Tiltott ​győzelem 2 csillagozás

T. H. Fabling: Tiltott győzelem

Gyönyörű francia partvidék, napfény, kellemes semmittevés egy minden kényelemmel felszerelt vitorláson. Amíg egy üzenet véget nem vet az idillnek. A jacht mellé leszálló hidroplán a két szabadságos rendőr, egy nemzetközi biztonsági szolgálat munkatársai számára életük legnehezebb ügyét hozza. Az Egyesült Államok, egy érdekes karibi szigetország, a görög szigetek, egy távoli űrkolónia tájaira jutunk el Luc és Éva társaságában, miközben kiderül, messze nem csak a saját életük a tét, és közben néhány baráton kívül senkiben sem bízhatnak, saját kollégáik, sőt főnökeik is állhatnak a rossz oldalon. És, hogy még bonyolultabb legyen az élet, Évára rátalál egy olyan érzés, amelyről már lemondott. A küldetés végül ott ér véget, ahol kezdődött, a francia tengerparton. Ahogy illik, a rosszak megbűnhődnek, a jók elnyerik jutalmukat. Hőseink is révbe érnek, folytathatják jól megszolgált pihenésüket. Vagy nem.

Könyv Guru, 2018
136 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155803222
Könyv Guru, 2018

Kovács_Ági_3>!
T. H. Fabling: Tiltott győzelem

Háát, érdekesen indult a sztori. Vártam mikor indul be a történet, mi lesz a történet lényege. Azzal indult, hogy egy férfinak autóbalesete volt és máshol ébred, más testben. Sajnos erről vajmi keveset lehet tudni vagy mégis?
Kicsoda és miként került a szigetre. A történet Éváról és Lucról szól, de legfőképp Éva szemszögéből olvashattam a történetet.
Inkább azt mondanám, hogy olvastatta magát a történet. Nem mondhatom, hogy unalmas volt, de izgalmasnak se nagyon. Olyan kettő közötti állapot, viszont hajtott a kíváncsiság mi lesz a főszereplőnkkel. Nagyon érdekes ez a történet. Lényegretörően írt, változatos időrendben, érdekes cselekményekkel tarkított események.

Bővebben itt olvashatod: