Zsarnok (King 2.) 131 csillagozás

T. M. Frazier: Zsarnok

Mindenre emlékszem.

De bárcsak ne így lenne!

Amikor a köd hirtelen felszállt az agyamról, , az igazság, amit hónapokon át képtelen voltam felidézni, végül napvilágra került.

Ám a remélt megkönnyebbülés nem jött el, és most sokkal jobban félek, mint amikor King ágyához bilincselve ébredtem fel.

Az igazsághoz ugyanis sötét titkok is társulnak, amiket sosem lett volna szabad megtudnom.

A szeretteim életét teszem kockára, ha bevallom, hogy visszatértek az emlékeim, vagy ha a tetovált pasas segítségét kérem, aki a szívem és a lelkem birtokolja.

Nem tudom, hogy képes vagyok-e ellenállni a Kinghez fűződő vonzalmamnak, amely napról napra erősödik.

Már így is többször megmentette az életem. Most rajtam a sor, hogy megtegyem, amit kell.

Még ha valaki máshoz is kell feleségül mennem…

Romantika és erotika thrillerrel fűszerezve – a tökéletes recept az olvasói szívek megdobogtatásához.

Élvezd a sodrását!

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rázós könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
296 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634574965 · Fordította: Beke Cz. Zsolt
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
296 oldal · ISBN: 9789635614370
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
296 oldal · ISBN: 9789635614387

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Brantley King ’King’ · Samuel Clearwater ’Preppy’ · Bear · Doe


Kedvencelte 27

Most olvassa 17

Várólistára tette 102

Kívánságlistára tette 116

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Enikő_Darai_Enii P>!
T. M. Frazier: Zsarnok

Igen, pont erre gondolok minden egyes alkalommal, amikor egy könyvet irdatlan függővéggel zárnak le! Ilyen egy igazán jó folytatás! King még mindig kedvenc! Nem tudom elítélni, megbélyegezni, egyszerűen képtelen vagyok figyelmen kívül hagyni azt a csodálatos szívét, még ha rendesen el is van rejtve a mögé a nagy, kitetovált, mocskos szájú ember mögé. Becsülöm, mert kifejezni sem lehet mennyi mindent megtesz, feláldoz a szeretteiért. Doe szintén egy csoda lány. Hiába fiatal, sokkal több tapasztalata van az élet terén, mint másoknak. Ebből a tapasztalatból tud építkezni, tanulni és a végére egy igazán tökös csaj vált belőle. Nem mintha előtte ne lett volna az. Tanner már az elején gyanús volt nekem, sántított vele valami, így nem lepődtem meg azon, amit kapott. Izgalmas cselekmény, jó pár fordulat és szerethető karakterek jellemezték ezt a könyvet is, ebből kifolyólag egy pillanatra nem hagyott unatkozni. Remélem Bear könyvei is elérnek lefordítva az olvasókhoz, mert azok még ezt is túlszárnyalták az én szemszögemből!

5 hozzászólás
Hddorka P>!
T. M. Frazier: Zsarnok

Ha az gondolod, hogy az első rész során már megtapasztaltál minden sötét és kegyetlen dolgot, akkor rettentő nagyot tévedtél. Mert ez a rész még kegyetlenebb, még durvább. Simán lekörözte Kinget a Zsarnok. És amit tartogat… Wtf
Komolyan leborulok T.M. Frazier elé, sőt még imába is foglalom a nevét, hogy ezt a folytatást így összehozta.
A történet ott folytatódik, ahol az első rész véget ért. Azt gondoltam, hogy ez sem lesz egyszerű, de ami itt történt, azt álmomba sem gondoltam volna. Nem győztem kapkodni a fejem. Egyik esemény durvább volt, mint a másik. Főleg ahogy Doe folyamatosan nyeri vissza az emlékezetét. Sok-sok titokra fény derül, és voltak ott nem kis meglepetések is. Nagyon beteg könyv, de rettenetesen izgalmas, nem tudtam letenni. Ez a történet a romantikus kategória legalját súrolta. King ebben a részben egy sötét lovag fényes páncélban, pisztollyal a kezében, aki tűzön-vízen, át harcol azért, akit szeret. Doe nagyszerű, egy igazi harcos természet. Az élet embert próbáló akadályokat gördített az útjába, ennek ellenére nem törik meg. Harcol, kerüljön az bármibe is.
spoiler pedig …nincs rá szó, hogy mennyire beteg pszichopata, beteg állat vagy!!
Összességében nagyon tetszett a könyv. Öt csillag nem is elég. Egy igazi sötét, olykor komor hangulatú történet, a végén némi üde színfolttal tarkítva. Tagadhatatlanul igazi Rázós könyv.

Sippancs P>!
T. M. Frazier: Zsarnok

Ha az első részben bombát dobott le az írónő, akkor ebben a részben atombomba robbant. spoiler, komolyan?! Az állam akkorát koppant, hogy még most is sajog. Micsoda beteg és zseniális húzás volt ez, kérem szépen! Pedig az első 150 oldal után alig akartam folytatni, annyira untatott a cselekmény, de a második fele, az minden pénzt megért. Egyedül azt nem tudom megbocsátani az írónőnek, hogy Doe-t spoiler, nekem ez nagyon nem hiányzott a történetből, egyébként le a kalappal, ilyen egy jó folytatás.
Bízom benne, hogy Bear könyvére nem kell majd 2,5 évet várni, Preppy könyveiről nem is beszélve.

7 hozzászólás
Réka0128 P>!
T. M. Frazier: Zsarnok

„Nem akartam fehéret viselni és angyalként viselkedni, amikor magával az ördöggel éltem és estem szerelembe.”

Jól tettem, hogy újraolvastam az első kötetet mielőtt ebbe belekezdtem, mert a történet ott folytatódik, ahol az előző részben véget ért. A könyv feléig szinte csak Doe szemszögéből vannak fejezetek, nagy hangsúlyt fektetve a visszaemlékezéseire. Eleinte féltem, hogy unalmassá válik és nem fogja hozni az első rész színvonalát, de tévedtem. Eszméletlenül izgalmas, sötét és kegyetlen. Elég sok titokra fény derül és fordulatokban sincs hiány. Ahhoz képest, hogy mennyire durva könyv, a befejezés elég cukormázas lett. :)
Doe hazakerül a családjához és elkezd emlékezni, így egy teljesen más oldalát is megismerhetjük. Ennek ellenére igyekszik annak az erős és független lánynak is megmaradni, akivé King mellett vált. King ebben a részben már egy sokkal érzelmesebb oldalát is megmutatja, ami nagyon jól állt neki. Preppy felbukkanását nagyon ötletesen oldotta meg az írónő. :) Amikor elkezdtem a könyvet nagyon kíváncsi voltam vajon ki lehet a Zsarnok. Nem gondoltam volna, hogy egy igazi pszichopata lesz az illető…
Annyira jó lenne, ha a kiadó folytatná a sorozatot, mert Bear és Preppy története is nagyon érdekelne.

Patika23 P>!
T. M. Frazier: Zsarnok

Meg merem kockáztatni, hogy ez a rész, jobban tetszett, mint az előző.
Brutális volt, akciódús jelenetekkel és erotikával fűszerezve.
Doe visszakerül a szülői házba, ahol szép fokozatosan elkezd emlékezni a múltjára.
King ebben a részben is hozta a szokásos formáját, de itt azért már kicsit szerethetőbb karakter volt számomra.
Bevallom, álmomban sem gondoltam volna, hogy ki lehet az a bizonyos zsarnok, de amikor fény derült a kilétére, leesett az állam. Ezután felgyorsulnak az események és brutális kegyetlenséggel tárul elénk a cselekmény.
Végig izgultam, hogy vajon milyen lesz a végkifejlet, de szerencsére nem okoztak csalódást az utolsó oldalak. :)
Tetszett nagyon, ahogy az írónő 'visszahozta' nekünk Preppy-t. ☺️
Szívmelengető és nagyon megható volt, amikor King a karjaiba vehette a kislányát. ♥
Méltó befejezése ez a könyv King és Doe történetének. :)

Ács_Milán>!
T. M. Frazier: Zsarnok

Az első rész befejezése teljesen kiakasztott, ugyanis akkor még nem volt a kezemben a folytatás. Akkor azt gondoltam, hogy az írónő ezzel a befejezéssel beültetett rendesen a hintába, mert nem is akartam elhinni ami ott történt.

Így, a második rész elolvasása után, azt kell mondanom, hogy teljesen leesett az állam a folytatástól. Úgy gondolom, hogy erre a részre érdemes volt várni.

Ismételni tudom önmagam, mert a folytatás is – csakúgy, mint az első rész – nagyon jól megírt, a szereplők továbbra is zseniálisan kitalált karakterek. Továbbra sem tucat történet, izgalmas és meglepetésekben gazdag a történet.

Számomra a Zsarnok személye nagy meglepetést okozott. Az utolsó pillanatig nálam homály volt.
Nagyon jót tett a regénynek, hogy ennyire részletesen leírta az írónő Doe emlékeit, mert így az olvasó számára egy teljesen érthető és egész történet tárul a szeme elé.
Nagyon tetszett, hogy Preppynek is jutott egy kis szerep ebben a részben.
A befejezés nem igazán passzolt ide, mert túlságosan rózsaszínre sikerült, már-már a hihetetlen és sok kategória volt ez.
Bízom benne, hogy a kiadó a sorozat többi részét is ki fogja adni a jövőben.

kocybaba P>!
T. M. Frazier: Zsarnok

Nem volt könnyű kiböjtölni ezt a részt, de csak megérte a várakozást. Tartotta a színvonalat és továbbra sem vesztett nem épp finomkodó stílusából, sőt(!), ahogy a 18-as karika se véletlen… fel lehet kötni a gatyát. De hát Kinget sem a visszafogottságáról ismerhettük meg, ami most se változott, mocskos szájával, ledózeroló modorával, mégis ha nem is villog vele, bizton tudhatjuk, hogy ott az a nagy szíve. Doe-val, – aki talán a legkeményebb kis csaj akiről olvastam –, vad egy páros az övék, olyannyira, hogy sokszor nem győztem hessegetni magam a köztük lévő tűz miatt. Külön örömömre Preppy is ügyesen be lett vonva a történetbe, nehogy megfeledkezzünk róla nem mintha menne és Bear sztorija is szépen elő lett vezetve. A Zsarnok kiléte pedig abszolút meglepett, és azt a r*hadt mi bontakozott ki a háttérben. Kiszámíthatósággal nem lehet vádolni a történetet, amely istenesen odacsap, hogy a végén egy kis rózsaszín felhőben feloldozást nyújtson. Csak könyörgöm, jöhetnének gyorsabban azok a folytatások.:$

turanett P>!
T. M. Frazier: Zsarnok

Két évet vártam a folytatásra, amit egy délután alatt kivégeztem. Na ez már jelent valamit. :D
A történet ott folytatódik, ahol a King befejeződött. Mennyi mindent történt, csak kapkodtam a fejem. Mivel King és Kölyök időlegesen szétváltak, így két szálon folytak az események. Doe vissza került a családjához és próbál beilleszkedni, de nem igazán megy neki. Aztán nagy titokra bukkan, ami eléggé felkavaró. spoiler spoiler King is rázós helyzetekbe keveredik. Bear-t nagyon sajnáltam. off A vége nagyon cuki volt, főleg, ott is volt egy kis meglepetés. spoiler

Zso89 P>!
T. M. Frazier: Zsarnok

Nem találom a szavakat.❤❤❤
Megérte kivárni a folytatást de nagyon nagyon remélem hogy a kiadó folytatja a további részek kiadását,kevesebb várakozási idővel.
Nem tudtam letenni.❤❤❤
Az előző részt talán de csak talán egy hangyányival éreztem ütősebbnek mint ezt,közben pedig mégsem.
Mindkettő ütött nem is kicsit csak máshogy.
Azt hittem nagyobb hangsúly lesz dark romance szálon,volt is csak az elsőhöz képest kevesebb.
Ami nem baj,mert valahogy mégis más volt.
Tetszett hogy ugyanott folytatódott a történet ahol az előző abba maradt.
Doe még mindíg a kedvenc női karaktereim közé tartozik.
Sammy-t megzabáltam annyira cuki volt.☺
Ha lehetséges még erősebb,határozottabb nő vált belőle.
KingKingKing ❤❤❤
Azt kell mondjam „finomabb” kiadásban nem is lettél volna a kedvencem.
Számomra így vagy tökéletes.
Még mindíg egy talpig férfit látok benned aki bárkit és bármit megszerez bármi áron.❤❤❤
Bear ❤❤❤
Még mindíg imádlak.
Nagyon várom az ő részét is,szeretném sokkal jobban megismerni.
Drága Preppy ❤❤❤ még mindíg hiányzol…
spoiler
Tanner
Nagyon vegyes érzéseim voltak vele kapcsolatban.
Őszinte leszek engem spoiler
Tudtam hogy valami nem stimmel de erre nem számítottam hogy spoiler
A végét azért sikerült megkönnyeznem.
spoiler
Remélem a sorozat összes részét kiadják és a magaménak tudhatom ezeket a gyöngyszemeket.
Biztos újraolvasós lesz.
Ez a rész is a kedvencek között sorakozik.❤❤❤❤

3 hozzászólás
Evika82 P>!
T. M. Frazier: Zsarnok

Az a durva, hogy 2 évet vártam erre a folytatásra, és kiolvastam 2 nap alatt…
Piszok jó volt ez a rész is. Remek szereplők, izgalmas, szenvedélyes, sokszor megdöbbentő történet.
Csak azért tartott két napig az olvasása, mert visszafogtam magam, hogy tovább élvezhessem a sztorit. Ha igazán belehúztam volna 4 órahosszáig sem tartott volna az olvasás.
Nagy kedvenc lett ez a könyv is.
Akarom a folytatásokat!!!
Bear törzénete is biztos kiba….t jó lesz. ;)
♥♥♥


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

Nem igazán érdekelt, mondjuk. A rendszer azt csinálhat velem, amit csak akar. A rendszerhez tartozom, de kurvára nem vagyok az övék. Soha az életben nem leszek az övék.
Egyedül Doe-é vagyok.
Testestül és elfeketedett lelkestül.

Könyvmolyképző KU>!

Csak percek teltek el azóta, hogy megöltem egy embert.
De hosszú ideje nem éreztem ilyen örömet miatta.
Még soha nem tapasztaltam ekkora adrenalinlöketet, ettől még egy halott is életre kelt volna.
Teljesen elszálltam tőle.
Életben tartott.

Könyvmolyképző KU>!

Azóta, hogy az emlékeim nélkül magamhoz tértem, az életem hihetetlen események hatalmas, kibogozhatatlan káosza lett. Mindig, amikor ostoba módon azt hittem, sikerül kibogozni a szálakat, azok csak még jobban összegubancolódtak, amíg fojtogatni nem kezdtek, és esélyt sem láttam arra, hogy bármi jó kisülhet abból, hogy életben maradtam.
Kiszipolyozta a remény utolsó cseppjét is.

Evika82 P>!

„- Megesik, hogy az ember egyszerre haragszik valakire, és mégis szereti azt a valakit.”

50. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Doe
Zso89 P>!

Ha valamit jól akarsz csinálni, akkor csináld magad.

evi1234>!

– Mi, te meg én, összefogunk házasodni – mondta King. – Én szeretlek téged, te is szeretsz engem, szóval itt az ideje, hogy gyerekek rohangáljanak körülöttünk a házban. De én nem kérlek erre, mert az úgy tűnhetne, hogy ebbe az egészbe van beleszólásod. Ezért is mondom azt, hogy nem, nem kérem meg a kezed.

278. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brantley King ’King’
Zso89 P>!

– Vagy rám nézel, vagy mész vissza a vízbe.
– Baszd meg! – köptem ki. King ismét el akart hajítani, de nem hagytam, hogy felemeljen, így inkább ő bukott alá és rántott magával engem is.
King kidugta a fejét a vállig érő vízből, én pedig még mindig a karjai között ficánkoltam, mire a csípőmbe mélyesztette a hüvelykujját.
– Minden sokkal könnyebb volt, amikor még féltél tőlem.

Zso89 P>!

Egymás érintésébe beleveszve, egymás terébe olvadva álldogáltunk egy darabig, a másik illatát belélegezve.
Egy idő után azonban már ez is kevés volt.
Számunkra ez mindig kevés volt.

evi1234>!

Nem akartam fehéret viselni és angyalként viselkedni, amikor magával az ördöggel éltem és estem szerelembe.

155. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Doe
Black_widow >!

Nem elég, ha életben vagy, kezdj el élni.

Kapcsolódó szócikkek: Brantley King ’King’ · Doe

Hasonló könyvek címkék alapján

Bethany-Kris: Titokzatos és tüzes
L. J. Shen: A csóktolvaj
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Ilona Andrews: Áradó hold
Laurelin Paige: Utolsó csók