A ​tudat hatalma 4 csillagozás

Hogyan használd tudatosan elméd végtelen erejét?
Szabó Péter – Farkas János – Muhoray Róbert – Szántai Zsolt: A tudat hatalma Szabó Péter – Farkas János – Muhoray Róbert – Szántai Zsolt: A tudat hatalma

Bár ​egyre többen foglalkoznak az elmúlt években, évtizedekben az elme erejével, a tudatos és a tudat alatti elme összefüggéseivel, és azzal, hogy mindez valójában micsoda lehetőségeket rejt számunkra, mégis éppen csak megmozgattuk a szelence fedelét.

Mi az, ami lehetséges? Hol a határ? Miért van az, hogy valakinek sikerül, míg másoknak nem?

Mindazok után, hogy az emberek abban a tudatban éltek, hogy a körülményeik, a gyermekkoruk vagy éppen az öröklött genetikai sorsuk áldozatai, ráébredni arra, hogy igenis van más út, és teremthetünk olyan életet, amiért élni érdemes, ez maga a csoda!

Könnyű dolgunk van, hiszen óriások vállán állunk. A kor ikonjai tálcán kínálják számunkra a tudományosan alátámasztott bizonyítékokat arról, hogy mindez a kvantumfizika vagy éppen az epigenetika világában hogyan és miért lehetséges.

Így tehát ez a könyv arra hivatott, hogy egy kis ízelítőt adjon mindebből, a kedves olvasók beleszerelmesedjenek a témába, és persze… (tovább)

>!
MotiBooks, Budapest, 2019
240 oldal · ISBN: 9786155420894
>!
Guruló Egyetem, Budapest, 2019
240 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155420887

Most olvassa 4

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Emese_Szalai>!
Szabó Péter – Farkas János – Muhoray Róbert – Szántai Zsolt: A tudat hatalma

Hogy lehet ennyire vegyíteni a tudományt a ezekkel a marhaságokkal? Neeeeem, ezt neee.


Népszerű idézetek

szeptember99>!

Öntudatunkat meghatározza, hogy milyen családba születtünk, milyen közösségben nőttünk fel, milyen nemzeti, társadalmi, vallási stb. identitást szívtunk magunkba, milyen emberekkel barátkoztunk, milyen műsorokat néztünk a tévében, milyen újságokat, könyveket olvastunk, mely emberekre tekintettünk példaképként, vagy kik voltak ránk nagy hatással.
Ezek a tényezők, közösségek és személyek folyamatosan befolyásolnak bennünket. De azt, hogy melyik mekkora hatással van ránk, nagymértékben az határozza meg, hogy mennyire tudunk azonosulni az értékrendszerével, a megközelítésével, és mennyi időt töltünk vele.
Van egy érdekes mondás, amely szerintem pont ide illik: „sok lúd disznót győz”. Azaz ha elég időt töltünk egy közösségben, előbb-utóbb valamennyire elsajátítjuk azokat a gondolkodás-, illetve magatartásformákat, amelyek arra a közösségre jellemzők. A családban a szülőktől átvesszük, megörököljük a programokat, amelyekkel életünket élni fogjuk. Amikor a család mellett más közösségeket is megismerünk, átveszünk valamit azok szokásaiból is. Tesszük ezt gyakran észrevétlenül.

5. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Soma Mamagésa: Hogyan ne sárkányosodjunk el?
Szondy Máté: Tudatos változás
Szondy Máté: Olvadás
Pál Ferenc: A szorongástól az önbecsülésig
Csernus Imre: A férfi – Srácoknak
Farkas Lívia: Ennél zöldebb nem lesz!
Csernus Imre: A kiút
Mohás Lívia: Találkozás önmagunkkal
Csernus Imre – Kádár Annamária – Pál Ferenc – Popper Péter: Sors és önismeret
Csernus Imre: A nő