Csuhébabák 2 csillagozás

Szabó Béláné: Csuhébabák

Elevenítsük fel a múltat, a régi szép hagyományokat! Készítsünk gyermekeinkkel közösen csuhébabákat! Mivel játszani friss csuhéból is készíthetünk babákat, egy-egy baba akár kukoricafőzés közben is elkészülhet. A kisebbek először egyszerűbb tárgyakat, pl. kosárkát, seprűt stb. készítsenek. Miután elsajátítottuk a babakészítés technikáját, gondosan válogassunk ki szép, száraz kukoricaleveleket, és készítsünk a könyv alapján rőzsehordó lányt, olvasó lányt, Mikulást stb. A könyvben szereplő babák és tárgyak alapján valósítsuk meg saját ötleteinket, elképzeléseinket is!

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Színes ötletek

>!
Cser, Budapest, 2002
32 oldal · ISBN: 9639445363

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
csgabi MP
Szabó Béláné: Csuhébabák

Ősszel az élet mindig kicsit lelassul. A lehulló, színes falevelek, a gesztenye a földön, a tobozok mind időutazásra hívnak minket egy gyermekkori világba. Ilyenkor vegyük elő ezt a könyvecskét, szerezzünk természetes anyagokat, és alkossunk. Csuhébabát.
Ez készülhet friss csuhéból, ami kukoricafőzés közben megmarad, de szárazból is mesterműveket alkothatunk. Lehet kosárka vagy baba – a könyv remek ötleteket ad, és használhatjuk saját képzeletünket is.


Hasonló könyvek címkék alapján

Törő Béláné (szerk.): Kalapomban ezer ötlet
Pető Ágnes: Só-liszt gyurma
Christine Gall: Termésfigurák
Palkó Emília: Rongybabák
Konczné Szekeres Erika: Termésállatkák
Varga Edit: Ragasztott papírjátékok
Gerencsér Kinga: Babajátékok
Rainer Martin: Teddymackók
Sigrid Wetzel-Maesmanns: Vidám lámpások
Linda Perina: Lufifigurák