Halételek 0 csillagozás

Szegedi Eszter: Halételek

A halak és a tenger gyümölcsei soha nem látott népszerűségnek örvendenek világszerte, hiszen manapság már a távoli vizeken halászott különlegességeket is meg lehet vásárolni a szaküzletekben és a hipermarketekben. Ráadásul a belőlük készült ételek egyértelműen kímélő fogások, de nemcsak a karcsúság megőrzésében segítenek, hanem tápanyagban gazdagok, no és az sem megvetendő, hogy nagyon finomak. A mediterrán konyhaművészet, valamint Ázsia és a Karib-tenger térségének egzotikus konyhái új elkészítési módokkal és ízekkel gazdagították a gasztronómia világát, és receptek sokaságát tették közkinccsé. Így a nemzetközi specialitások mindenütt az étlapok állandó szereplőivé váltak. Ez a szakácskönyv lehetővé teszi, hogy a világ minden tájáról származó különleges finomságokat magunk is könnyedén elkészíthessük otthon.

Eredeti cím: Fisch – Abwechslungsreich, leicht und immer ein Genuss

>!
Art Nouveau, 2008
160 oldal · ISBN: 9789638777522

Hasonló könyvek címkék alapján

Oriskó Ferenc – Pár Gyula: 88 ünnepi halétel
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Péter Jánosné: Süteményeskönyv
Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Kárai Dávid: 50 édesség, amit el kell készítened
Márk Szonja: Édesem süteményei
Varga Gábor: Gourmandia