King (King 1.) 904 csillagozás

T. M. Frazier: King

Nincs hol laknia. Nincs mit ennie. Nincs kihez fordulnia. Doe nem emlékszik a múltjára.
A hírhedt nehézfiú most szabadult a börtönből. King az az alak, akivel jobb nem szembekerülni, mert vérrel, fájdalommal, szexszel, vagy ezek kombinációjával fizet meg az ember. King jövője azon múlik, hogyan tudja egyensúlyozni az életét.

Doe történetét homály fedi.

Amikor sorsuk összefonódik, rá kell döbbenniük, hogy a folytatáshoz meg kell tanulniuk elengedni addigi életüket.

Romantika és erotika, krimivel fűszerezve – a tökéletes elegy az olvasói szívek megdobogtatásához.

Eredeti megjelenés éve: 2015

328 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634573630 · Fordította: Beke Zsolt

Brantley King ’King’ · Samuel Clearwater ’Preppy’ · Doe · Bear · Grace

klara_matravolgyi>!
T. M. Frazier: King

Azt a mindenit! Nem számítottam rá, hogy ez ennyire jó lesz. Nem volt egy erőltetett, kamu pillanat sem ebben a történetben, hiteles volt a maga zord valóságával. Megmutatta, milyenek az igazi rosszfiúk. Nem ám azok a puhány kis p@cs@k, akik mostanában rontják a műfajt, akik néha eleresztenek egy golyót, tíz perc múlva pedig egy nőért picsognak. Nem. Ezek igazi gengszterek, bűnözők, igazi lélekkel.
Imádlak Preppy, imádlak King, imádlak Doe!

Niitaa P>!
T. M. Frazier: King

A teljes értékelés leérhető a blogomon:

„A kezdeti kételkedést hamar felváltotta a lelkesedés. King világa egyedi, ő az igazi rosszfiú, olyan, akit még nem hordott hátán a föld.
Nem mondom, hogy tökéletes regény, közel sem az. Több logikai baki is van benne, van, amire az írónő maga mutat rá, de tudjátok mit? Olvasás közben nem tudtam velük foglalkozni. Egy percnyi időt sem vesztegettem rájuk, nem hagytam, hogy kidobjon magából a történet. Ennyire magával ragadott.
A hibáknál sokkal jobban zavart a káromkodás. Rengeteg van benne, sokszor indokolatlanul is, ám mégis teljesen érthető: az a közeg, amit Frazier a könyvében megjelenített egyszerűen nem beszélhet mézes-mázos módon. Ezt elfogadtam, ám ez nem jelenti azt, hogy tetszett is, de mint látjátok, azért nem zavart jobban, mint egy légy zümmögése.
A maga mocskos módján egy igazán impulzív romantikus történet elevenedik meg a szemünk előtt. Minden erotikus irodalom rajongónak el kell olvasnia! Vétek lenne kihagyni!
S még egy jó tanács: szigorúan otthoni környezetben olvassátok! Egyetemen, tömegközlekedési eszközön, munkahelyen nem tanácsos. Nem hiszem, hogy szeretnétek, ha szemtanúja lenne, mikor olvasás közben szinte oldalanként elpirultok! Tanuljatok az én hibámból! ;)”

Naiva P>!
T. M. Frazier: King

Hogy az a! Vagyis, wow! Úgy értem…wow! Ez a függővég elég gyilkos volt. Már-már illegálisan. Igazából nem sok, gyakorlatilag 0 újdonságot tudnék hozzáfűzni, de ez volt ám egy eseményes érzelmi hullámvasút. Nem gondoltam volna, de egyszer csak azt vettem észre, hogy bírom mind a három rosszfiút, pedig a könyv elején akkora volt irántuk az ellenszenven, mint a Nagy Fal. Nagyon szerettem azt, ami időközben kialakult Doe és King között. Doe-t is imádtam. Nagyon tökös' kiscsaj.
A könyvet mindenhová magammal cipeltem. Alig vártam megtudjam, mi lesz a végkifejlet, de arra, ami végén történt, nem számítottam.
Valaki nyugtasson meg, hogy a vége valami rossz vicc, mert nem lehet igaz. Nem akarom, hogy igaz legyen! Annak nem lenne semmi értelme.
Köszönöm a mindenhatónak és a Könyvmolyképző Kiadónak, hogy olvashattam ezt a lebilincselő olvasmányt. Azt is, hogy egyre több dark romance-t jelentetnek meg.

Krisztina_Németh_2>!
T. M. Frazier: King

Nagyon emlékeztet a Kilenc perc cimü könyvre. Azt imádtam és hogy öszinte legyek ez sem rossz. Voltak benne egészen szürreális részek, mint pl az elsö oldalak, 12 évesen nem beszélnek a gyerekek ilyen komoly témákrol, legalábis szerintem. Volt mégvalami ami nem tetszett. Ugy gondolom, ha találnak valakit egy sikátorban aki nem emlékszik senkire és semmire, azt a rendörök nem engedik csak ugy utnak. King és Prep nekem szimpi volt, a függövég viszont kikészit. Összeségében nekem tetszett ugyhogy nekem kell a saját polcomra is.

T. M. Frazier: King

Volt már olyan, hogy egyszerre imádtatok és utáltatok egy könyvet?

A Kinggel való kapcsolatom folyamatosan változott. Tetszett az atmoszféra, a banda, Preppy, King barátjànak a karaktere és egyszerűen nem akartam, hogy vége legyen a történetnek.
Ellenben rengeteg volt a káromkodás és az indokolatlan erőszak (szerintem), írom én, aki tavaly a Kilenc perccel új kedvencet avatott. :)
Doe is egy hatalmas kérdőjel volt a szememben, viszont King után az utolsó 40 oldalig picit csorgattam a nyálam. Utána jött a WTF érzés, hogy hogy lehetett ilyen spoiler

És amikor vége lett… Miért? Miért így???? Nem akartam, nem értettem és még most sem akarom elfogadni…

Kawaii_vIVIv>!
T. M. Frazier: King

Csessze meg az írónő, de komolyan…spoiler King, Doe, Bear, Preppy már most tűkön ülök, hogy teljesen megismerjem a sötét múltatok minden egyes darabját. Helyére akarom illeszteni a puzzle darabkákat, de egyszerűen nem tudom, mert még meg sem jelent magyarul a folytatás. :(
King és Doe dark romance kapcsolata volt az amitől megőrültem olvasás közben, de persze a jó értelemben. Tudni akartam, hogy ki is ez a csaj, mi történt vele…és ebből kaptam is a végén egy kis szeletet, és ledöbbentem. A másik dolog pedig spoiler
King döntése a végén fájdalmas volt, de valahol megértettem, de spoiler
Nagyon beteg egy könyv, de letehetetlen kategória. :)

KATARYNA>!

2018. július 14., 21:19 → 2018. július 15., 04:02

Napok óta ez az a könyv, amit az Ezer csók után olvasok. Legszívesebben földhözb.sztam volna.
Azt is.
Ezt méginkább.

King én…..
Rádmásznék
Meger.szakolnálak
És élveznéd
Minden egyes pillanatát
De jó is volna…

Már néhány oldal után tudtam hogy ez ha nem is kedvenc, de nagyon veri a határát hogy rányomjak.
Nem fogok. A folytatását akarom mihamarabb. Kérdések, azok a k.rva kérdések. Egyszerűen megmagyarázhatatlan, le nem tudtam tenni. Már halucináltam éjszaka, hogy mi a jó büdös ménkü van?

Kicsinált az összes csavar a végére. Zúdultak. Ezt nem lehet nem szeretni.
Mocskos, szexi, trágár, túl kevés sz.x, spoiler ó Preepy miért? ♡

Ajánlom, nagyon.
Reggel, délben, vagy este.
De éjszaka a legjobb.
Főleg ha a végére már a könyvet kapnád be más helyett.
Mert k.rvára felizgat, nem ereszt, és ha olyan olvasná, akinek a gyomra nem veszi be ezt, az hozzá se érjen.
Még behúz magával…

Hddorka P>!
T. M. Frazier: King

Annyira tudtam, hogy kell a folytatás a kezembe, hogy el tudjam kezdeni King olvasását. Mert ez tipikusan az a könyv, amit nem szabadna elolvasni a folytatás nélkül. Annyi ideje szemezgetek vele a polcomon, csábított, de kibírtam és most annyira boldog vagyok, mert nem kellett hónapokig kínoznom magam emiatt a függővég miatt. ツツ
Teljes mértékben ez az én könyvem. Izgalmas, fordulatos,letehetetlen! Pontosan azt kaptam, amit vártam, amiért szeretem a dark romance tipusú könyveket. Nincs mellébeszélés. Sötét, nyers és durva. Nincs semmi szépítés, rózsaszín cukormáz.
Imádtam Kinget, Preppyt, Beart ♡!
Imádtam az egész sztorit ùgy ahogy van!
És most imádom, hogy itt van a folytatás mellettem :)))))))

Madama_Butterfly>!

Aztamindenségit!!!
Nem találok szavakat. Tényleg nem. Majd talán pár nap múlva, vagy a következő rész elolvasása után.
Csak ennyi: brutálisan jó könyv, olvassátok!

Smurfettereads P>!

❤❤ Imádom, imádom. ❤❤
Egy újabb fantasztikus férfi lett az álompasim. Hiába rosszfiú, én akkor is odáig vagyok érte. King-é lett a szívem. ❤❤
Annyira tökéletes, romantikus, erotikus, szenvedélyes, érzelmes, egyszerűen letehetetlen, egy csodálatos könyv, imádtam az egészet az elejétől a végéig teljesen megvett magának. Tetszett még benne a krimi száll is, tökéletes kidolgozás.
Doe belevaló, erős, tökös csajszi, egyből megkedveltem, aranyos lány. spoiler Csodáltam érte, amilyen kitartó volt. :-)
Preppy pedig egy eszméletlenül dögös pasi, őt is nagyon imádom, a szívemhez nőtt. Imádtam a humorát, ahogy káromkodott, de mégis jó fej volt. Ők ketten King-el fantasztikus kettős bandát alakítottak. Imádtam a mocskos szájukat. :-) ❤ spoiler
Bear is nagyon cukker volt, ő baromi nagy kedvencem lett, őszintén nincs oldal akit nem kedveltem volna meg közülük. :-)
De a vége… Hogy lehetett így vége, és hol a következő rész? Annyira olvastam volna még tovább, és így nem érhet véget. Az, spoiler Alig várom a kövi részt, remélem lesz folytatása. Az írónő, egy tökéleteset alkotott, tuti, hogy újraolvasós lesz. Imádom. ❤❤

ap358 P>!

A szeretet az, amit megtennél a másikért, és nem az, amit általában meg is teszel érte.

Kapcsolódó szócikkek: Grace · szeretet
lovEVly>!

Nem minden dolog kezdődik úgy, ahogy szeretnénk, azonban az számít, hogy mi a történet vége.

Kapcsolódó szócikkek: Grace
ap358 P>!

A gyerekek kegyetlenek tudnak lenni.
A felnőttek még inkább.

Kapcsolódó szócikkek: Brantley King ’King’
KönyvMoly_1989>!

– Kölyök, a börtönben arra jöttem rá, hogy mindenki hangya.
– Ezt hogy érted?
– Mindannyian csak fel-alá szaladgálunk, és tesszük a jelentéktelen dolgainkat. Egyetlen életünk van, egyetlenegy, mégis túl sok időt töltünk olyan dolgokkal, amikkel nem is akarunk foglalkozni. Én ezt nem akarom.

Kapcsolódó szócikkek: Brantley King ’King’ · Doe
KönyvMoly_1989>!

A szabadság azt jelenti, hogy az ember választhat.

Kapcsolódó szócikkek: Doe · szabadság · választás
Illatos_Hópehely>!

Ez a fickó nem úgy nézett ki, mint aki rossz társaságba keveredik.
Ez a fickó maga volt a rossz társaság.

Kapcsolódó szócikkek: Doe
ap358 P>!

– Hol töltötte az elmúlt néhány évet? – Eszembe jutott, hogy a tegnap esti bulival King visszatérését ünnepelték.
– Egy állami intézményben.
– Egy főiskolán?
– Börtönben.

Kapcsolódó szócikkek: Doe · Samuel Clearwater ’Preppy’
KönyvMoly_1989>!

A kétségbeesett emberek kétségbeesett dolgokat művelnek.

Kapcsolódó szócikkek: Doe
MissFortune>!

-Mindannyian csak fel alá szaladgálunk, és tesszük a jelentéktelen dolgainkat. Egyetlen életünk van, egyetlenegy, mégis túl sok időt töltünk olyan dolgokkal, amikkel nem is akarunk foglalkozni.

King sorozat · Összehasonlítás