Tyrant (King 2.) 69 csillagozás

T. M. Frazier: Tyrant T. M. Frazier: Tyrant T. M. Frazier: Tyrant

I. Remember. Everything.

Only now I wish I didn't.

When the fog is sucked away from my mind like smoke through a vacuum, the truth that has been beyond my reach for months finally reveals itself.

But the relief I thought I would feel never comes, and I'm more afraid now than I was the morning I woke up handcuffed in King's bed.

Because with the truth comes dark secrets I was never meant to know.

I will put the lives of those I love most at risk if I let on that my memory has returned, or if I seek help from the heavily tattooed felon who owns me body and soul.

I don't know if I'm strong enough to resist the magnetic pull toward King that grows stronger every day.

He's already saved me in more ways than one. Now it's my turn to do whatever it takes to save him.

Even if that means marrying someone else…

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
276 oldal · ISBN: 9781682304723
>!
230 oldal · ASIN: B00ZGEWUWQ
>!
CreateSpace, Washington, 2015
276 oldal · puhatáblás · ISBN: 1512273996

1 további kiadás


Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Brantley King ’King’ · Samuel Clearwater ’Preppy’ · Doe · Bear · Ramie Price · Samuel 'Sammy' · Tanner


Kedvencelte 3

Most olvassa 5

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 12

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
T. M. Frazier: Tyrant

Azt a rohadt, ez nem semmi egy befejezés volt! A két kötet tényleg olyan, mintha kettévágták volna a könyvet. Ugyanis ez a rész ott folytatódik, ahol az előző véget ért. Doe szép lassan elkezd emlékezni, és itt jönnek a meglepetések. Megismerhetünk egy igazi pszichopata vadbarmot, aki semmitől sem riad vissza. Ez a történet dark része, a romance-ot meg megkapjuk a végén.
Nagyon izgalmas és lebilincselő történet, és, mint már az első résznél is írtam, nem kell tőle annyira félni. King kész romantikus hős lesz a végére. Vagy nem. Olvassátok el!

9 hozzászólás
Szilvi00 P>!
T. M. Frazier: Tyrant

„Whatever you do, don’t trust the tyrant."

Hogy az a jó…! Tanulhattam volna az előző könyvekből! Mekkora balfék vagyok! Na de fátylat rá, elviselem ezt a nagy pofont. Megérdemlem. Az történt ugyanis, hogy a könyv közepe tájékán elkezdtem magamban nyafogni, elégedetlenkedni, bosszúskodni. Lankadt az érdeklődésem, nem figyeltem eléggé Doe visszaemlékezéseinél, csak King-re és Bear-re koncentráltam, illetve az álszent Szenátort szidalmaztam gondolatban. Jól ráfáztam! Pár órával a vége előtt, rám is lecsapott Tyrant haragja, gyilkos indulata és aberált énje. A sorozathoz méltó, sötét dolgokkal teli útra kanyarodtak az események. Lélegzet-visszafojtva vártam a finálét és nem kellett csalódnom.
King és Doe nem lett akkora kedvenc, mint Jake és Abby könyve, de nagyon szerettem. Mindig emlékezni fogok erre a sorozatra és King (Rob Shapiro) hangjára. Valahányszor elmondta, hogy „Pup, you’re mine.”, én a fellegekben jártam!

>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2015
ASIN: B016E2X392 · Felolvasta: Molly Glenmore, Rob Shapiro
8 hozzászólás
gabiica P>!
T. M. Frazier: Tyrant

Már amikor letettem az első könyvet, tudtam, hogy azonnal akarom olvasni a folytatást, hiszen sejthető volt, hogy sokkal több van itt, mint azt az első könyv befejezésénél gondolná az ember.
Eszméletlenül izgalmas volt, sejtettem, hogy sötét lesz, de hogy ennyi fordulatot és ennyi kegyetlenséget hozzon, arról nem is álmodtam volna.
Ez teszi teljessé a történetet. Letehetetlen, a cselekmény tényleg fordulatokban gazdag, nagyon izgalmas volt. Eszméletlenül jó, ez a rész tökéletessé tette számomra a történetet!

Ms_thebetty>!
T. M. Frazier: Tyrant

Oh, my sweet baby Jesus! What the f***ing f**k was this?

Gyerekek, ez valami brutálisan fantasztikus volt!
És ez a két szó pont tökéletesen le is írja az egész könyvet. Brutális a pszichopata shithead Tenner miatt, brutális King és Doe küzdelmei miatt, brutális, mert valósághű, brutális, mert őszinte. Viszont minden elemében fantasztikus. Miss Frazier kiemelkedő könyvet alkotott. Letaglózott és függővé tett. Köszönöm. ♥

King. Brantley King. Te szemét, mocsok Brantley King! Annyiszor ríkattál meg, hogy a végére már nem is számoltam, viszont minden porcikám imádott érte. Tiéd a szívem! ♥

4 hozzászólás
Tamlilla >!
T. M. Frazier: Tyrant

Imádtam! ♥♥♥
Kemény volt ez a rész, felülmúlta az előzőt, de nem sokkal. Bár ezt inkább úgy kell értelmezni, hogy az is kib… tt jó volt, ez pedig megkoronázta.
King nagyon szorult helyzetbe kerül, Pup pedig megtudja honnét is jött, kik az igazi szülei, de korántsem tudja meg az igazságot.
Persze a végére az is kiderül, de addig még kemény küzdelmek és harcok várják a hőseinket!
Kalandra fel, olvassátok!

1 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!
T. M. Frazier: Tyrant

Igen, pont erre gondolok minden egyes alkalommal, amikor egy könyvet irdatlan függővéggel zárnak le! Ilyen egy igazán jó folytatás!
King még mindig kedvenc! Nem tudom elítélni, megbélyegezni, egyszerűen képtelen vagyok figyelmen kívül hagyni azt a csodálatos szívét, még ha rendesen el is van rejtve a mögé a nagy, kitetovált, mocskos szájú ember mögé. Becsülöm, mert kifejezni sem lehet mennyi mindent megtesz, feláldoz a szeretteiért.
Doe szintén egy csoda lány. Hiába fiatal, sokkal több tapasztalata van az élet terén, mint másoknak. Ebből a tapasztalatból tud építkezni, tanulni és a végére egy igazán tökös csaj vált belőle. Nem mintha előtte ne lett volna az. Tanner már az elején gyanús volt nekem, sántított vele valami, így nem lepődtem meg azon, amit kapott.
Izgalmas cselekmény, jó pár fordulat és szerethető karakterek jellemezték ezt a könyvet is, ebből kifolyólag egy pillanatra nem hagyott unatkozni. Rendkívül kíváncsi lettem Bear-re, szerencse, hogy már a Kindle-ömön vár a Lawless!

9 hozzászólás
Brigi__>!
T. M. Frazier: Tyrant

Fogalmam sincs mit írjak, őszintén. Annyira a könyv hatása alatt vagyok, hogy nem tudom rendesen megfogalmazni mit is gondolok valójában.
Ez a könyv darabokra tört és a végén újra egésszé tett, de a törések nyoma ott maradt.
A brutalitás ellenére imádtam a könyvet, mert nem hétköznapi, nem sablonos. Olyan karaktereket ismertem meg, akiket nem ismerhetek meg bármelyik könyvben. King és Doe/Ray karakterei örökké velem maradnak. Bebizonyították milyen erős is tud lenni az ember, ha a családjáról van szó, mint lelkileg és testileg is.
Az írónő előtt pedig le a kalappal, hogy ezt a történetet így, ilyen formában megírta.
Az 5* nem fejezi ki, hogy mennyit ér ez a könyv valójában!

spoiler

rebeka202 P>!
T. M. Frazier: Tyrant

Te. Jó. Ég!!!! ❤

Ez egy nagyon megrázó, durva, nyers, szexi, szerelmes, igazi, valós történet volt. Annyira sok minden volt benne egyszerre, hogy le sem tudom írni. Csak úgy kapkodtam a fejem, főleg úgy a könyv közepétől. El sem hiszem, hogy a felét azt MA olvastam el. Nem bírtam a szemem felemelni róla, annyira lekötött!!
Tökéletes befejezése volt King és Doe történetének. Maga a történek híven tükrözte a szerelmüket: néha durva, néha vad de mégis igazi és VALÓS!! A könyv is ilyen volt.
Maga a sorozat és a sztori az nem hétköznapi, annyira más, annyira nyers de mégis lenyűgözött. Az írónő az valami hatalmasan tud írni Igazi szereplőket tud kreálni, valós érzelmekkel, nem közhelyekkel teleaggatva. Olyan fordulatokat tud csempészni a történetbe, hogy dobom a hátast. Az elejétől a végéig imádtam ezt a könyvet, úgy ahogyan az első részt! ❤
Már az elején gondoltam, hogy ez sem fog kevesebb élményt nyújtani mint az előző, de hogy itt is ennyire felborzolja a kedélyeket az írónő, azt azért nem gondoltam. Hogy ebbe is annyi váratlan fordulatot és izgalmat tud belevinni mint az ezt megelőző kötetbe…. hihetetlen…. hi-he-tet-len!
Határozottan kedvenc ez a sorozat!

Nüx_Játékterme IP>!
T. M. Frazier: Tyrant

Szerintem sokat elmond a könyvről, hogy a nyaraláson egy táskányi papírkönyv nálam volt, és hozzájuk sem nyúltam, mert amikor olvasni volt időm, Frazier könyveit bújtam a Kindle-ömön.
Nagyon jó volt ez a könyv is, fordulatos volt, de én az elején még pluszban túlkombináltam. :D spoiler
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz Bearrel.

4 hozzászólás
Bleeding_Bride IP>!
T. M. Frazier: Tyrant

Ez a kötet pöpec kis krimi szálat fűzött a King mellé.
Várható volt, hogy Doe-nak ha visszatér a múltja, az meglepetésekkel lesz tele, de beismerem, hogy a „Tyrant” személye nekem már akkor gyanúsan bűzlött, amikor a King végén kis ártatlanul beletoppant a történetbe. Bár a megmentő prosti személye ledöbbentett. Összességében nagyon izgalmas volt, élveztem. Tetszett, hogy King és Doe kapcsolatába nem fűztek fölösleges hiszti-köröket, és nem tetézték a saját bajukat az ilyen sztorikban megszokott macska- egér játszmákkal. Talán azért a legvégén felfutott a szemöldököm, ez a hirtelen nagycsaládos kertvárosi fílinges lezárás keserédesnek hatott.
Viszont Preppy jelenléte díjat érdemel, az megdobogtatta a szívemet,


Népszerű idézetek

Bleeding_Bride IP>!

“In this world, there is very little I believe in, Pup. But I believe we belong together."
„You don't believe in God?” I asked.
"No, Pup. The only thing I have faith in, is you.”

Kapcsolódó szócikkek: Brantley King ’King’ · Doe
Cicu>!

He took my girl. He wanted to take my life.
His payment would be in blood.

Kapcsolódó szócikkek: Brantley King ’King’
Cicu>!

“Why her?”

I shrugged. “I don’t know,” I answered honestly. “It’s just another fact. Just like the sky is blue. The grass is green.” I shrugged. “She’s mine. Just is. Just know it.”

Kapcsolódó szócikkek: Bear · Brantley King ’King’
Enikő_Darai_Enii>!

“And who exactly are you?” Bear asked.
“I’m the fucking bad guy.”

1 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!

„I’m pretty sure even death couldn’t keep me from you.”

CsepAdri>!

“You can be pissed off and still love someone at the same time,”

CsepAdri>!

I’m not afraid of you anymore, I’m only afraid of a life without you.

Enikő_Darai_Enii>!

You do not fuck with what’s mine.
It was a lesson he was going to find out the very fucking hard way.

Ms_thebetty>!

He spoke into my hair, his breath warm against my scalp. “Oh, Pup. I’m pretty sure even death couldn’t keep me from you.”

Chapter 19

Kapcsolódó szócikkek: Brantley King ’King’

A sorozat következő kötete

King sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ana Huang: Twisted Love (angol)
Colleen Hoover: Verity (angol)
Cora Reilly: Bound by Hatred
Ker Dukey – K. Webster: Pretty New Doll
Beth Flynn: Nine Minutes
L. J. Shen: Angry God
L. J. Shen: Sparrow (angol)
S. T. Abby: The Risk
Skye Warren: The Castle
Audrey Carlan: Mind