további partnerekkel egészül ki. A történet végére Sally végre megismeri saját nőiségét, lelepleződik minden szereplő valódi énje – egyszóval feltárul a meztelen igazság.

>!
Alexandra, Pécs, 2008
262 oldal · ISBN: 9789633706763

Enciklopédia 6


Kedvencelte 1

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Zolesz P>!
Tabitha Flyte: Meztelen igazság

Na végre… valami ilyesmit kerestem már régóta.
Az elején még azt gondoltam, hogy egy normálisabb „durr bele bumm” történet kerekedik ki a regény lapjain, de aztán egyre inkább a valóságtól elrugaszkodott sztorit kaptam, de oly módon, hogy abszolút nem lépte át azt a határt amin túl én már azt mondom, hogy ez egy nagy baromság.
A szex része meglehetősen sokoldalú ugyan, de a most „menő” könyvekkel ellentétben itt nincs fenekelés, náspángolásos csapd le csacsi játék strandpapuccsal kivitelezve, nincs pörgő rúdra kikötözve végrehajtott párzás 100 méteres gátfutással megspékelve és így tovább. Ami itt van az ennél jóval egyszerűbb ugyan de abszolút nem száraz, hanem kellően olajozott mint amilyen a főhősnő Sally nedves öle a regény elejétől a legvégéig. (Na persze a szokásos túlkapások itt is megvannak, merthogy minden hím elképesztően überfrankó méretekkel rendelkezik, és ha véletlenül nem hosszában döntögetik a világrekordokat akkor sem kell megijedni, mert széltében törnek a csúcsra. Ja igen! Itt jut eszembe. Sally folyamatosan annyira nedves ott lent, hogy féltem olvasás közben eláztatom a könyvvel az alsó szomszédomat, aki mellesleg egy frusztrált öreglány)

Kiemelném a regény humorát. Nem ömleszti rám a poénokat, hanem mindig a megfelelő pillanatokban csepegtet egy-egy mondatot amitől nem kaptam ugyan röhögő görcsöt, hanem csak sok esetben simán széles mosolyra húzódott a szám tőle. A hasonlatai elképesztően ütnek (ülnek) és az is nagyon tetszett ahogy a főszereplő egyszer-kétszer kiszól az olvasóhoz azaz hozzám. (Ohhh, köszi Sally… bírlak!).
Nyelvezete pedig (most egy vad felkiáltás következik):
– Hála annak a magasságos nagy Manitunak a fellegekben!
Végre pont olyan amilyet én szeretek. Nem alpári, nem állandó ismétlésekkel teli, nem finomkodóan körül írt, nem bőrredőkkel és ágaskodó rügyekkel teletűzdelt biológiai szakkörös, hanem csak egyszerűen nevén nevezi a dolgokat.
Ennek bizony nagyon tudok örülni, mert ugye meg van az nékünk tanítva, hogy a krumplileves az krumplileves 'oszt jó napot!

Na szóval nekem bejött ez az egész, ezért nálam megérdemelten öt csillag, meg ment kedvencnek is.
Most pedig lépek, hátha belebotlok egy ilyen Sallybe én is… és azt se bánom, ha folyamatosan Villnek szólít majd!

5 hozzászólás
babamano86>!
Tabitha Flyte: Meztelen igazság

Ez egy szórakoztató erotikus regény, kis meglepetéssel a végén. :)


Népszerű idézetek

Zakkant_Tudós>!

Akár félig tele volt a pohár, akár félig üres, mindenképpen a legjobb ruhámra ömlött.

35. oldal

Zakkant_Tudós>!

Talán ha két nő kellően közel kerül egymáshoz, nem is tehetnek egyebet, csak szeretkezhetnek.

148. oldal

Kapcsolódó szócikkek: leszbikus · szex
Zakkant_Tudós>!

Micsoda élvezet, amikor szabályokat hozunk csak azért, hogy áthághassuk őket.

160. oldal

Zakkant_Tudós>!

Dicsőséges folytatás várt ránk: azok, akik nem vehettek részt az eseményekben, úgy tesznek majd, mintha jelen lettek volna, s évekig harsog még hőstettünkről minden emlékirat és talkshow.

247. oldal

Zakkant_Tudós>!

A saját ujjunk régi jó barátunk, ismerősünk, kedvesünk.

178. oldal

Zolesz P>!

– Nem vagyok leszbikus – jelentettem ki, bár azok után, amit az imént műveltünk, ez merész kijelentésnek tűnt.
– Ez csak egy címke – vonta meg a vállát.
– Micsoda?
– Leszbikus, meleg, buzi, feminin, maszkulin. Ezek csak szavak, semmi másra nem jók, csak arra, hogy beskatulyázzuk az embereket. Miért ne tennénk azt, ami élvezetet jelent nekünk?

152. oldal

Zolesz P>!

Sharon nem ihatott szeszes italt, így egyedül piáltam, ami körülbelül olyan élmény volt, mintha valaki magában maszturbál egy orgián.

175. oldal

Zolesz P>!

Sose érdekelt igazán a bokszeralsó – száratlan alsó vita. Ha az ember leássa magát idáig, kit érdekel, mi választja el a Szent Gráltól?

56. oldal

Zolesz P>!

Kukkantsunk csak a felszín alá egy szerencsésnek nevezett személy esetében, és máris láthatjuk, hogy ugyanolyan félelmek és gondok gyötrik, mint mindenki mást. Egyetlen igazi szerencsét ismerek csupán, mégpedig azt, hogyha valakit olyan pozitív, derűs életszemlélettel áld meg a jó sorsa, amiért mindenki irigyli.

168. oldal

Zolesz P>!

Kilencven fokos szögben meredt előre, micsoda törülközőszárító. Szegény, annyira kiéhezett volt, de nem csak ő. Soha többé nem szabad ilyen sokáig megfosztani magunkat a szextől, futott át agyamon. Soha, soha. Még nagyböjt idején sem.

17. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Michael Cunningham: Az órák
Jodi Picoult: Gyere haza
Gordon Agáta: Kecskerúzs
Sofi Oksanen: Baby Jane
Sara Shepard: Pretty Little Liars
Karafiáth Orsolya: Kicsi Lili
Róbert Katalin: Szívből, színből, igazán
Tore Renberg: Szerettem másképp is
Michael Cunningham: Otthon a világ végén
Ryan Loveless: Ethan és Carter