Lisztérzékenyek ​szakácskönyve 1 csillagozás

T. Fodor Zsuzsanna: Lisztérzékenyek szakácskönyve

A lisztérzékenység számos család életét megnehezítő probléma, melynek negatív hatásait csak megfelelő, gondos diétával és étkezéssel lehet elkerülni. Ebben segít a betegeknek és hozzátartozóiknak ez a receptgyűjtemény, mely egyszerű és különlegesebb ételek leírásával ad mintát a megfelelő életvitel kialakításához. A kötet minden ételféleséget tartalmaz, nem zárkózik el a süteményreceptek közlésétől sem. Jó étvágyat kívánunk!

>!
Medicina, Budapest, 2012
196 oldal · ISBN: 9789632263748

Kiemelt értékelések

>!
Renáta_Kovics
T. Fodor Zsuzsanna: Lisztérzékenyek szakácskönyve

Kezdő gluténérzékenyként nagyon nagy segítség volt ez a könyv, imádom! :) Aki ismeri a betegséget, tudja, hogy mennyire meg kell reformálni az étrendet, és új alapanyagokat kell beépíteni, ami nem megy sem egyszerűen, sem gyorsan. Ez a könyv azonban nagy segítség a kezdeti időkben, mert mindennapi alapanyagokkal dolgozik, s átlagos ételeket alakít át. A receptek széleskörűek (leves, főzelék, egytálétel, tészta, desszert, kenyér stb.). A könyv hátránya, hogy nincs illusztrálva, bár ezeket az ételeket nagyrészt mindenki ismeri. Nagyobb probléma, hogy sütési idő és hőfok sincs feltüntetve, mindenkinek magának kell kikísérleteznie.


Hasonló könyvek címkék alapján

Alice Sherwood: Mit főzzünk allergia esetén?
Solymosi Teréz: Lisztérzékenyek szakácskönyve
Tolnai Orsolya: Érzékenyek desszertes könyve
Kovácsné Oszlánczki Judit: Gluténmentes finomságok nem csak lisztérzékenyeknek
Frank Júlia – Sommer András: Diétás sütemények lisztérzékenyeknek és cukorbetegeknek
Olivia Dupin: Egészségesen, gluténmentesen
Gluténmentes konyha olasz módra
Ráczné Vigh Zsuzsa: Gluténmentes édességek
Kollár Anita: Gluténmentes és finom!
Kiss Móni: 4x15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak