Főzz ​évszakok szerint! 0 csillagozás

makrobiotikus családi konyha természetesen, állati fehérje nélkül
Szepesi Dóra: Főzz évszakok szerint!

Szepesi ​Dóra, újságíró, életmód-tanácsadó és terapeuta vagyok. Szakterületem: főzőtanfolyamok, szakácsképzés, tanácsadás, szakcikkek írása. A makrobiotikát Horváth Éva berlini főzőiskolájában ismertem meg. Közösen írtunk három életmód- és receptkönyvet, amelyek 1991 óta folyamatosan fellelhetők a piacon. Cím szerint ezek: A fiatalodás művészete, a Harmónia az ételben, harmónia az életben, és a Boldog szülő, boldog gyerek. Horváth Éva önzetlen szellemében szeretném ajánlani a makrobiotikát mindenkinek, aki nyitott egy „nagyobb életre”, tágasabb valóságra, játékosságra, kreativitásra. Öröm és ajándék, hogy a tanítványa lehettem." (a Szerző) Aschenbrenner Sándor, újságíró, fotós. Fotói közel hozzák az olvasóhoz a különleges nevű fogásokat. Könnyebben el tudjuk képzelni például, hogy néz ki a rakott csicsóka köleskolbásszal, milyen pompásan mutat a zöldségnyárs, mennyire vonzó az egzotikus fűszeres lencse, vagy milyen mesebeli tájra hív a sütőtökleves… Képei nem csupán esztétikus… (tovább)

>!
M-érték, Budapest, 2012
176 oldal · ISBN: 9786155113598

Kívánságlistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Joan van Rooijen: Napeledel
S. Deli Magda: Szója konyha
Vegetáriánus konyha
Gabonaételek
Elek Mária: Főzzünk vega módra
Z. Tábori Piroska (szerk.): Húst pótló ételek hústalan napokra
Szabó Vilma (szerk.): Vilma néni vegetáriánus receptjei
Teresa-Maria Sura: Nyersreceptek ínyenceknek
Hémangi Dévi Dászi: Népek konyhája
Martha Day: Nagy karácsonyi szakácskönyv