Szélhámos ​eskü (Szélhámos 3.) 6 csillagozás

Sydney Scott: Szélhámos eskü

Bora éve egy szédületes élménnyel és egy családi botránnyal végződik. Saroltában feltámad az ellenségeskedés, mert a vetélkedőben Bora és Kazimir nyer, ám az évvégi tévéshow nem mindennapi fordulatot tartogat az egész család számára. Ariel karjában azonban Bora azt vetíti maga elé, hogy 2020 lesz a legjobb éve. Váratlanul várja őt Ausztrália, és sokkolóan hat rá a karantén, bár egész jól el tudja képzelni az életüket kettesben, a világtól elzárva, de azt már nem, hogy Ariel edzője, Tina is vesztegzár alá kerüljön velük. Bora számára nemcsak a saját családja, hanem Arielé is tartogat meglepetéseket. És nem csupán a családja, hanem a férfi maga is…

>!
Erawan, Budapest, 2020
316 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155652646
>!
Erawan, Budapest, 2020
316 oldal · ISBN: 9786155652653

Most olvassa 6

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

Juca P>!
Sydney Scott: Szélhámos eskü

Egy illatosított példányom van a könyvből, a parfümnek kellemes az illata. Érdekes megoldásnak találom, bár így elveszik az új könyv illat. Egyébként nem tudom, mennyire lesz tartós. Arra jó volt, hogy olvasás közben szagolgattam. :D

Amikor kinyitottam a könyvet, sokkolt a betűméret. Legalább fele ekkora lenne a könyv vastagsága normál betűmérettel. Ráadásul az előző két résztől is eltér emiatt. Természetesen a könyv ára viszont változatlan. Szegény fák.

A történet ott folytatódik, ahol az előző kötet véget ért. A tévés szereplések számomra nem igazán voltak izgalmasak, az ágyjelenetek pedig egyenesen kiborítóak voltak. Jobban tetszett, amikor az írónő krimiszálat vitt a regényeibe, mint ez az erotikus vonal. Valahogy nem illik hozzá. :/ És ez a vulgáris beszédstílus sem.

Nagyjából a könyv háromnegyedétől tetszett a cselekmény. Azt hiszem, Arieltől nem várhatok mást csak giccses dolgokat. Az előző részben a karácsonyi lánykérés, most meg a spoiler Összeségében ezt a részt inkább egy kiegészítő kötetnek tudnám elfogadni. A történet kezd ellaposodni, ami elszomorít az izgalmasabb első és második kötet után.

Dittta87>!
Sydney Scott: Szélhámos eskü

Elsőre nekem a legfurcsább az volt, hogy ha valaki elkezd álnéven egy sorozatot, akkor a 3.kötet miért nem azzal a névvel jelenik már meg? Persze, tudjuk, hogy ki Sydney Scott, de egy sorozat közepén átváltani Fejős Évára… szerintem fura. És igazából ezzel együtt nekem nagyon Fejős Évásra is sikerült. Az utóbbi időben sokat olvastam tőle, mert egy időben nagyon megkedveltem, de csak megvettem a könyveit és álltak olvasatlanul – így nemrég belevágtam. És könyvről könyvre egyre nagyobb csalódás volt. Untam a legtöbbet, és a vulgáris szóhasználat, a káromkodások (szerintem indokolatlan) rettentően zavartak.
Viszont a Sydney Scott könyvek nagyon tetszettek. Eddig.
A betűméretet olvastam más hozzászólásban is – nekem már az első 2 kötet is túl nagynak tűnt – mondhatni így könnyű 300 oldalas könyvet írni. Normál betűméretben belefért volna az egész egy kötetbe (és akkor nem háromszoros bevétel nyilván – de ez már egy csúnya gondolat részemről).
Nekem is illatosított példány jött, de jobban örültem volna egy normálnak. Egyrészt jobban szeretem az új könyv illatát, másrészt nagyon kevés parfümöt tudok elviselni, a legtöbbnek émelyít az illata, ahogy ennek is.
Maga a történet se volt már olyan, mint az első 2 kötetben. Ariel és Bora szinte nem is beszél egymással, semmiről, nem hogy a kapcsulatukról, ezért a legfurcsább számomra, ahogy a kapcsolatuk alakul a kötet végén. A szexen kívül semmi nem derül ki a „szerelmükről”.
Eddig vártam mindig a következő részt, most nincs meg bennem ez az érzés…


Hasonló könyvek címkék alapján

Megyeri Judit: Holttest az Ambróziában
Baráth Viktória: Az igazság ára
Lakatos Levente: A hatalom szabályai
Borsa Brown: Gyalázat és szenvedély
Julia Lewis Thomson: Többek között
Ruby Saw: Liv Jackson életei
K. M. Holmes: Tiéd a főszerep
Renáta W. Müller: TestVÉR 1
Jud Meyrin: Lowdeni boszorkányhajsza
Baráth Viktória: A főnök 2.