Vendéglátás ​és gazdálkodás szakiskolásoknak 1. 0 csillagozás

Sztruhár Krisztina: Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 1.

A szakiskolai szintű vendéglátós szakmák – elsősorban a cukrász-, szakács és pincérképzés – gazdálkodással foglalkozó moduljaihoz készült a Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak könyvsorozat.

Az 1. kötet a gazdálkodással, annak környezetével és alapegységeivel foglalkozik. Természetesen a középpontban a vendéglátó vállalkozások tevékenységének feltételei állnak.

Témakörök:

Gazdálkodás
A vendéglátás és a nemzetgazdaság kapcsolata
A gazdálkodás alapegységei
A vendéglátó vállalkozások tevékenységének feltételei

A következő szakképesítések alábbi tanegységeihez ajánljuk:

Cukrász: Vendéglátó gazdálkodási és vállalkozási ismeretek 1-3.
Szakács: Gazdálkodási ismeretek 1-2.
Pincér: Vezetés és gazdálkodás ismeret 1-4.

>!
Műszaki, Budapest, 2007
158 oldal · ISBN: 9789631660364

Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Voleszák Zoltán: Vendéglátó és turizmus ismeretek I.
Voleszák Zoltán: Vendéglátó és turizmus ismeretek II.
Voleszák Zoltán: 22 pincér szóbeli tétel
Pető Gyula: Vendéglátó technológia I. Ételkészítési ismeretek
Behringer Zsuzsanna – Fazakas Gergely – Király László – Szohner Andrea – Török Lajos: Idegenforgalmi és vendéglátó ismeretek I-II.
Becze Ákosné: Vendéglátás, idegenforgalom gyakorlókönyv – német B2, középfok
Voleszák Zoltán: Vendéglátó eladói ismeretek
Voleszák Zoltán: Vendéglátó eladói ismeretek 25 tételben
Mohácsi Ferenc: Vendéglátó ismeretek II.
Hutiray Judit: Host és hostess a vendégforgalomban