Karcok 1

Zero>!

lekrám heje

Kollégáimmal mi is ünnepeljük az Olvasás Éjszakáját, többnyire mondjuk inkább munkával, mint olvasással, de annyi baj legyen, majd az éjszakain hazafelé :)
@Szofi, @Hhencso, @nger, @dacecc, @madame_recamier kapitány meg én szeretettel várunk Titeket szeptember 29-én, azaz most szombaton a Móricz körtéri Bookline-ban. Mindent 20% kedvezménnyel adunk, kivéve azt a nem kevés könyvet, ami éppen még olcsóbb, úgyhogy fosszátok ki az összes polcunk foghíjasra, aztán vezessétek le a kávézónkban egy forró csoki vagy egy kapucsínó vagy egy csésze amitszeretnél mellett.

Lesz egy csomó tuti program!
17:00 – 17:50 Mörk Leonóra – A porcelánlány
Milyen titkokat rejthetnek egy család már-már feledésbe merült legendái, és milyen sorsfordító hatással lehet a múlt saját életünkre? A szerző legújabb, A porcelánlány című regényéről mesél, beszélgető partnere Finy Petra.

18.00 – 18.50 Fodor Marcsi író, újságíró, Neset Adrienn – 50 elszánt magyar nő
Hová tűntek a nők a történelemkönyvekből? – Az 50 elszánt magyar nő című könyv kapcsán a kötet egyik szerzője, Neset Adrienn és Makai Erika szumóbajnok beszélget a múlt és a jelen elfeledett női hőseiről.
A beszélgetést Tomkó Bori Menthai, mentálhigéniás szakember és blogger vezeti.

19.00 – 19.50 Al Ghaoui Hesna – Holli, a hős
Hogyan félj bátran? – Al Ghaoui Hesna haditudósító, immár kétgyermekes riporter frissen megjelent gyermekkönyve, a Holli, a hős kapcsán mesél a félelem működéséről, és arról, miként meríthetünk belőle bátorságot.
A beszélgetést Tomkó Bori Menthai, mentálhigéniás szakember és blogger vezeti.

20.00 – 20.50 Szél Dávid – Túl a parán – Segítség, apa lettem! – Szél Dávid pszichológus, az Apapara bloggere, Túl a parán című könyve kapcsán beszélget Finy Petraval a szülői kihívások nehézségeiről és örömeiről. Kezdő apáknak kötelező!

21.00 – 21.50 Maros András – Játszótéri pillanatok
Irány a grund! – A játszóterek titokzatos, saját törvényekkel teli világába Maros András vezeti be a közönségét Játszótéri pillanatok című új könyve kapcsán.
A beszélgetést Tomkó Bori Menthai, mentálhigéniás szakember és blogger vezeti.

22.00 – 22.50 Margaret Atwood – A Szolgálólány meséje
Gilead közelebb van, mint gondolnánk? Margaret Atwood hátborzongató regényéről Zsófi Nádor, a hazai kiadás szerkesztője, Szentesi Éva író és Ruff Orsolya, a Könyvesblog szerzője beszélget.

Tök jó lesz, gyertek el, és olvassatok együtt addig, amíg ki nem folyik a szemetek! :D

(a fenti képen tehénkedő Lajos cicám nem vesz részt az eseményen, csak promociós célokra adta bérbe a testét.)

Kapcsolódó könyvek: Margaret Atwood: A szolgálólány meséje · Szél Dávid: Túl a parán · Mörk Leonóra: A porcelánlány · Maros András: Játszótéri pillanatok · Fodor Marcsi – Neset Adrienn: 50 elszánt magyar nő · Al Ghaoui Hesna: Holli, a hős

Margaret Atwood: A szolgálólány meséje
Szél Dávid: Túl a parán
Mörk Leonóra: A porcelánlány
Maros András: Játszótéri pillanatok
Fodor Marcsi – Neset Adrienn: 50 elszánt magyar nő
Al Ghaoui Hesna: Holli, a hős

Kapcsolódó alkotók: Margaret Atwood · Maros András · Mörk Leonóra · Al Ghaoui Hesna · Neset Adrienn · Szél Dávid · Fodor Marcsi

3 hozzászólás