Átverve ​/ Átölelve (Átverve & Átölelve 1-2.) 61 csillagozás

Sylvia Day: Átverve / Átölelve

Soha ​ne keverd az üzletet az élvezettel! Soha ne vigyél politikát a hálószobába! Mindkét hibát elkövettem, mikor Jackson Rutledge szeretője lettem. Nem mondhatom, hogy nem figyelmeztettek…

Két évvel később újra felbukkant. Megakadályozott egy üzletet, amelynek megkötéséért keményen dolgoztam. Csakhogy Lei Yeung, New York egyik legbriliánsabb üzletasszonya oldalán megtanultam egyet s mást, amióta Jax kisétált az életemből. Már nem ugyanaz a lány voltam, akit egykor ismert, ő viszont mit sem változott. Az első találkozásunkkal ellentétben ezúttal pontosan tudtam, kivel van dolgom… és hogy milyen függőséget okozhat az érintése.

Jax számára csupán játék volt a csillogás, a szex és a kiváltságok, de időközben én is megtanultam a játékszabályokat. A könyörtelen üzleti világban a mindent felülíró, legfontosabb tanács: tartsd magadhoz közel az ellenséged, de még közelebb a volt szeretőd…

Sylvia Day a New York Times bestsellerlistájának többszörös első helyezettje,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2014
304 oldal · ISBN: 9789635388684

Kedvencelte 5

Most olvassa 2

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 26

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

ZitussKa P>!
Sylvia Day: Átverve / Átölelve

Nem èlvezhetnèd egyszerűen magát az utazást?

Csak kockázatvállalással lehet az igazán nagy dolgokat elèrni.

Nagyon tetszett! Nagyon megkedveltem a szereplőket. A törtènetnek pedig imádtam a könnyed stílusát, humorát, perzselő pillanatait, ès kiszámíthatóságát mert nèha kell ilyen is a lelkemnek:) Csak magába szippant a törtènet ès falom a lapokat. Tökèletes. Szuper karakterekről olvashattam, akik nem kèpesek betelni egymással, totál aranyosak együtt ès oda vannak a másikèrt. Csak hát mindig van bennük egy kis kètely. Ez okoz nèha izgalmat ès bonyodalmat. Jax pedig kellőkèppen titokzatos, kèsz rejtèly de imádni valóan kedves ès gondoskodó. :)
Akik könnyed kikapcsolódásra vágynak, szívből ajánlom.
Viszont nem ajánlom azoknak, akik már a Crossfire sorozatot sem szerettèk, ugyanis stílusban ez sem tèr el tőle sokkal, maximum a kivitelezèsben:) Nálam 5/5!

4 hozzászólás
zuna19>!
Sylvia Day: Átverve / Átölelve

Sajnálom, hogy ennyire le van a könyv értékelve. Igazából nem is értem az egészet, mivel egyáltalán nem rossz. Persze találtam benne hibákat én is, de nem égbe kiáltóakat, amiért megutáltam volna. Bánom, hogy nem hamarabb olvastam el, de a sok rossz engem is elrémített tőle már párszor.
Jó volt olvasni, eszméletlen gyorsasággal pörögtek a lapok.
A történet igazából tök átlagos, semmi extra könyv. De a kidolgozása és a karakterek tették felejthetetlenné a sztorit. Szívesen újraolvasom majd. Sőt megismerkedek majd az írónő más könyveivel is.
Ilyet még sosem tettem és párhuzamosan míg olvastam a történetet néztem a filmet is. Igazából az sem annyira rossz, de a könyv ezerszer jobb persze. Számomra nagyon élvezetesek voltak összességében.
A karakterekről annyit, hogy tényleg megkedveltem őket. Most nem volt benne harmadik fél, aminek kifejezetten csak örülni tudtam. Nem szeretem a szerelmi három-négyszögeket.

5 hozzászólás
Viktória_Erdei >!
Sylvia Day: Átverve / Átölelve

Elolvastam végre. Jobbra számítottam. Még a szexjelenetek is unalmasak voltak. A Crossfire sokkal jobb volt, kidolgozottabb.

4 hozzászólás
Momo89 P>!
Sylvia Day: Átverve / Átölelve

– Mivel 2014-ben olvastam először, már csak nagyjából emlékeztem a történetre, így nem ártott felfrissíteni az emlékeimet. Másodszori olvasásra talán picit jobban is tetszett.
De Jax azért még mindig nem egy Gideon. ;-)
Jax és Gia párosát bírtam nagyon, cukik együtt, de néha azért fejbe tudtam volna kólintani őket.
A Rossi család nagyon szerethető, tetszett, hogy ennyire összetartanak és védik egymást. És szívesen olvasnék Gia testvéreiről is.
Az írónő stílusát még mindig nagyon szeretem, remélem sok könyve jelenik még meg magyarul.

– A könyv olvasása közben megnéztem a filmet is, ami hááááát… 5/3
Az elején nagyon furák voltak a szereplők, a végére egészen megszoktam őket. De inkább csak egyszer nézhető kategória.
Jax szerelmi vallomását imádtam a könyvben, viszont a filmben olyan semmilyen volt. Sőt leginkább az volt a bajom, hogy a két szereplő között semmi szikrát nem éreztem, mintha csak odarakták volna őket egymás elé aztán nyomták a szöveget és ennyi.
Egyedül az első khöm erotikus jelenet sikerült egész jóra. ;-)

7 hozzászólás
Ács_Milán>!
Sylvia Day: Átverve / Átölelve

„Mert én látni akarlak. Mert szükségem van arra, hogy veled legyek. Mert melletted… embernek érzem magam. Ha veled vagyok, nem érzem magam teljesen szar alaknak.”

Az írónőben most sem kellett csalódnom. A Crossfire sorozat az egyik kedvencem és ez a regény is a szívem csücske lett. Imádom Sylvia Day stílusát, a szereplőit, a történeteit. Teljesen kielégíti azt a fajta igényemet, amit elvárok egy ilyen műfajú könyvtől. Egyetlen szóval: tökéletes!
És akkor a könyvről!
Imádtam a történetet a szereplőkkel együtt. Nem tudom nem elmondani, hogy újabb szerelemmel bővült a könyves álompasi listám, mégpedig Jackson Rutledge személyével. Ugyan a történet első felében még azt gondoltam, hogy egy óriási seggfej pasi, aki képes volt szó nélkül dobni Gianna-t és eltűnni az életéből. Aztán ez a véleményem hamar megváltozott, mert fény derült az okára. Jax egy nagyon is érző és meleg szívű, szerelmes férfi. Nagyot nőtt a szememben, hogy nem a saját érdekeit tartotta szem előtt a 2 évvel korábbi szakításnál, illetve eltűnésekor. Már akkor sokkal jobban szerette Gianna-t, mint saját magát.
Gianna is hamar belopta magát a szívembe. Egy okos és céltudatos nő, aki beleesett a szerelem csapdájába, amiből nem volt kiút. Nagyon jó párost alkottak Jax-el. Imádtam a mocskos szexjeleneteket, a kettejük közötti perzselő szenvedélyt és vágyat és, hogy nem tudtak betelni egymással.
Egyetlen negatívum azért volt… hamar elfogytak a lapok.

4 hozzászólás
szymba23>!
Sylvia Day: Átverve / Átölelve

Elég jó volt, olvastatta magát.
Az ilyen erotikus regényekhez képest az oldalszám nagyon kevés volt, lehetett volna hosszabb. Az írónő egy könnyed olvasmányt mutatott ezzel, szuper volt. :)
Jackson. <3

AustraliaFan P>!
Sylvia Day: Átverve / Átölelve

A fél csillag levonás az összecsapott vége miatt van, de különben a várakozásaimon felül teljesített a könyv. Nagyjából minden megvolt benne, ami egy ilyen könyvtől elvárható.
Jól összerakott sztori (a végét kivéve, mert azt túl gyorsan megtárgyalták), jó karakterek ( kifejezetten imádtam Gia 3 olasz bátyját :D), és szerelem….

Gia igazi olasz bevándorlócsalád gyermeke, talpraesett, telt idomú, és bátor, igazából nem találtam hibát benne. Szereti a munkáját, tudja mit akar, és nem fél érte megharcolni. Nem az a szende királylány típus, de szerencsére nem megy el a másik végletbe sem. Pont jó :D
Jax, nos őt már nem szerettem annyira, igazából csak az ágybéli teljesítményével voltam elégedett. :DDD Azon kívül viszont egy zárkózott, hideg pasi, bármennyire is mondogatja, hogy szereti a csajt. Amolyan húzd meg ereszd el játékot játszik, ami nekem annyira nem jön be. Na meg ott volt apuci….

De összességében tényleg jó könyv, és milyen szerencse, hogy ez nem sorozat és nincs elnyújtva mint a crossfire….

DeathQueen P>!
Sylvia Day: Átverve / Átölelve

„– Keféld eszméletlenre! Állítsd a feje tetejére a világát. Mutasd meg neki, mit veszíthet. Hogy igazán fájjon neki, ha ezúttal is le akar lépni, és képtelen legyen megtenni.”

Nagyon jó kis könyvet tarthattam a kezemben. A szereplők szerethetőek. Maga a történet gördülékeny volt. Volt benne könnyed humor, egy „kis” romantika és minden más, ami jellemez egy jó Sylvia Day könyvet. Jax karaktere tetszett a legjobban a könyv során. Csak ajánlani tudom!

Ingryd >!
Sylvia Day: Átverve / Átölelve

Nem ezt vártam a szerzőtől… Unalmas volt a cselekmény, amit egy-egy forróbb jelenet kompenzált. De még ettől sem lett jó a történet. Összecsapott és kusza. Ne várj sokat tőle… :/


Népszerű idézetek

Ninácska P>!

– Szeretlek! Tudod? Annyira szeretlek, hogy beleőrülök! – mondta.

182. oldal - Átverve/átölelve - Harlequin Magyarország Kft., 2014

Ninácska P>!

– Mert ezek után nem tudnálak elengedni, Gia. Jóban vagy rosszban, az enyém vagy.

183. oldal - Átverve/átölelve - Harlequin Magyarország Kft., 2014

Ninácska P>!

Megfogtam a kezét, és magammal húztam, ki a konyhából. Az ereimben lüktetett a vágyakozás, és valami sötétebb. Mocskosabb.

142. oldal - Átverve/átölelve - Harlequin Magyarország Kft., 2014

Ninácska P>!

– Szeretlek!
– Jax… – A szemem káprázott. – Mindig arról álmodoztam, hogy ezt mondod nekem.

220. oldal - Átverve/átölelve - Harlequin Magyarország Kft., 2014

Ninácska P>!

Zimankós őszi reggel volt, mikor beléptem a Manhattan belvárosában álló, színüveg felhőkarcoló forgóajtaján.

(első mondat)

Ninácska P>!

– Egyezzünk meg, hogy az ágyunkban semmi másról nem beszélünk, csak kettőnkről – mormolta Jax, az orrával az arcomat cirógatva. – Szeretném, ha lenne egy helyünk, ahol csak mi ketten létezünk. Egy hely, ahol emlékezni tudunk arra, hogy miért nem számít semmi más rajtunk kívül.

221. oldal - Átverve/átölelve - Harlequin Magyarország Kft., 2014

Ninácska P>!

Talán Denise-nek igaza volt. Talán ahelyett, hogy egész idő alatt fékezek, inkább teljes erőmből ki kellett volna mutatnom a szerelmemet. Hogy érezze a mélységét, és annyira fájjon neki, ha elveszíti, hogy visszatérjen hozzám.

173. oldal - Átverve/átölelve - Harlequin Magyarország Kft., 2014

Ninácska P>!

– Szeretném, ha velem élnél, az otthonomban – mondta gyöngéden. – Szeretnék melletted felébredni, téged átölelve elaludni, és miután hazajövök a munkából, veled vacsorázni. Azt szeretném, ha minden olyan lenne köztünk, mint Las Vegasban, de akkor minden más volt. Akkor csak az enyém voltál. Mostantól fogva már nem így lesz.

183. oldal - Átverve/átölelve - Harlequin Magyarország Kft., 2014

zuna19>!

Három hete éltem Jaxszel, s két és fél kilót leadtam – nászutas fogyókúra volt, nászút nélkül. Jax nem tudott betelni velem, és emiatt tudatosabban táplálkoztam. Nagyobb volt a motivációm, hogy egészséges dolgokat egyek, tudván, hogy minden nap meztelenül fog látni.

zuna19>!

Ez a nap még a hétfők közül is életem egyik legrosszabbja volt.


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a véletlen
J. A. Redmerski: A soha határa
Emma Chase: A királynő férjet keres
Lisa Kleypas: Érzéketlen aranyifjú
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Monica Murphy: Second Chance Boyfriend – Második esély pasi