!

Rabul ​ejtve (Crossfire 4.) 23 csillagozás

Sylvia Day: Rabul ejtve
Book24 · 3.999 Ft –16% 3.359 Ft
2.800 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár

Végre itt a nemzetközi sikersorozat várva várt 4. része: Eva és Gideon szenvedélyes szerelmének története folytatódik

Gideon angyalkának hív, pedig ő a csoda az életemben. Az én gyönyörű, sebzett harcosom, aki elszántan küzd, hogy lemészárolja a démonjaimat, de a sajátjaival nem akar szembenézni.
Fogadalmunknak még jobban össze kellett volna kovácsolnia bennünket, ám ehelyett felszaggatta a régi sebeket, felszínre hozta a fájdalmat, a bizonytalanságot. Éreztem, hogy Gideon kicsúszik a kezem közül, hogy legszörnyűbb félelmeim valóra válnak, hogy elveszítjük egymást…
Életünk legboldogabb időszakára árnyékot vetett a múltja, és pusztulással fenyegetett mindent, amiért olyan keményen megdolgoztunk. Borzasztó válaszút elé kerültünk: vagy az ismerős, biztonságos lét, amit megismerkedésünk előtt éltünk, vagy a harc egy olyan jövőért, ami hirtelen lehetetlen, reménytelen álomnak tűnik…

Eredeti mű: Sylvia Day: Captivated by You

>!
Athenaeum, Budapest, 2017
400 oldal · ISBN: 9789632936741 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Athenaeum, Budapest, 2017
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632935928 · Fordította: Goitein Veronika

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Gideon Cross


Hirdetés

Kedvencelte 2

Most olvassa 8

Várólistára tette 37

Kívánságlistára tette 64


Kiemelt értékelések

>!
SzAngelika
Sylvia Day: Rabul ejtve

„A házasság nem arról szól, mennyire erősek a felek külön-külön. Hanem arról, mennyire erősek együtt, és arról, hogy felváltva cipelik a terheket.”

Sylvia Day még mindig magával ragadóan élvezetesen szövi a szavakat, és vérforralóan tüzes erotikus jelenetekben sincs hiány. Ugyanakkor nagy kár, hogy képtelen lemondani a mellékszereplői gárda drámázásának túlrészletezéséről, ráadásul ismét ott motoszkált bennem, hogy mintha ugyanazokat a hibaköröket futnák a szerelmesek, s mi csupán egy hosszúra nyúlt közjátékhoz asszisztálnánk. A jó hír viszont, hogy bár a könyv utolsó pár fejezetéig kellett várni rá, de végül csak sikerült egyről a kettőre lépnie Gideon & Eva kapcsolatának, plusz ezúttal a főhős gondolataiba is bepillantást nyerhettünk.

Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.hu/2017/03/sylvia-day-ca…

3 hozzászólás
>!
Tamlilla
Sylvia Day: Rabul ejtve

Legalább annyira tetszett, mint az előző részek.
Gideon és Eva küzdenek a szerelmükért, a kapcsolatukért, miközben több oldalról is támadják őket. Sokan vannak, akik jobban örülnének, ha nem lennének együtt és nagyon kevesen, akik őszintén mellettük állnak. Tapasztalatlanok a párkapcsolatok terén és hibáznak, amit a másik fél nehezen kezel.
Hiába a nagy szerelem, talán ez nem mindig elég…
Én drukkolok nekik és nagyon várom a következő részt, mert akárhogy is van, nekem ez egy kedvenc sorozat lesz.

1 hozzászólás
>!
catilde P
Sylvia Day: Rabul ejtve

Ó mi volt ez? Ennyit várni a folytatásra és ez kapom. Grr. Igazából nem történik semmi különös veszekedés a köbön és spoiler Azt gondoltam, hogy ha összeházasodnak, akkor nem lesz annyi veszekedés, de csak több lett.
Egy pozitív, hogy váltott szemszög van.

>!
Mariann_Patakiné
Sylvia Day: Rabul ejtve

Birtoklás, birtoklás, birtoklás…… .
Hódítás, behódolás……Mesterfokon.
Ebben a kötetben sok minden nem történt, jobbára csak veszekedés.
Az első pár oldal után érezhető a sajátos hangulata.
Talán azért a fél csillag levonás, mert semmi meglepő nem történt benne az előző kötetekkel ellentétben.
A lezáráshoz lesz még egy 5.rész, várom nagyon.
Egy apró megjegyzés :
Még mindig vannak olyanok, akik elolvassák és lehúzzák, pedig tudhatnák mit várhatnak el ettől a sorozattól.
Mert véleményem szerint az első rész után el lehet dönteni, hogy érdekel-e ez a téma vagy sem.
Innentől ha kíváncsiak vagyunk rá, akkor minden résszel egy kicsit előbbre jutunk a titkok és miértek megfejtéséhez.
Legalábbis ez az én véleményem.
Az előző részeket nem értékeltem itt a molyon, így újraolvasás lesz .

>!
Cat8
Sylvia Day: Rabul ejtve

Ez a klasszikus boldogan éltelk míg meg nem haltak esküvőt követően történő események, de hogy ennyi korábbi szerető, jelenlegi barátok és családtagok, aki nem akarja, hogy együtt legyenek.

Vérforraló szerelmei jelenetek, veszekedések majd kibékülő szex. Végül Eva elköltözik.

A sorozat befejező részét nagyon vártam, de ez sem lett a záró rész.

4 hozzászólás
>!
Csilla_Malontai
Sylvia Day: Rabul ejtve

Hát ez nagyon gyengére sikerült, pedig sokat és nagyon vártam a magyar megjelenésre. Semmi történés,lapos és unalmas volt. Elképzelni nem tudom mi lesz az 5. részben, de annyira nem is érdekel. Amennyire jó volt az első 3… többet vártam…

>!
tavida
Sylvia Day: Rabul ejtve

Még mindig szuper párosnak tartom őket, de már vártam a befejezést ami persze elmaradt:)
Sok minden ebben a részben nem történt ,bízom benne , hogy hamar itt lesz az 5. rèsz .

>!
kiruu
Sylvia Day: Rabul ejtve

basszus, még a nyulak se csinálják ennyiszer. leragadtunk 4 része a dugjuk szét az agyunkát bármilyen helyzetben szitunál. unalmas. amúgy se szeretem ezeket a részeket, ilyen mennyiségben meg… a baj az, hogy ez lehetne jó is. ha történne valami. problémamegoldás, nem csak szenvedés.

>!
Viktória_Rita_Horog
Sylvia Day: Rabul ejtve

Hmm Ajánlom mindenkinek egyedi és elragadó történt !!!
Huhh , olvastam én olyan értékeléseket hogy – „ Minek ez a rész? Mért nem hagyta abba a 3. résznél ? Nincs is semmi értelme ennek a könyvnek ! ” és egyet olvastunk basszus? Mert van benne EGY olyan rész amiért már megérte hogy ez a könyv létre jött. Nagyon nem volt felesleges, folytatódott Eva és Gideon története.
– Amiért 2. szemszögből íródott….hát köszönöm, nagyon vágytam egy Gideon szemszögért:)
– Volt egy rész a könyvben amikkor is Gideon egy olyat említ : Éppen a buliba van miután Eva elment, Arashra pillant és gondolkozik hogy milyen sok mindenről tudd és említ olyat hogy – Mind a 2 házasságomról – na ezt a pdf-et amit olvastam rajongók fordították és lehet hogy rossz lett vagy valami, mert az én tudtom szerint Gideon nem volt házas Eva előtt, csak eljegyezte azt a másik csajt és annyi. De lehet én voltam figyelmetlen erre kíváncsi lennék.
– Az egész történt folytatódót, nekem kicsit furcsa volt nem azért mert másképp írt volna Sylvia vagy hogy 2 szemszögből olvashassuk, hanem a hangulata, na mindegy is, és folytatódott a megszokott Gideon istenség ragaszkodását BÁR megjegyzem hogy eleinte Eva idegesített hogy ő érez valamit Brett iránt, komolyan? Ez felbosszantott, mert eleinte azért volt oda hogy megszerezze Gideont, a félistent aki tényleg nem tökéletes de ahogy viselkedett meg minden tudjuk milyen, és amikkor megszerezte és már házasok meg minden rendben lenne, a fiú mindent elintéz neki erre meg hop lehet vannak érzéseim egy régi barátom iránt, és hogy azokat le kel rendezni naaaa ez nekem nagyon nem feküdt!!!
– Ohh igen, szex WTF? komolyan, és ekkor egy bizonyos részre gondolok aminek szerintem mindenkinek meg kel hogy legyen, mert mi van? amikkor is Gideon elék szarul érzi magát és nem bír magával, finoman fogalmazva, de hogy ott mi zajlik le…Úgy értem, értem hogy min megy keresztül, de nem értem. De Gideon Cross-ról van szó szóval elfogadjuk, és szeretjük :""D !
– Tetszik hogy már ilyen laza a kapcsolatok, úgy értem nem feszült ha nem ez a házasság, kicsit poénos, ismerjük egymást meg minden tudod…:D
– A vége fele nem lövöm én le a poént, de akkor is Annyi mindenen mentek már keresztül de komolyan ,a legelejétől fogva, de még ha nem is tekintünk vissza, nézzük most a Brett videót,az Anyját meg az ilyen dolgokat, és ezeket is megoldották, végig viszek megcsinálják, és erre meg egy olyan dolog kapnak össze, amit ők csinálnak egymással. De komolyan. Kiakasztó, de megoldják, mindig is megoldották és meg is fogják mert ez a szerelem crossfire. :"D érted…
– meg egyébként az hogy a nő bizonytalan, és érted ott a $@!% gyűrű a kezén meg a fiú elmondja minden lehetséges – minden- módon, hogy szereti erre meg még nem biztos a kapcsolatukba….Mrs. Cross vagy basszus !!! Hello..ez hülye. DE ! Tetszett hogy az összejövetelnél amikkor tudod össze jöttek megint, akkor nem telt el sok idő mert az írók szeretik a 2 hónap, 2 év , elteltével dumát, de itt nem történik ilyesmi – DE JÓ!!
– Az elején említettem egy bizonyos jelenetet, és az az volt amikkor Gideon énekelt, az annyira megérintő volt, és a hangulat is megvolt hogy kicsordult a könnyem. Egy mondatával… „ Ezt – mondta – a feleségemnek ” – kész kivoltam.
Gyönyörű volt és hát természetesen megtudtuk hogy Gideon Cross mindenben jó, és tud énekelni. Imádlak!!!
Köszönöm a folytatást Eva és Gideon történet egyszerűen fantasztikus, megható, egy hullámvasúton üllők és csak száguldunk a kereszttüzeken. <3 Várom a folytatást..
Köszönöm, Sylvia Day, te fantasztikus vagy és az írásaid is azok mind…írj még köszönöm!!!! <3


Népszerű idézetek

>!
lizzyke21

Hozzájuk léptem, és hátba böktem Arast.
-Hagyd abba a nyáladzást.
-Nagyon vicces, Cross. Seggfej! -vágott vissza.
Eva nevetve nekem dőlt èn pedig átöleltem a vállát.
-Jó látni, hogy a munkatársai nem fèlnek tőle – mondta.
Arash kacsintott. Nyíltan flörtölt vele.
-Ismerem a fickót.
-Tènyleg? Akkor meséljen!
-Na ne – hàborogtam.
-Nagyfiú, ne rontsd el a mulatságot!
-Úgy van, nagyfiú – gúnyolódott Arash. – Vègül is mi rejtegetnivalód lenne?
-A holttested – mosolyogtam rá.
-Látja, mit kell elviselnem? – nézett sóhajtva a feleségemre Arash.

105. oldal

>!
Pandalin

Szinte semmit nem tudtam a párkapcsolatokról, de az azért eléggé magától értetődő volt, hogy egy haragos asszonynak engedni kell. Főleg, ha az ember abban reménykedik, hogy hamarosan szexelhet, márpedig én abban reménykedtem.

Kapcsolódó szócikkek: Gideon Cross

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Queen of Shadows – Árnyak királynője
Cassandra Clare: Éjfél kisasszony
Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses – Tüskék és rózsák udvara
Jennifer A. Nielsen: The Shadow Throne – Az Árnytrón
J. L. Armentrout: Oblivion – Feledés 2.
Colleen Hoover: Losing Hope – Reményvesztett
Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Kelly Oram: Cinder és Ella
Cassandra Clare: Üvegváros