Magyar ​vegetáriánus szakácskönyv 0 csillagozás

Szirtess Katalin: Magyar vegetáriánus szakácskönyv

Közel három éve főzök hús nélkül. Őszintén szólva, eleinte családommal együtt én is szembetalálkoztam mindazokkal az ismert nehézségekkel, amelyek akadályként tornyosulnak az ilyen „különcfélék” előtt, mint mi vagyunk.
Ez a könyv épp ezért íródott. Azért, hogy bemutassa: igen, minden híresztelés ellenére Magyarországon is lehet vegetáriánus konyhát vezetni, isteni húsmentes ételeket készíteni. Mind a 176 recept magyar alapanyagokat és ízesítőket használ, nem képzelet szülte különlegességeket tartalmaz, sokkal inkább ízletes, modern, gyorsan elkészíthető ételeket.
Íme, néhány fogás kedvcsinálónak:
Roquefortos zöldborsóleves, Tárkonyos kapros szójaragu, Savanykás burgonyafőzelék újhagymával, Zöldségropogós, Brokkoli – krémöntettel, Mexikói kókuszos piskóta.

Jó étvágyat!

Szirtess Katalin

Tartalomjegyzék

>!
Medicina, Budapest, 1994
94 oldal · ISBN: 9632421949
>!
Medicina, Budapest, 1992
110 oldal · puhatáblás · ISBN: 9632421221

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Szepesi Dóra: Főzz évszakok szerint!
Kurma Dásza: Ínycsiklandó vegetáriánus ételek
Zackel Erna: Süssünk otthon
Zsigovics Judit: pH csoda – Lúgosító ételreceptek
Chantal Sandjon: Nyerskoszt kezdőknek
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Csigó Zita: Csomagolj ebédet!
Gabonaételek
Nadine Hüttenrauch: Tudatos étkezés, egészséges élet
Temesvári Gabriella: A gyógyító konyha