Megjelenésének várható időpontja: 2020. október 27.

Brothersong (Green Creek 4.) 5 csillagozás

T. J. Klune: Brothersong T. J. Klune: Brothersong

In the ruins of Caswell, Maine, Carter Bennett learned the truth of what had been right in front of him the entire time. And then it—he—was gone.

Desperate for answers, Carter takes to the road, leaving family and the safety of his pack behind, all in the name of a man he only knows as a feral wolf. But therein lies the danger: wolves are pack animals, and the longer Carter is on his own, the more his mind slips toward the endless void of Omega insanity.

But he pushes on, following the trail left by Gavin.

Gavin, the son of Robert Livingstone. The half-brother of Gordo Livingstone.

What Carter finds will change the course of the wolves forever. Because Gavin’s history with the Bennett pack goes back further than anyone knows, a secret kept hidden by Carter’s father, Thomas Bennett.

And with this knowledge comes a price: the sins of the fathers now rest upon the shoulders of their sons.

Eredeti megjelenés éve: 2020

>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2020
ASIN: B08HSRG2CP · Felolvasta: Kirt Graves · Megjelenés időpontja: 2020. október 27.
>!
700 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781641081887
>!
BOATK Books, 2020
522 oldal · ASIN: B086YX62VY

Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Carter Bennett · Gordo Livingstone · Joseph "Joe" Bennett · Elizabeth Bennett · Gavin Walsh · Kelly Bennett · Rico · Robbie Fontaine · Thomas Bennett


Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

anemona P>!
T. J. Klune: Brothersong

Ahogy elkezdtem olvasni, nagyon zavart, hogy sok az ismétlés, vagy inkább helyesebben mondva, az újramesélés egy negyedik szemszögből. Ezek a könyv túlnyomó részét kiteszik, és türelmetlen voltam emiatt.
Türelmetlen voltam, mert azt éreztem, hogy hiába haladunk, valahogy mégse haladunk, hogy egy lépés előre, két lépés hátra, hogy ez igazságtalan mert olyan sokat vártam a megjelenésre, Carter történetére, hogy miért csinálja ezt TJ, miért ilyen nehezen tér rá arra, ami mindenkit érdekel.
A vége viszont olyan monumentális, olyan megható, olyan tökéletes, hogy ezek után hogy is lehetne bármi rosszat mondani róla? Még attól is rosszul érzem magam, amit az elejével kapcsolatban írtam.
Nagyon különleges ez a könyvsorozat. Talán nem tökéletes, de az ember egy életre magával viszi az élményt, amit ad.
Eleinte nagyon csalódott voltam, mikor megláttam, hogy nem egyszerre jelenik meg a hangoskönyvvel, még ennyi idő után sem. De most kifejezetten örülök, hogy lesz idő, hogy leülepedjen, és az első „megrázkódtatás” után visszatérhetek nyugodtabb körülmények között.

_ada>!
T. J. Klune: Brothersong

Húsz hónapot vártam erre a részre, és most el sem hiszem, hogy befejeztem a sorozatot. Nem is tudom, örüljek-e neki… Húztam, amennyire csak tudtam, és sajnos így is a végére értem.
Szóval az utolsó rész… Nem az, amit vártam, hanem jobb. Kevesebb az akció, több a kapcsolatokra összpontosító jelenet. Nagyon pozitív meglepetés volt a szemszög, a sok visszaemlékezés, és legfőképpen az a hangsúly, ami a meghozott döntések súlyosságán volt. Mert mennyi minden múlik rajtuk, és mennyire nem látható előre a sok következmény, amit maguk után vonnak. Hihetetlen, hogy egy alakváltókról és boszorkányokról szóló könyv mennyire reflektál a való élet nehézségeire. Zseniális. Az író zseniális.
Jó hányada a regénynek az érzelmeket taglalja, a fantasy elemek mögött újra leírta és kifejtette az egész sorozat üzenetét: hogy milyen fontos az összetartás, elfogadás, a család, amely nem feltétlenül vérköteléken alapszik. Nem túlzok, ha azt mondom, mikor végeztem ezzel a résszel, nem tudtam elaludni, olyan érzelmi túlcsordulást? tapasztaltam. Egyszerűen tökéletes befejezése egy tökéletes sorozatnak.


Népszerű idézetek

anemona P>!

“Stupid Carter.”
“Stupid Gavin.”

be better/these scars

anemona P>!

“I’m close.”
“To the ledge?”
“To him.”
“Is there a difference?”

peter and the wolf/our father

anemona P>!

“Sometimes I float along the river, for to its surface I am bound. And there are times stones done fill my pockets, oh Lord, and it’s into this river I drown.”

it’s platonic/into this river

anemona P>!

It’s not about the fact that we’re queer. What matters is holding on to something that doesn’t belong to anyone else but us.

page seventy-six/fuck some shit up

anemona P>!

“I should question your timing, but hey. Love is love, I guess. Might as well get it while you can.”

like this/little god

Noctua>!

Gavin said, “You made these.”
“Yeah, man. We did. Not very good, I know, but I’m not exactly the creative type. Joe and Kelly were better at stuff like that, even if Joe tended to eat the glue.”
“I was three!” Joe shouted from somewhere above us.
“And now he’s the Alpha of all,” Gordo muttered. “We’re doomed.”

for you/fill my lungs

anemona P>!

“Yeah, well, I’ve dealt with his shit for a little while longer than you have. Let’s just say I won’t be celebrating Father’s Day any time soon.”

good name/opposable thumbs

Kapcsolódó szócikkek: Gordo Livingstone
anemona P>!

“And yet… what about me?”

be better/these scars

anemona P>!

“I just don’t have any idea what I’m doing.”
“Do we ever?”
“We say we do.”
She nudged my shoulder again. “We’re also full of shit half the time.”

page seventy-six/fuck some shit up

anemona P>!

“One moment you’re sure about the order of the world. How things work. And then your ex-boyfriend turns out to be a human Alpha, and there are werewolves and witches and people who want to kill werewolves and witches. It makes you think.”
“About?”
She shrugged. “How much time we waste being stuck in our own heads.”

page seventy-six/fuck some shit up


Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Kevin Hearne: Hounded
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness
Rachel Hawkins: Hex Hall (angol)
Patricia Briggs: Blood Bound
Charlie Adhara: Thrown to the Wolves
Maggie Stiefvater: Linger
Kiersten White: Supernaturally
Jaymin Eve – Leia Stone: Queen Fae
Alexa Riley: Beauty Sleeps