Lawless ​– Törvényen kívül (King 3.) 83 csillagozás

T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül

MEGGYÖTÖRT. MEGTÖRT. ELVESZETT.

Thia mindent elvesztett. Végső elkeseredésében ahhoz a motoroshoz fordul segítségért, akivel gyerekkorában találkozott. Szüksége lenne a szívességre, amit a srác évekkel ezelőtt megígért.

Bear legjobb barátja meghalt, az apja pedig el akarja tenni láb alól. Kisebb gondja is nagyobb a rózsaszín hajú lánynál, akivel egyszer találkozott egy benzinkúton, és többé nem is gondolt rá.

Aztán a lány összevert teste a küszöbén várta.

Ha Bear meg akarja tartani az ígéretét, akkor kockára kell tennie mindent, akár az életét is… és ami a szívéből maradt. Thia összetört és magára maradt. Bear törvényen és bandán kívüli. Kettejüknek esélyük sincs. Majdnem el is hiszik ezt a hazugságot…

Élvezd a sodrását!

T. M. Frazier: Lawless

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rázós könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
288 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635617982 · Fordította: Beke Cz. Zsolt
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
288 oldal · ISBN: 9789635617999 · Fordította: Beke Cz. Zsolt
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
288 oldal · ISBN: 9789635618002 · Fordította: Beke Cz. Zsolt

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Bear · Cynthia 'Thia' Andrews


Kedvencelte 14

Most olvassa 6

Várólistára tette 106

Kívánságlistára tette 95

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Zso89 P>!
T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül

WTF????????
Nem neeem neeeeeem és neeeeeeeeem….ez kib@szottul nem lehet igaz……..nem és nem…….
Miért??????
Drága kedves Írónő mondd miért teszed ezt velünk földi halandókkal?????
Nem hiszem el,ezt nem lehet így befejezni….ez csak valami vicc akar lenni igaz????IGAZ?????
Miért nem szólt senki vagy írták rá hatalmas piros betűkkel hogy „KIB@SZOTTUL FÜGGŐVÉGES VAGYOK,EL NE MERÉSZELJ OLVASNI MÍG NINCS A FOLYTATÁS A KEZEDBEN!!!!!!!!”
A sírás kerülget,mert azt sem tudom hogy mennyit kell várni a folytatásra…..teljesen el vagyok keseredve….. :((((

Thia
Csíptem gyerkőcként és tiniként is egyaránt.☺
Tök@s egy csaj ezt elismerem.
Szimpatikus volt a harcias és kemény csaj modorával.
Hiába volt ennyire fiatal mégsem úgy tekintettem rá.
Sok mindenen ment keresztül és mégsem adta fel.

BearBearBear ❤❤❤
Úgy hiányoztál te morgós medve….❤❤❤
Annyira de annyira vártalak már….❤❤❤
Már az előzőekben is kedvencem voltál,hiába volt a kemény tetovált külső mégis annyi érzelem volt ebben a pasiban hogy nem tudtam nem szeretni….❤❤❤
Bevallom sokkal több szexre számítottam de így sem volt csalódás hogy szinte a könyv utolsó harmadában került sor arra a bizonyos dologra.
Annyira lekötött a cselekmény hogy nem zavart az a szex „hiánya.”
BearBearBear te tetovált,vad,és hihetetlenül szexi félisten….áradozhatnék rólad oldalakat,de inkább elraktározom az élményeimet,érzéseimet veled kapcsolatban….❤❤❤
Voltak pillanatok amikor sokkal de sokkal jobban megérintett Bear mint ahogy azt vártam volna….❤❤❤
Egy felejthetetlen élmény volt számomra és még nincs vége a közös utunknak…..❤❤❤❤❤
Nem kérdés hogy új kedvencet avattam.❤
Polcomon a helye.❤
Szívvel,lélekkel várom a folytatást.❤

Tetszett hogy King és családja elég nagy szerepet kapott ebben a részben.
Preppy te csodálatos csokornyakkendős állat,nagyon hiányzol ám….❤
Jó volt olvasni a beszólásait még így is sikerült megnevettetnie….❤
Azt hiszem elmondhatom hogy minél fájdalmasabb a sorozat annál zseniálisabb….❤❤❤

14 hozzászólás
L_B_Mariann P>!
T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül

EZ MOST KOMOLY?!?! HOGY LEHET ÍGY VÉGE?! EZ ENGEM MOST TELJESEN KIAKASZTOTT! EZ BIZONY NEM SZÉP HÚZÁS!!
Annyira vártam már ezt a részt! ♡
Bear. A Zsarnok-ban azt hittem, hogy megszakad érte a szívem. Ezért is voltam annyira kíváncsi erre a részre… tudni akartam, hogy, hogy van? Mit érez? Mit csinál? Kivel/kikkel van?
Bear mindent megtesz azért, hogy önkívületi állapotban legyen, így nem azon jár folyamatosan az agya ami vele történt és ami miatt (is) el kellett mennie. Rémálmok sem kímélik. Kijelenthetjük azt, hogy lesz@rja a világot, és cseppet sem foglalkoztatja, hogy mi lesz vele. Aztán felbukkan Thia…ez a 18éves lány olyan szinten elcsavarja a fejét, hogy Bear maga sem érti, hogy mi történik vele. Ám az igazság az, hogy Thia már gyerekként beférkőzött a bőre alá..
Megmondom őszintén, hogy én azt hittem már az első pár lap után, hogy itt aztán kő-kövön nem marad… mármint értitek, Bear-ről van szó!!! Azt, hittem, hogy szétfogja marcangolni Thia-t. Ehhez képest teljesen meglepődtem, hogy „visszafogta” magát (a megfelelő pillanatig, persze). Na de a szája azért járt rendesen, mert az ami elhagyta egyáltalán nem volt visszafogott! Mocskos volt, minden egyes gondolata a csajjal kapcsolatban. Nem sokkal később a legfontosabbá vált számára.
Thia. Hát igen. Neki is van sok minden, amit szeretne maga mögött hagyni… Fiatal kora ellenére olyan kemény csaj, hogy csak lestem! Teljesen biztos vagyok benne, hogy megállja majd a helyét, Bear mellett! ♡
Az meg, hogy King és családja is jelen voltak tökéletessé tette a sztorit. Preppy beszólásai is kellettek a történetbe! Egyszerűen szükség volt a jelenlétére! ♡
Amit még hozzá szeretnék fűzni az a borító:
Imádom! ♥☔♥✋♥☂️ Na és ezzel mindent el is mondtam! ;)

2 hozzászólás
Trice29 P>!
T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül

Legszívesebben lepontoznám. Nem szeretem az ilyen húzásokat, amikor nagyobb bevétel reményében szétvágnak 2 részre egy történetet. Itt nem függővégről van szó, hanem puf vége. Ettől sokat romlik az olvasási élmény. :o(((
Egyébként tetszett a történet, csak sok még a kérdőjel. Pont kezdene beélesedni a rész, aztán snitt. A következő részre pedig várjunk éveket. Aki még nem kezdte el olvasni, jobb, ha megvárja a következőt.

7 hozzászólás
B_Kittina P>!
T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül

Ez megint mi volt?!?

Ha azt hitted, hogy Doe és King története volt a durva, nagyon tévedtél, mert ez túltesz rajta.

Bear spoiler az előző két részben nagyon szimpatikussá vált, így örültem, hogy nem sokat kellett várni az Ő történetére. Nagyon kíváncsi voltam, hogy miként dolgozza fel az előző részben elszenvedett „sérelmeket”… A válasz pedig nem igazán lepett meg.
Viszont kapott egy hívást, ami kirángatja ebből a delíriumból…így találkozik Thia-val spoiler

Thia-t egyrészt sajnáltam az sztori elején történt dolgok miatt, valamint a múltja miatt is, de aztán, ahogy haladtam előre az olvassal egy vagány csajjá vált a szememben.

Teljesen hozta az első két rész hangulatát ez a könyv is: mocskos beszédből, durvaságból, feszültségből nem volt hiány.

Az utolsó fejezet… MIÉRT KELL VELÜNK EZT CSINÁLNI?!!!?!!
.. És az a fránya utolsó mondata a könyvnek…
Kérem a következő részt! Most! ♥

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
288 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635617982 · Fordította: Beke Cz. Zsolt
2 hozzászólás
Hópárduc P>!
T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül

Tetszett, a durvasága ellenére is.
A történet kissé kiforratlan, és nem sok minden derül ki a szereplőkről, csak nagyvonalakban.
Jó, megismerni Thiát és Beart. Mindkettőnek nehéz sors jutott az eddigi életük során. Bear lazán szeretné kezelni a dolgokat, de valami már motoszkál benne. Thiának túl korán kellett felnőnie és felelősségteljesen viselkednie a családjáért. Sajnos, mire izgalmas lett és történtek szépen a dolgok, addigra a végére értem….

turanett P>!
T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül

Nagyon vártam a folytatást. King története nagy kedvenc volt, ezért is vártam epekedve, hogy mi is lesz Bear-rel. Na az ő könyve nem ragadt úgy magával, mint King. Thia és Bear találkozása, még a múltba vezethető vissza. Egy tizenkét éves kislánynak adott egy gyűrűt, hogy ha segítség kell, akkor rá számíthat. Ezt persze nem is gondolta komolyan, de Tia máshogy volt ezzel. Természetesen Thia akkor került a motoros közé, amikor Bear már ott hagyta őket, ezért élő célponttá vált. Lett is baja ettől. Mire Bearhez kerül, eléggé megtörték. Ami nekem nem volt tiszta spoiler Maga a történet nem volt olyan pörgős, de mégis élvezhető volt. Megkedveltem őket, és még Kingékből is kaptam nem keveset. Természetesen ez is függő véges, amitől a falat kapartam. Kérem ide as folytatást! :)

Viktória_Erdei P>!
T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül

Első kérdésem: Mikor jön a folytatás??? Egyszerűen King és társai történetei magával ragadnak. Bear, imádlak. King is kedvenc lett, de Bear is nagy kedvenc. Nem is tudnék közöttük választani. A tetkók és a kemény külső érzékeny lelket takar. Preppy hiányzik. :(
A sorozat borítóit egyszerűen imádom.

Szil78>!
T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül

Wooow, hát ez a rész még az előzőekhez képest is igencsak beteg volt. Nem hittem, hogy lehet ezt még fokozni, de lehetett. Bírtam Bear-t már azokban is, de most még inkább megkedveltem, még akkor is, ha időnként igazán idiótán viselkedett. Mondjuk ilyen családi háttérrel és gyerekkorral ezen nem nagyon kell csodálkozni.
Nem tudom, hogy Thia mit gondolt, mikor elment beváltani Bear ígéretét. Ennyire még ő sem lehetett naív, főleg ismerve a körülményeit. Persze abban a helyzetben valószínűleg én sem tudtam volna logikusan gondolkodni.
Egyedül a vége „nem” tetszett. Így félbe hagyni bakker…és a következő részből a részlet, na az tette fel az „í”-re a pontot. Van egy sanda gyanúm, hogy a következő részhez elég erős gyomor kell majd, pedig eddig sem volt gyenge ez a sorozat…

Detty77>!
T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül

Nagggyon kíváncsian vártam Bear történetét, ami imádtam is, de meglepett, mikor @Zso89 értékelését olvastam off, hogy ez függővéges és nem egy kötet lesz… Ám ez nem vett el az élményből! Döbbenetes, szenvedélyes és megrázó volt könyv. Miket élt ez a fiatal lány, hogy jutott el idáig ez a pasi…. A koponyás gyűrű, mint egy ígéret, amire a lánynak 7 év után szüksége lesz, és megfordul körülötte a világ! Nagyon sajnáltam ezt a harcos, fiatal lányt, akinek ilyen korán fel kellett nőnie és helytállni a felnőttek világában. Chop egy igazi off, nagyon remélem, hogy a folytatásban Bear nem marad az adósa… Preppy “megjelenése” szívbemarkoló volt♥ Imádtam, hogy Doe és King életébe is betekintést nyerhettünk!! Rettenetesen várom a folytatást♥

2 hozzászólás
Dita_Sterk_van_Ziel P>!
T. M. Frazier: Lawless – Törvényen kívül

Elég sok idő telt el mióta elolvastam az első két részt ,ezért jól jött,hogy egy kihívás miatt újra kellett olvassam ,mert így sok mindig helyrekerült és tudtam követni az eseményeket és emlékeztem, hogy mi is történt Bearrel. Szóval a szívem újra megszakadt, de már alig vártam az ő történetét.
Oh te jó ég! Nekem még mindig Bear a best és basszus ez a sztori is nagyon ott van. Thia pont a számára megfelelő nő. Ő is nagyon szimpatikus volt, felforgatta Bear világát , szerencsére nem úgy ,mint az elő élete …az a sok szörnyűség ,megértem a rémálmait… igaz Thia miatt viszont sok mindent beáldozz….imádom ezt a rengeteg izgalmas részt, hogy letehetetlen a könyv és még az álom is kipattan a szememből ,aztán egyszer csak vége és idegbajt kapok,mert nincs folytatás és ezt a függővéget már megint…ez őrjítő…
Jó volt, hogy Preppy ismét visszatért a gondolatokban , a maga vicces, élcelődős beszólásaival. Jó volt King és Ray családi életével megismerkedni.
Basszus és a végén ,hogy beleolvashatunk a kövi részbe…na neee…. ez még jobban kiborított és már-már ott tartok neki vágok angolul, mert nem tudok megint ilyen sokat várni…
Ez a borító meg teljesen megvett ,annyira el lett találva és állati szexi lett , pont így képzeltem el elejétől fogva Beart. Még ki se nyitottam a könyvet ,de már pörgött a fantáziám. :)


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

Nekitámaszkodott a pultnak, és vett egy mély levegőt. A tetoválása végigfutott a karján, egészen a kézfejéig. Mindkét kezén három-három nagy ezüstgyűrűt viselt. Az arca szőrös volt. Amikor valaki szakállt emlegetett, én mindig azt a fajta hosszú, hófehér arcszőrzetet láttam magam előtt, ami a vén, csúnya, hosszú köpenyt és nagy, hegyes kék kalapot viselő varázslók állán nő. Ennek a férfinek azonban csak egy-két centi hosszú volt a szakálla, a szőrzet pedig valamivel sötétebb volt a hajánál.
A férfi nem volt varázsló. Sem idős.
Sem csúnya.

Könyvmolyképző KU>!

Haldoklom?
Fogalmam sem volt róla, és őszintén megvallva, jelen pillanatban…
Kurvára nem is érdekelt.
A sötétség magával ragadott. Nem küzdöttem ellene. Becsuktam a szemem, hogy teljesen elnyelhessen, örömmel fogadtam az érkezését. Egy részem abban bízott, hogy örökre itt maradok. Nem akartam felébredni, hogy szembesüljek azzal, ami néhány óra alatt az életemből maradt.
Hiszen ez nem is élet.
Hanem egy rémálom.

Könyvmolyképző KU>!

Egy nap levettem a mellényemet, és kisétáltam a banda klubházának ajtaján. Ezzel megfordítottam a hátralévő napjaimat számláló homokórát.
Aki egyszer Nagymenő lett, az mindig az is marad.
Mindhalálig.
A nyomomba szegődtek. A legelcseszettebb az egészben azonban nem az, hogy a bandatársaim megpróbálnak kinyírni, hanem a bizonytalanság.
Tudom, mit jelent motorosnak lenni.
Halványlila fingom sincs, mit jelent embernek lenni.

marshmallows>!

Így is,úgy is a pokolra kerülök .
Akkor legalább élvezzem az odavezető utat.

124. oldal

Zso89 P>!

„– Azzal, ha kimondom hangosan, akkor nincs visszaút, a rémálom valósággá válik, és én nem akarom, hogy valósággá váljon.”

Zso89 P>!

„Azért akarlak, mert az vagy, aki vagy, és nem annak ellenére.”


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Too Late – Túl késő
Karen Rose: Közelebb, mint hinnéd
Megyeri Judit: Csontvázak a szekrényben
Baráth Viktória: A főnök 2.
Mira Sabo: Amíg kinyílik a szemünk
Jud Meyrin: Lowdeni boszorkányhajsza
Mira Sabo: Előjog
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.