Vágy ​és végzet 5 csillagozás

Szabó Kata: Vágy és végzet

Sokféle szerelem létezik. Van a hirtelen fellángoló, ami első látásra, villámcsapásszerűen alakul ki. És van a lassan megérő szerelem, amikor az érzés barátságból bontakozik ki; eljön az idő, mikor az egyik fél már többet érez.

Bonnie és Scott is a legjobb barátok voltak. Igazi lelki társak. Bonnie érzelmei azonban megváltoztak, szerelmes lett, ám ez a mély vonzalom sosem teljesedhetett be, mert Scott csak barátként tekintett Bonnie-ra, óvni akarta a lányt bűnös életvitelétől és annak következményeitől.

Tíz év.

Ennyi idő telt el, mióta utoljára látták egymást. Ez idő alatt mindketten megjárták a pokol legmélyebb bugyrait. Az első találkozás alkalmával azonban, mindketten rádöbbennek, nem közömbösek egymás iránt. A Sors azonban tartogat számukra nehézségeket. A pénz, a hatalom és a bosszú irányította világban, ahol az élet mit sem ér, lehet esélye a szerelemnek?

>!
EkönyvBazár, Isaszeg, 2019
ISBN: 9786158110327

Kedvencelte 2

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Ferencnè_Kővàri P
Szabó Kata: Vágy és végzet

Magávalragadó, letehetetlen történetet alkotott a költő/írónő az első regényével.
A rá jellemző érzékeny módon mutatta be Bonnie és Scott megismerkedését, szerelmüket, elválásukat, majd fellángoló érzelmeik újabb csatáját, egymásért való küzdelmét, melyet thriller szállal tett még izgalmasabbá. Az olvasó nem egy egyszerű romantikus történetet tarthat a kezében, végig fenntartja a figyelmet, mert nem tudni, mit hoz a következő fejezet. Karakterei szerethetőek, végig drukkolhatunk nekik, hogy minden rendeződjön és sínre kerüljön a közös életük.
Gratulálok a könyvhöz, és várom a további regényeit is!

>!
Zsófia_Unger
Szabó Kata: Vágy és végzet

Izgalmas fordulatokban és szenvedélyes pillanatokban bővelkedő romantikus történet. Nagyon tetszett a sztori és remélem hamarosan újabb érzelmes könyvet olvashatunk az írőnőtől! Köszönöm az élményt Kata!

>!
Detty77
Szabó Kata: Vágy és végzet

Nagyon tetszett BonBon és Scott története♥ Izgalmas, pörgős és számomra istenien erotikus volt! Imádtam a fejezetek elején lévő verses idézeteket, különlegesen szép volt! Köszönöm az élményt!


Népszerű idézetek

>!
EkönyvBazár_Kiadó U

A fiúk? Na, igen. Azért akadt néhány, akikkel szívesen múlattam volna az időt. Ám legnagyobb pechemre ők nem így gondolták. Annyiszor estem pofára, annyiszor aláztak meg, mint mást egész életében sem.

>!
EkönyvBazár_Kiadó U

– Vigyázz Bon, mert bele fogsz szeretni! – duruzsolta folyton a fülembe, amikor csak lehetősége volt rá.
– Baromság, csak barátok vagyunk – vágtam vissza neki folyton.

>!
EkönyvBazár_Kiadó U

Hogy ki is Bonnie Evans? Egy álmodozó, állandó önbizalom hiánnyal küzdő lány, aki csak boldog szeretett volna lenni. Aki csak a szerelmet kereste, de túl sokszor került a padlóra, és még annál is többször járta meg a pokol legmélyebb bugyrait.


Hasonló könyvek címkék alapján

Tiszlavicz Mária: Őrangyalom!
Hayden Moore: Üvegkalitka
Leda Schwartz: A negyedik szerető
Leda Schwartz: A harmadik szerető
Baráth Viktória: Első tánc
W. W. Hallway: Sebző vágyak
Ella Steel: Sors-Fordító
Marilyn Miller: A vezér
Emy Dust – Abby Winter: Csapdába csalt szerelem
Baráth Viktória: A főnök