Tyrant (King 2.) 44 csillagozás

T. M. Frazier: Tyrant T. M. Frazier: Tyrant T. M. Frazier: Tyrant

I. Remember. Everything.

Only now I wish I didn't.

When the fog is sucked away from my mind like smoke through a vacuum, the truth that has been beyond my reach for months finally reveals itself.

But the relief I thought I would feel never comes, and I'm more afraid now than I was the morning I woke up handcuffed in King's bed.

Because with the truth comes dark secrets I was never meant to know.

I will put the lives of those I love most at risk if I let on that my memory has returned, or if I seek help from the heavily tattooed felon who owns me body and soul.

I don't know if I'm strong enough to resist the magnetic pull toward King that grows stronger every day.

He's already saved me in more ways than one. Now it's my turn to do whatever it takes to save him.

Even if that means marrying someone else…

>!
276 oldal · ISBN: 9781682304723
>!
230 oldal · ASIN: B00ZGEWUWQ
>!
CreateSpace, Washington, 2015
276 oldal · puhatáblás · ISBN: 1512273996

1 további kiadás


Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Brantley King ’King’ · Samuel Clearwater ’Preppy’ · Doe · Bear · Ramie Price · Samuel 'Sammy' · Tanner


Kedvencelte 3

Most olvassa 2

Várólistára tette 27

Kívánságlistára tette 11

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
T. M. Frazier: Tyrant

Azt a rohadt, ez nem semmi egy befejezés volt! A két kötet tényleg olyan, mintha kettévágták volna a könyvet. Ugyanis ez a rész ott folytatódik, ahol az előző véget ért. Doe szép lassan elkezd emlékezni, és itt jönnek a meglepetések. Megismerhetünk egy igazi pszichopata vadbarmot, aki semmitől sem riad vissza. Ez a történet dark része, a romance-ot meg megkapjuk a végén.
Nagyon izgalmas és lebilincselő történet, és, mint már az első résznél is írtam, nem kell tőle annyira félni. King kész romantikus hős lesz a végére. Vagy nem. Olvassátok el!

9 hozzászólás
>!
gabiica P
T. M. Frazier: Tyrant

Már amikor letettem az első könyvet, tudtam, hogy azonnal akarom olvasni a folytatást, hiszen sejthető volt, hogy sokkal több van itt, mint azt az első könyv befejezésénél gondolná az ember.
Eszméletlenül izgalmas volt, sejtettem, hogy sötét lesz, de hogy ennyi fordulatot és ennyi kegyetlenséget hozzon, arról nem is álmodtam volna.
Ez teszi teljessé a történetet. Letehetetlen, a cselekmény tényleg fordulatokban gazdag, nagyon izgalmas volt. Eszméletlenül jó, ez a rész tökéletessé tette számomra a történetet!

>!
Tamlilla
T. M. Frazier: Tyrant

Imádtam! ♥♥♥
Kemény volt ez a rész, felülmúlta az előzőt, de nem sokkal. Bár ezt inkább úgy kell értelmezni, hogy az is kib… tt jó volt, ez pedig megkoronázta.
King nagyon szorult helyzetbe kerül, Pup pedig megtudja honnét is jött, kik az igazi szülei, de korántsem tudja meg az igazságot.
Persze a végére az is kiderül, de addig még kemény küzdelmek és harcok várják a hőseinket!
Kalandra fel, olvassátok!

1 hozzászólás
>!
Ms_thebetty P
T. M. Frazier: Tyrant

Oh, my sweet baby Jesus! What the f***ing f**k was this?

Gyerekek, ez valami brutálisan fantasztikus volt!
És ez a két szó pont tökéletesen le is írja az egész könyvet. Brutális a pszichopata shithead Tenner miatt, brutális King és Doe küzdelmei miatt, brutális, mert valósághű, brutális, mert őszinte. Viszont minden elemében fantasztikus. Miss Frazier kiemelkedő könyvet alkotott. Letaglózott és függővé tett. Köszönöm. ♥

King. Brantley King. Te szemét, mocsok Brantley King! Annyiszor ríkattál meg, hogy a végére már nem is számoltam, viszont minden porcikám imádott érte. Tiéd a szívem! ♥

4 hozzászólás
>!
Szilvi00 P
T. M. Frazier: Tyrant

„Whatever you do, don’t trust the tyrant."

Hogy az a jó…! Tanulhattam volna az előző könyvekből! Mekkora balfék vagyok! Na de fátylat rá, elviselem ezt a nagy pofont. Megérdemlem. Az történt ugyanis, hogy a könyv közepe tájékán elkezdtem magamban nyafogni, elégedetlenkedni, bosszúskodni. Lankadt az érdeklődésem, nem figyeltem eléggé Doe visszaemlékezéseinél, csak King-re és Bear-re koncentráltam, illetve az álszent Szenátort szidalmaztam gondolatban. Jól ráfáztam! Pár órával a vége előtt, rám is lecsapott Tyrant haragja, gyilkos indulata és aberált énje. A sorozathoz méltó, sötét dolgokkal teli útra kanyarodtak az események. Lélegzet-visszafojtva vártam a finálét és nem kellett csalódnom.
King és Doe nem lett akkora kedvenc, mint Jake és Abby könyve, de nagyon szerettem. Mindig emlékezni fogok erre a sorozatra és King (Rob Shapiro) hangjára. Valahányszor elmondta, hogy „Pup, you’re mine.”, én a fellegekben jártam!

4 hozzászólás
>!
brygusz
T. M. Frazier: Tyrant

Fogalmam sincs mit írjak, őszintén. Annyira a könyv hatása alatt vagyok, hogy nem tudom rendesen megfogalmazni mit is gondolok valójában.
Ez a könyv darabokra tört és a végén újra egésszé tett, de a törések nyoma ott maradt.
A brutalitás ellenére imádtam a könyvet, mert nem hétköznapi, nem sablonos. Olyan karaktereket ismertem meg, akiket nem ismerhetek meg bármelyik könyvben. King és Doe/Ray karakterei örökké velem maradnak. Bebizonyították milyen erős is tud lenni az ember, ha a családjáról van szó, mint lelkileg és testileg is.
Az írónő előtt pedig le a kalappal, hogy ezt a történetet így, ilyen formában megírta.
Az 5* nem fejezi ki, hogy mennyit ér ez a könyv valójában!

spoiler

>!
Nüx_Játékterme P
T. M. Frazier: Tyrant

Szerintem sokat elmond a könyvről, hogy a nyaraláson egy táskányi papírkönyv nálam volt, és hozzájuk sem nyúltam, mert amikor olvasni volt időm, Frazier könyveit bújtam a Kindle-ömön.
Nagyon jó volt ez a könyv is, fordulatos volt, de én az elején még pluszban túlkombináltam. :D spoiler
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz Bearrel.

4 hozzászólás
>!
Bleeding_Bride ISP
T. M. Frazier: Tyrant

Ez a kötet pöpec kis krimi szálat fűzött a King mellé.
Várható volt, hogy Doe-nak ha visszatér a múltja, az meglepetésekkel lesz tele, de beismerem, hogy a „Tyrant” személye nekem már akkor gyanúsan bűzlött, amikor a King végén kis ártatlanul beletoppant a történetbe. Bár a megmentő prosti személye ledöbbentett. Összességében nagyon izgalmas volt, élveztem. Tetszett, hogy King és Doe kapcsolatába nem fűztek fölösleges hiszti-köröket, és nem tetézték a saját bajukat az ilyen sztorikban megszokott macska- egér játszmákkal. Talán azért a legvégén felfutott a szemöldököm, ez a hirtelen nagycsaládos kertvárosi fílinges lezárás keserédesnek hatott.
Viszont Preppy jelenléte díjat érdemel, az megdobogtatta a szívemet,

>!
felícia97
T. M. Frazier: Tyrant

Úristen de jó volt! Durván lekörözte az első részt pedig az se volt azért piskóta,de T. M. Frazier engem a Tyrant-al vett meg magának kilóra.Nem tudom lehet hogy befolyásolt kicsit az is hogy eredetiben olvastam,mert sokszor számomra így jobban átjön a történet,de igazából ez nem is fontos mert rohadtul élveztem.Címeres ökör lettem volna ha nem folytatom,pedig picit gondolkodtam rajta,hogy majd máskor,de jó döntést hoztam.Izgalmas,brutális és érzelmek végtelen sorát váltja ki az olvasóból;nem volt egy perce se amit untam volna.Míg az előző rész inkább King-re,az ő megismerésére,Doe-val való találkozására helyezte a hangsúlyt,itt most Doe került a középpontba.Szép lassan ahogy halad a történet válaszokat kapunk mindenre,a végén pedig olyan meglepetés vár minket amire nem számítottam.Persze kicsit már gyanakodtam ahogy közeledtünk a fináléhoz,de még így is megdöbbentő volt számomra.King és Doe közötti kötelék nekem most jött át maradéktalanul,bár ebben szerintem szerepet játszik az is hogy ugye a korábbi részben már betekintést kaptunk a kapcsolatukba,ami itt csak tovább fejlődik.Mindenesetre most sokkal hihetőbbnek és jobbnak éreztem.Doe-t ebben a kötetben nagyon megszerettem.Eddig is bírtam a nagy száját és azt hogy képes kiállni magáért,ugyanakkor persze sajnáltam is a sorsáért,most viszont még inkább éreztem milyen bátor és erős hősnő,pláne azok után amiket ki kellett állnia.King-ről is vegyesek voltak a gondolataim korábban,és azt nem mondom ugyan hogy egyet is értettem a döntéseivel és az életformájával,de részben megértettem miért is lett az aki.A Tyrant-ban őt is jobban meg tudtam szeretni,és örültem hogy az érzelmei mellett se vált romantikus hőssé mert az hazavágta volna sztorit.Nem is változtatnék semmin se,mert pont így volt jó az egész minden szempontból.A mellékszereplők közül még mindig Preppy a number one spoiler de Bear sztorijára is nagyon kíváncsi vagyok most már,mert őt is sikerült megkedvelnem így a második rész végére.Szóval biztos hogy még idén nyáron sort kerítek az ő történetére.Magam se hittem volna hogy a második kötet ennyire magával ragad,de nem véletlen az a 98% .Abszolút újraolvasós kategória nálam. Nem hiszem hogy valaha elfelejtem King és Doe történetét,ami rádöbbent minket hogy nem mindig a rosszfiúk az igazán gonoszak. :)

3 hozzászólás
>!
Szimirza P
T. M. Frazier: Tyrant

Tökéletes! Ennél többet nem tudok mondani! Tessék elolvasni!


Népszerű idézetek

>!
Bleeding_Bride ISP

“In this world, there is very little I believe in, Pup. But I believe we belong together."
„You don't believe in God?” I asked.
"No, Pup. The only thing I have faith in, is you.”

Kapcsolódó szócikkek: Brantley King ’King’ · Doe
>!
Cicu

He took my girl. He wanted to take my life.
His payment would be in blood.

Kapcsolódó szócikkek: Brantley King ’King’
>!
Cicu

“Why her?”

I shrugged. “I don’t know,” I answered honestly. “It’s just another fact. Just like the sky is blue. The grass is green.” I shrugged. “She’s mine. Just is. Just know it.”

Kapcsolódó szócikkek: Bear · Brantley King ’King’
>!
CsepAdri

“You can be pissed off and still love someone at the same time,”

>!
CsepAdri

I’m not afraid of you anymore, I’m only afraid of a life without you.

>!
Ms_thebetty P

He spoke into my hair, his breath warm against my scalp. “Oh, Pup. I’m pretty sure even death couldn’t keep me from you.”

Chapter 19

Kapcsolódó szócikkek: Brantley King ’King’
>!
Bleeding_Bride ISP

“I wasn’t about to wear white and pretend to be an angel when I’d lived and fallen in love with the devil.”

Kapcsolódó szócikkek: Doe
>!
Ms_thebetty P

We’re a forever kind of thing.

Chapter 34

Kapcsolódó szócikkek: Brantley King ’King’ · Doe
>!
viru

I wasn’t just any man.
I had things to live for. People to live for.
My girls. Bear. Grace.
My family.


A sorozat következő kötete

King sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

M. Robinson: El Diablo (angol)
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit
L. J. Shen: The Kiss Thief
Vi Keeland: Beautiful Mistake
Sarah Brianne: Lucca
Alexis Abbott: Owned by the Hitman
Jessica Bird: Leaping Hearts
L. J. Shen: Sparrow (angol)
Jessica Park: Flat-Out Love