Magyar ​vegetáriánus szakácskönyv 0 csillagozás

Szirtess Katalin: Magyar vegetáriánus szakácskönyv

Közel három éve főzök hús nélkül. Őszintén szólva, eleinte családommal együtt én is szembetalálkoztam mindazokkal az ismert nehézségekkel, amelyek akadályként tornyosulnak az ilyen „különcfélék” előtt, mint mi vagyunk.
Ez a könyv épp ezért íródott. Azért, hogy bemutassa: igen, minden híresztelés ellenére Magyarországon is lehet vegetáriánus konyhát vezetni, isteni húsmentes ételeket készíteni. Mind a 176 recept magyar alapanyagokat és ízesítőket használ, nem képzelet szülte különlegességeket tartalmaz, sokkal inkább ízletes, modern, gyorsan elkészíthető ételeket.
Íme, néhány fogás kedvcsinálónak:
Roquefortos zöldborsóleves, Tárkonyos kapros szójaragu, Savanykás burgonyafőzelék újhagymával, Zöldségropogós, Brokkoli – krémöntettel, Mexikói kókuszos piskóta.

Jó étvágyat!

Szirtess Katalin

>!
Medicina, Budapest, 1994
94 oldal · ISBN: 9632421949

Hasonló könyvek címkék alapján

S. Deli Magda: Szója konyha
Ella Woodward: Egyél jókat Ellával!
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv
Chantal Sandjon: Nyerskoszt kezdőknek
Temesvári Gabriella: A gyógyító konyha
Gabonaételek
Joan van Rooijen: Napeledel
Szepesi Dóra: Főzz évszakok szerint!
Dankóné R. Magdolna – Nagy Zsuzsa (szerk.): A tavasz ízei