Utazás ​a múltba 5 csillagozás

Szilágyi Heléna: Utazás a múltba

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Johanna ​hiába töltötte be a tizennyolcadik életévét, a szülei – heves ellenkezése ellenére – még mindig gyermekként kezelik. A család fekete báránya, aki az elkényeztetett, városi kamaszok életét éli. Ám Hanna élete teljesen megváltozik, amikor édesapja és édesanyja úgy határoz, hogy budapesti lakásukból visszaköltöznek a vidékre, ahol már tíz éve nem jártak. A lány lázad a sorsa ellen, és nem akarja észrevenni azt, hogy csupán egy boldogabb élet ábrándjai azok, amiket maga mögött hagy. A költözést követően újra meg kell ismerkednie a tájjal, az emberekkel, a régi barátaival, és rá kell döbbennie, hogy nem csak ő, hanem mindenki megváltozott az évek során. Ez leginkább legjobb gyermekkori barátjára igaz, Csabára, aki az évek során gőgös álarcot öltött magára. Hanna kíváncsisága felülkerekedik ellenszenvén, és nyomozásba kezd, hogy kiderítse a rejtélyes múltú srác történetét, amely egy keserédes fordulattal megváltoztatja vélekedését minden ismerőséről. A tiltott, de annál… (tovább)

>!
Colorcom Media, Budapest, 2016
374 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158016056

Kedvencelte 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 16

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
BarbyMalik0112 
Szilágyi Heléna: Utazás a múltba

Bővebb értékelés a blogon: http://barbyesakonyvek.blogspot.hu/2017/04/szilagyi-hel…

"Egy fiatal írónőtől egy fiatalos történet. Tele szerelemmel, barátságokkal, lázadással és rengeteg fordulattal.
Azoknak ajánlanám leginkább, akik nyitottak a romantikára, izgalomra, jellemfejlődésre. A történet által az olvasó újra visszacsöppenhet a tinédzserkorba, vagy esetleg egy másik tizenéves szemével nézheti a világot. Így átélhet egy utazást a múltba… :)"

>!
verone
Szilágyi Heléna: Utazás a múltba

Izgalmas, és érdekes történet volt. Sok váratlan szituáció alakult ki a főhősnő körül, akinek teljesen megváltozik az élete a könyv végére. Egyszerűen nem bírtam letenni és emiatt többször is fennmaradtam a buszon. :P

>!
Szintia1
Szilágyi Heléna: Utazás a múltba

Johanna hiába töltötte be a tizennyolcadik életévét, a szülei – heves ellenkezése ellenére – még mindig gyermeknek kezelik. Ez itt nem gyermekként kezelik akart lenni? A nak-, nek itt olyan furán hat.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Heléna_Szilágyi I

Hamar kizártam őt az életemből, ahogy a fővárosba költöztünk, mert a túlélést választottam. Én így védekeztem a fájdalomtól. Felejtettem, gyorsan és kíméletlenül. De ő vajon hogyan vészelte túl azt az időszakot? Hogy maradtak ilyen élénkek az emlékei? Meddig várhatta, hogy visszatérjek… hozzá?

>!
BarbyMalik0112

– […] Amúgy, úgy látom, hogy Péterrel egész jól elvagytok.
– Hé, ez elég súlyos témaváltás volt!
– Ezt lényegre térésnek hívják…

94. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Hajdú-Antal Zsuzsanna: Léggömbök
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Anita Gayn: Senkinek sem kellesz!
Anita Gayn: Sütilány
Maros Edit: Hűvösvölgyi suli 3.
Tavi Kata: Nyitótánc
Mats Strandberg – Sara B. Elfgren: Tűz
Sarah Dessen: Figyelj rám!
Sarah Dessen: Egy felejthetetlen év
Papp Dóra: Tükörlelkek 2.