Borral, ​sörrel, mézzel készült ételek 0 csillagozás

Szepessy Vilma: Borral, sörrel, mézzel készült ételek

A legtöbben stresszel teli életmódot élnek, ezáltal az étkezés sok egyéb dologgal együtt háttérbe szorul. Pedig korántsem mindegy, milyen étel kerül az asztalra nap mint nap. Vannak például, akik nehezen téríthetők el a bevált, megszokott ízektől, vagy vannak, akik állandóan fogyókúráznak. Egy biztos, szokásaink a táplálkozás terén eléggé eltérőek. A legtöbben viszont imádunk sütni, főzni érdekes ízeket, új recepteket kipróbálni, újabb és újabb, finomabbnál finomabb ételekkel elkápráztatni önmagunkat és környezetünket. Az ízek világa sorozatunkban mindenkinek szeretnénk ötletet adni, hogy szokásaihoz, ízléséhez mérten megtalálja a legmegfelelőbb fogásokat.

>!
Aquila, Debrecen, 2006
76 oldal · ISBN: 9636794057

Várólistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Frank Júlia: A legfinomabb sörös-boros receptek
Őszy-Tóth Gábriel – Violet: Így főz Európa
Borbély László: Forró italok
Horváth Gábor – Pallagi Ferenc: Furmint szakácskönyv
Csigó Zita: A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek
Kalla Kálmán – Hunyaddobrai Csaba: Sörös ételek / Beer & Food
Bártfai László – Mózes István Miklós (szerk.): A 100 legjobb recept sörrel és borral
Őszy-Tóth Gábriel: Borkorcsolyák receptes könyv
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren