Tiltott ​győzelem 1 csillagozás

T. H. Fabling: Tiltott győzelem

Gyönyörű francia partvidék, napfény, kellemes semmittevés egy minden kényelemmel felszerelt vitorláson. Amíg egy üzenet véget nem vet az idillnek. A jacht mellé leszálló hidroplán a két szabadságos rendőr, egy nemzetközi biztonsági szolgálat munkatársai számára életük legnehezebb ügyét hozza. Az Egyesült Államok, egy érdekes karibi szigetország, a görög szigetek, egy távoli űrkolónia tájaira jutunk el Luc és Éva társaságában, miközben kiderül, messze nem csak a saját életük a tét, és közben néhány baráton kívül senkiben sem bízhatnak, saját kollégáik, sőt főnökeik is állhatnak a rossz oldalon. És, hogy még bonyolultabb legyen az élet, Évára rátalál egy olyan érzés, amelyről már lemondott. A küldetés végül ott ér véget, ahol kezdődött, a francia tengerparton. Ahogy illik, a rosszak megbűnhődnek, a jók elnyerik jutalmukat. Hőseink is révbe érnek, folytathatják jól megszolgált pihenésüket. Vagy nem.

>!
Könyv Guru, 2018
136 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155803222
>!
Könyv Guru, 2018
136 oldal · ISBN: 9786155803239

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Kovács_Ági_3 P>!
T. H. Fabling: Tiltott győzelem

Háát, érdekesen indult a sztori. Vártam mikor indul be a történet, mi lesz a történet lényege. Azzal indult, hogy egy férfinak autóbalesete volt és máshol ébred, más testben. Sajnos erről vajmi keveset lehet tudni vagy mégis?
Kicsoda és miként került a szigetre. A történet Éváról és Lucról szól, de legfőképp Éva szemszögéből olvashattam a történetet.
Inkább azt mondanám, hogy olvastatta magát a történet. Nem mondhatom, hogy unalmas volt, de izgalmasnak se nagyon. Olyan kettő közötti állapot, viszont hajtott a kíváncsiság mi lesz a főszereplőnkkel. Nagyon érdekes ez a történet. Lényegretörően írt, változatos időrendben, érdekes cselekményekkel tarkított események.

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2019/04/t-h-fabling-tiltott…

3 hozzászólás
Krisztina_Beliczay>!
T. H. Fabling: Tiltott győzelem

Aki szereti a SF műfajt, érdeklik az időutazás lehetőségei, veszélyei, olvassa el. Könnyed, kicsit fanyar humorral, sok akcióval megírt történet, időnként komoly csavarokkal. Nem túl hosszú, én együltömben elolvastam. Már csak azért is, mert egyre jobban érdekelt a vége.
Közben megszerettem Lorinia szigetét, Évát, Luc-öt és remélem, még találkozom velük.

1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

David Adamovsky: Tudatküszöb
T. R. Salty: Ébresztés
Robert Clentar: Kristályszilánkok
Oliver Thompson Seabird: Kétesélyes játszma
Viszokay Tamás: Zombisikoly
Phoenix Wolf: Törékeny horizont
Andy Baron: Kárhozottak városa
Tépő Donát: Entrópia
Tari János: Pettyes labda a világkupában
Ökovíziók