Értékelések 62

KádárRozi>!
Szurovecz Kitti: Borostyánkönny

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Továbbra is hosszúak a fejezetek és kiszámíthatóak a fordulatok. Illetve itt már kezdett a túl sok szereplő is zavarni. Több olyan történetszál van, ami megérne egy külön könyvet, de bele lett zsúfolva ebbe. Még mindig nem valóságos, hiszen ha olyan jóban vannak a rendőrséggel, akkor Tara után miért saját szakállra indulnak? Kicsivel kevesebb happy end feldobta volna.

Ács_Milán>!
Szurovecz Kitti: Borostyánkönny

A regény hátoldalán olvasható, hogy az írónő rajongói biztatások hatására írta tovább Heily és Nick történetét. És azt kell mondanom, hogy nagyon jól tette, mert a két főszereplő életében több van, mint amennyit az első részben megismerhettünk.
Ez a rész talán még jobban tetszett, mint az első. Eseményekben, váratlan fordulatokban és meglepetésekben egyaránt gazdag volt. Talán egy-két olyan mozzanat volt, aminél azt gondoltam, hogy túl lett írva, de ezek abszolút mértékben nem vontak le az olvasási élményből.
Heily és Nick élete ebben a részben is tele van gondokkal, fájdalmakkal és problémákkal. Minden egyes ilyen résznél izgultam értük, hogy meg tudják-e oldani ezeket és végre olyan életük lesz-e, amilyet kiérdemeltek.
A mellékszereplők közül Sandra került közel a szívemhez, talán azért, mert sajnos sorstársamat látom benne. A fájdalmát teljesen át tudtam érezni, hiszen egy cipőben járok vele. A végén felcsillant a reménysugár, hogy sikerül neki és Willnek az, amire oly régóta várnak és vágynak. Bízom benne, hogy a harmadik részben is olvashatok róluk és minden úgy alakul az életükben, ahogy azt elgondoltam már előre.
Kíváncsi vagyok, hogy a befejező rész milyen meglepetéseket tartogat még, mert fordulatok és meglepetések véleményem szerint lesznek. Erre utalhat az epilógus egyik mondata is: A játéknak még nincs vége.

Paulina_Sándorné P>!
Szurovecz Kitti: Borostyánkönny

Pörgős, érzelmekben gazdag olvasmány volt számomra. Tetszett a történet, imádtam a szereplőket, főleg Nick rabolta el a szívem. spoiler Imádtam Heily-t is és Nikki-t. Nagyon megkapó számomra Nick és Heily kapcsolata, tetszik ahogy viselkednek egymással szemben. Nem tudom én, hogyan viselkedtem volna Heily helyében, mikor kiderül Nikki léte. Az szimpatikus számomra, hogy szereti a kislányt, hiszen ő nem tehet semmiről. Valahol benne biztos, hogy a tüske ott maradna. Tara nem semmi egy nőszemély, nagyon szélsőséges. Valahol nem tudom megérteni, hogy mi kattan be ilyenkor, hogy ilyen dolgokat meg tudnak tenni.