Főzz ​évszakok szerint! 1 csillagozás

makrobiotikus családi konyha természetesen, állati fehérje nélkül
Szepesi Dóra: Főzz évszakok szerint!

Szepesi ​Dóra, újságíró, életmód-tanácsadó és terapeuta vagyok. Szakterületem: főzőtanfolyamok, szakácsképzés, tanácsadás, szakcikkek írása. A makrobiotikát Horváth Éva berlini főzőiskolájában ismertem meg. Közösen írtunk három életmód- és receptkönyvet, amelyek 1991 óta folyamatosan fellelhetők a piacon. Cím szerint ezek: A fiatalodás művészete, a Harmónia az ételben, harmónia az életben, és a Boldog szülő, boldog gyerek. Horváth Éva önzetlen szellemében szeretném ajánlani a makrobiotikát mindenkinek, aki nyitott egy „nagyobb életre”, tágasabb valóságra, játékosságra, kreativitásra. Öröm és ajándék, hogy a tanítványa lehettem." (a Szerző) Aschenbrenner Sándor, újságíró, fotós. Fotói közel hozzák az olvasóhoz a különleges nevű fogásokat. Könnyebben el tudjuk képzelni például, hogy néz ki a rakott csicsóka köleskolbásszal, milyen pompásan mutat a zöldségnyárs, mennyire vonzó az egzotikus fűszeres lencse, vagy milyen mesebeli tájra hív a sütőtökleves… Képei nem csupán esztétikus… (tovább)

>!
M-érték, Budapest, 2012
176 oldal · ISBN: 9786155113598

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Szirtess Katalin: Magyar vegetáriánus szakácskönyv
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Csigó Zita: Csomagolj ebédet!
Gabonaételek
Chantal Sandjon: Nyerskoszt kezdőknek
Temesvári Gabriella: A gyógyító konyha
Judy Ridgway: Vegetáriánusok könyve
Joan van Rooijen: Napeledel
S. Deli Magda: Szója konyha
Dankóné R. Magdolna – Nagy Zsuzsa (szerk.): Az ősz ízei